Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ. Se anunță probleme cu banii

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ.

Balanță

Ai grijă cum te descurci cu astrele, crucea mutabilă nu se risipește decât joi. Parteneriatele tale par a fi condimentate și infuzate cu energie în timp ce Uranus și Mercur își dau mâna prin sector relațional, adică în Casa a 7-a.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Persoanele din viața ta pot avea multe de spus în zilele următoare, iar unele dintre lucruri ți-ar putea fi de ajutor și vei fi mulțumit. Orice s-ar  întâmpla, încearcă să nu o iei prea personal.

Marți, 7 mai, te-ai putea alătura prietenilor și să te bucuri de o seară plăcută în compania lor, care va fi la fel de interesantă ca este înplinirea.

Miercuri și joi, adică 8 și 9 mai, ar putea fi zile tensionate, deoarece va fi destul de greu să dai ochii cu familia. Chiar dacă aspectele care apar sunt temporare, s-ar putea să fie nevoie de ceva mai mult tact și diplomație pentru a rezolva acest lucru.

Sâmbătă, 11 mai, poate aduce șansa pe care o așteptați ca să faci unele schimbări mult așteptate.

În cele din urmă, un eveniment social duminică, 12 mai, ar putea aduce informații valoroase și oameni fascinanți în jurul tău.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ. Relaţional.

Este important să păstrezi calmul și liniștea acasă prin efectuarea reparațiilor sau a achizițiilor de care este nevoie, precum și de cele de sănătate și de îngrijire a copiilor, soților sau părinților. Uită-te la istoria personală dacă vrei idei, dar nu o lăsa să-ți determine viitorul.

Un fel de inerție ar fi putut să te mângîie. O problemă care ține de relație poate să te facă să te simți complet blocat. Poate este necesară odihna, deoarece ai putea să te simți extenuat. Fă ceva pentru a regla împreună problemele care sunt, nu să-ți impui punctul de vedere. Bate fierul cât e cald.

Ideile tale spirituale pot fi provocatoare acum. Fii deschis la minte cu privire la ele sau la ideile care îți vin. Pacea interioară o găsești fiind sincer cu partenerul/a sau soțul/a despre un secret pe care l-ai păstrat ani de zile. Recunoaște-ți greșeala și mergi înainte.

S-ar putea să te fi antrenat într-un proiect recent pe care trebuia să îl finalizați sau o sarcină grea destul de stresantă. Fă-ți timp să te reîncarci și să reaprinzi acea pasiune care v-a apropiat de la început. Evită cheltuielile excesive. Fă-ți relațiile în schimb, o prioritate.

Trigonul lui Jupiter retrograd cu Venus îți va pune la îndoială alegerile încă de la începutul săptămânii, ia o cale diferită pentru a vedea unde duce.

Pătratul dintre Mercur și Neptun, aduce o doză de egoism, dar oare, nu merită să te concentrezi pe tine pentru o vreme? Este bine să ceri ceea ce vrei și ai nevoie, mai ales dacă ești mai mult decât dispus să faci ceva în schimb.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ. Profesional.

Unii te pot disprețui pentru că vorbești prea mult, dar nu vor putea să te critice săptămâna aceasta când vorbești despre noul proiect care are legătură cu slujba ta. Indiferent dacă ești la serviciu sau nu, vei duce o bătălie cu cineva important.

Fii cel care se ocupă de oameni care nu sunt la fel de pragmatici sau organizați ca și tine. Este o săptămână puternică pentru a face progrese, dar trebuie să faci față și unor comportamente dezamăgitoare sau întârziate.

S-ar putea să te simți analizat acum, deoarece ești incapabil să îți atingi nivelul obișnuit de productivitate. Ceva serios în mintea ta poate să-ți controleze acțiunile de zi cu zi. Ascultă câteva sfaturi bune.

Te pot încerca emoții pozitive și negative undeva pe la jumătatea săptămânii. Joi, 9 mai, realizezi că unii oameni iau, în mod natural, poziția de subordonare, iar alții trebuie să domine. Fa ce poți pentru a încuraja prietenia de serviciu. Este un moment bun pentru a face asta organizând o cină cu colegii.

Este posibil ca vineri, 10 mai, să te simți copleșit, dar cercetarea și gândirea creativă te vor ajuta să revii la misiuni și proiecte din cadrul instituției. Nu te lăsa captivat de trecut și de conexiuni eșuate. În schimb, trăiește moment și planifică viitorul.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ. Financiar.

O retrospectivă financiară recentă ar putea fi remediată în curând, prin primirea unui venit neașteptat. Investește banii așa cum știi tu, în mod înțelept. Înscrierea la curs pentru a dobândi competențele existente sau pentru a dobândi altele noi, ar fi înțeleaptă.

Angajamentul cere acest lucru, iar virtuaii rivali vor trebui luați în considerare. Ajungi la colegi și la cei dragi. Nu uita că suntem cu toții mai eficienți în echipă.

Ești prins într-o situație tensionată în această săptămână. Persoanele din jur, bărbat sau femeie, trebuie să fie abordate într-un anumit fel atunci când te gândești la un nou mod de câștig, de salvare sau de cheltuială a banilor. Gândește pragmatic în timp ce apreciezi și te bucuri de lucrurile bine făcute și vei constata că s-ar putea să te obișnuiești cu asta.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BALANȚĂ. Sănătate.

Nivelul de energie este ridicat, dar o serie de influențe te pot determina să mănânci și să te răsfeți ca o modalitate de a încerca să te simți mai bine. O problemă ar putea să îți provoace frustrare și acest lucru nu te va ajuta să fi în formă maximă.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top