Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 PEȘTI – Pui sub semnul întrebării multe

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești. Ai putea schimba vorbe de dragoste și de alint, cu un partener romantic. Unul dintre voi ar putea chiar să scrie o melodie sau un poem pentru celălalt. Poate fi o experiență extrem de benefică, vindecătoare și transformatoare și, prin urmare, vă poate face pe amândoi să vă simțiți foarte bine. 

Vineri și întreg sfârșitul de săptămână te vei simți deosebit de puternic, cu o mulțime de întâlnire on line care îți va oferi oportunități care ți se par extraordinare. Cu astfel de energii de pământ implicate, vei putea face kilometri de conversație. De asemenea, este un moment bun pentru revizuirea finanțelor și poți regândi un buget sau un plan de economii. Începi acum și vei avea recompense în viitorul apropiat.

În cele din urmă, pe măsură ce Saturn se deplasează mai profund în sectorul tău spiritual, aceasta poate fi o ocazie continuă de a pune sub semnul întrebării anumite credințe.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești Relațional

S-ar putea să aveți o confruntare mai dură, deoarece este una dintre acele momente în care lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui. S-ar putea să te simți nesigur cu privire la o afacere pe care ai lpierdut-o. Problema este că nimeni nu se aștepta la o asemenea evoluție a lucrurilor. Omenirea este bolnavă. Va trebui să fii foarte atent.

Ești sub influența conjuncției Jupiter-Pluto de la mijlocul săptămânii și emoțiile tale dar și acțiunile vor cunoaște o schimbare benefică. Cineva cu care ai tot vorbit în ultimul timp trebuie să observe o diferență în nivelul tău de încredere.

Luna în Gemeni, în același timp, adaugă emoție unei relații și te încurajează să își dorești să fii cu cineva la care ții. Momentele romantice spontane fac ca o falcără care abia pâlpâie să se transforme în vârlvătaie.

Tigonul Venus-Pluto îți aduce oportunitatea de a face ceva diferit și fatul oferit este să nu îți pierzi vremea cu cineva care nu te merită.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești Profesional

Săptămâna aceasta ar putea fi un suspin de ușurare. Unele aspecte planetare te-au împovărat în ultimele trei sau patru săptămâni, aducând confuzie în relațiile și comunicarea cu ceilalți. 

Oamenii nu sunt deosebit de flexibili, așa că ai grijă în cine ai încredere. Alții sunt plini de sfaturi, dar nu mișcă nimic. Există o mulțime de idei care abundă, dar a vedea că aceste idei se împlinesc dar sunt un joc diferit. Nu poți avea încredere decât în ​​tine.

Așteaptă-te să progresezi acum, dar numai într-o zonă foarte limitată. Ai răbdare și rămâi cu rutina obișnuită. S-ar putea să existe un argument care să clarifice lucrurile. Evită să te suprei în fața clienților sau a colaboratorilor când lucrezi de acasă. Unele aspecte aduc provocări. Vorbesc despre dificultăți cu cineva în care ai incredere. Timpul este bun pentru proiecte de grup pe o platformă online. Superiorii apreciază calmul, iar femeile în vârstă pot oferi sfaturi excelente.

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești Financiar

 Banii sunt ca apa pentru majoritatea semnelor, dar preferi să-i folosești pentru a fi activ și implicat în tot ce se petrece. Acest lucru poate însemna că cheltui bani pentru activități de agrement, cum ar fi sporturi și vacanțe, dar cum acest lucru acum nu este posibil, vei prefera să te orientezi spre sănătate, încercând diverse forme de mișcare acasă.  Săptămâna aceasta te concentrezi însă mai mult asupra modului în care îți poți achita datoriile și atrage noi susținători într-un proiect pentru ajtorarea animalelor din adăposturi. Gândește-te că economisești 20 la sută din ceea ce câștigi.

Pe urmă este timpul să iei câteva decizii importante legate de viața profesională. Dă glas unei idei convingătoare pe care o ai în minte de când ți s-a cerut să lucrezi de acasă.  Ideea poate duce foarte bine la o afacere profitabilă pentru compania ta și la schimbarea de care are nevoie. 

Horoscop Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020 Pești Sănătate

Este posibil să simți săptămâna aceasta că nu mai ai suflu, dar ai mai mult decât ai crede. Aspectele astrale face să fim mai conștienți de nevoile noastre; există o urgență pentru lucruri emoționale și tendința de a fi copleșit. Liniște-ți mintea pentru a găsi perspectiva de care ai nevoie. Este o idee bună să faci un plan pentru cum va merge săptămâna și să te ții de el. Fă-l canapeaua cât mai confortabilă: pături moi și o mulțime de perne pufoase!

Horoscop săptămânal Minerva 30 martie – 5 aprilie 2020

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top