Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 PEȘTI. Oportunități pe care NU trebuie să le ratezi

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie Pești. Va trebui să îți clarifici intențiile în această săptămână, pentru că, dacă nu, familia ta ar putea avea așteptări pe care nu intenționezi să le îndeplinești. Cu toate acestea, ar putea crea o atmosferă tulbure dacă nu restabilești lucrurile de drept. Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 PEȘTI. Oportunități pe care NU trebuie să le ratezi

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Pe o notă creativă, legătura dintre Venus și Neptun aflat în domiciliu, adică în semnul tău te poate încuraja să afli mai multe despre artă sau o meserie care te inspiră. Vizitarea unei galerii, participarea la un concert sau aprecierea eforturilor creative ale altor persoane te pot încuraja să îți materializezi ideile.

Trigonul dintre Venus și conjuncția Saturn – Pluto în sector socială, ar spune că o invitație la un eveniment ar putea să nu te încânte, dar ai putea beneficia în multe feluri dacă mergi. O întâlnire poate aduce oportunități și sfaturi pe care le poți folosi în viitor.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie Pești Relaţional

 Energia astrală ar putea însemna că un eveniment neplanificat are loc undeva în lumea exterioră și care are în mod special legătură cu viața sentimentală. În măsura în care îți place să fi avertizat în avans asupra unor astfel de lucruri, nu vei avea niciun fel de privilegiu. Vei fi aruncat direct în ape prea adânci și va trebui să înveți să înoți imediat.

Bucurați-vă de Luna care călătorește prin Gemeni la începutul săptămânii. Rememorarea unei iubiri trecute este unul din momentele tale preferate, dar asta nu înseamnă că ar trebui să îl/o cauți imediat pe FB. Uneori trecutul trebuie să rămână în trecut.

Sextilul dintre Venus-Neptun te aduce în starea de spirit în care să îți dorești intimitate și companie în mijlocul săptămânii, dar găsirea partenerului potrivit ar putea fi un obstacol. Este important să ai încredere în cineva, înainte să devii romantic.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie Pești Profesional

 Este o săptămână bună pentru chestiuni legale, contracte și alte acorduri. Poți fi extrem de diplomat dar, în același timp, nu vei dori să dai lucrurilor o linie personală.-Miercuri, 5 iunie, este o zi minunată pentru a fi recunoscut și pentru a-ți extinde baza de clienți. Dacă ai nevoie de ceva, nu ezita să întrebi. Fă tot posibilul pentru a evita judecata într-o situație sau o relație profesională care nu funcționează așa cum dorești. Adevărul este că ești atras de ceva nou. Setea ta de cunoaștere este destul de mare. Vrei să știi mai multe. Îndeplinește această nevoie interioară înainte de a-ți consuma energia.

Planifică! Întoarce lucrurile în minte înainte de a face primii pași. Intreabă-te cum se va desfașura ziua. Redă-ți filmul în memorie și gândește-te ce urmează să vină după prima scenă, apoi după scena a doua, etc. Capcanele pot fi evitate în acest fel.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie Pești Financiar

Poate că este timpul să distrugi un nou proiect, numai pentru a-ți testa limitele personale. Obținerea unei calificări noi sau perfecționarea uneia existente s-ar putea dovedi utilă în această fază. Este probabilă o relocare sau o promovare, oferindu-ți posibilitatea nu doar a unui nou început, ci și a unui nou statut financiar. Ia decizii atent calculate în ceea ce privește bunurile imobiliare sau renovările.

Pentru tine, săptămâna aceasta este intr-adevăr despre viața financiară. Ești provocat să încerci tot felul de noi căi pentru a aduce mai mulți bani în pușculiță. Cu accent pe cariera ta, arăți tuturor ce poți face. Comunicarea, în special, devine importantă pe măsură ce îți asumi noua poziție, rolul și salariul pe care trebuie să îl ai. Ceea ce ai lucrat este pe cale să se întâmple, adică îți aparține.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie Pești Sănătate

 Ești familiarizat cu energia de săptămâna aceasta și vei obține un mare – ajutor suplimentar prin aspectele astrale pomenite mai sus. Este important să bei o multă apă și să faci mișcare sau exerciții fizice în mod regulat, atât pentru a te calma cât și pentru a procesa această energie concentrată. Beneficiul va fi evident și te poți aștepta să fi complimentat pentru pielea radiantă, starea de spirit și exuberanța ta, în general.

Dacă ai nevoie de un masaj sau de orice alt tratament, fă-l. Trebuie să îți acorzi dragostea, grija și atenția pe care le meriți. Nu este nevoie să îți oferi o altfel de înțelegere. Ai prilejul să începi cel mai sănătos moment din viața ta. Ești mai activ ca niciodată așa că bucură-te de sentimentul de împlinire.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top