Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI. Ai nevoie de un restart, ceva de apasă

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI

Gemeni

O întârziere sau chiar o pierdere iminentă poate provoca durere. Să privești înapoi la istoria personală, acum este de înțeles. Ia-ți timp pentru a-ți explora sentimentele.

Meditează cu încredere la cunoștințe spirituale. Visele oferă viziuni revigorante și semnificative. Evită achizițiile sau opțiunile riscante acum. Asigură-te că sănătatea este o prioritate. Banii pe care i-ai moștenit acum ar fi cel mai bine investiți pe achiziții pe termen lung. Totuși, un obstacol poate fi imposibil de depășit.

Această săptămână îți va permite să îți extinzi perspectivele cu căldură și prietenie, împreună cu mai buna cooperare la locul de muncă. Știț cât de important este să lucrezi la relații.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Determinarea și perseverența sunt forțele tale. Aceste calități te vor ajuta personal și profesional. Posibil să te preocupe problemele familiei. Dacă nu ești deja angajat, un angajament sau o nuntă poate bate la ușă. Planurile pe termen lung contează foarte mult. Caută să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Dacă te-ai simțit blocat într-o situație imposibilă, lucrurile pot începe să se ușureze în următoarele săptămâni. Pluto este conjunct cu Saturn retrograd în Casa a 8-a, într-o zonă intensă. Focalizarea se poate schimba dinspre exterior spre interior, încurajându-te să găsești cauza principală a oricăror dificultăți.

Mercur, stăpânul tău planetar, este foarte activ la începutul săptămânii în sector social, ocazie pentru a-ti exprima opiniile apoi va trece în Casa a 12-a și ai putea avea discuții aprinse cu cei care nu sunt de acord cu tine, dar nu lăsa ca asta să te descumpănească. Stai pe poziție.

În câteva zile, întreaga situație se schimbă. Orice s-ar întâmpla, nu o lua personal. Folosește momentul pentru a dezvolta meditația sau o altă disciplină spirituală.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI Relațional.

O recapitalizare recent îți poate provoca stres. Nu ține grijile secret. Axează-te pe ceilalți semnificatori pentru a atenua durerea. Timpul în singurătate sau timpul petrecut cu un control medical ar fi o investiție înțeleaptă. Nu da curs tentațiilor cum sunt viciile alimentare sau infidelitățile. Meditația sau conversațiile cu bunicii pot duce la o înțelegere spirituală a momentului.

Introspecția îți va servi bine acum. Extinde-ți perspectiva prin antamarea unei noi relații, fie de prietenie, fie de iubire. Continuă să te îngrijești de cei apropiați ție. Ai multă iubire de oferit. Este doar o chestiune de timp ca să o lași să se vadă, să se simtă. Savurează momentele speciale. Poate că este timpul să te reconectezi la o iubire pierdută sau la un vechi prieten. Ia decizii legate de viitorul tău cu cineva important și fă următorul pas. Legătura emoțională și consolidarea acesteia este necesară. Încrederea este cheia.

Saturnul retrograd în Capricorn, semnul pe care îl stăpânește, arată că săptămâna aceasta logica este cea care predomină. Și inima ta are un cuvânt de spus, dar mintea cunoaște calea.

Pătratul Venus – Pluto te va împinge să sapi adânc în subconștient pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat acolo.

Încă procesezi un recul sau o pierdere recentă. S-ar putea să te simți separat sau neascultat de grupul tău social obișnuit, dar acest sentiment ar putea fi ameliorat de sosirea cuiva nou, poate un străin, în viața ta, care îți oferă o companie înțeleaptă. Fă-ți timp pentru sănătate, atât fizică, cât și psihică.

Examinează-ți relațiile, ar putea fi timp pentru a pune ceva energie în revitalizarea unei legături financiare care a fost mult neglijată. Aproape ai uitat cum este să-ți descoperi adevărata natură.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI Profesional.

Următoarele patru săptămâni marchează o perioadă în care te vei simți mai degrabă deconectat de persoanele de la locul de muncă. Această tendință generală poate fi un pic derutantă, dar încercați să nu lași să te copleșească. Poate este timpul să faci o investiție pe termen lung sau o achiziție importantă, după ce ai deliberat atent cu partenerul.

Sentimentul legat de muncă și de familie ar putea fi în conflict la începutul acestei săptămâni. Găsește un echilibru pentru că ai energia să o faci. S-ar putea să simți puternic atât sentimentele pozitive cât și cele negative. Și alții pot reacționa emoțional. Treaba ta este să rămâi concentrat și calm.

A fi decis poate intra în conflict cu prudența nativă. Acesta este un moment important pentru identificarea oricărei lucrări neterminate și pentru clarificarea drumului pentru momente mai bune înainte.

Un element crucial al existenței tale se va schimba, în bine. Vei lua niște decizii importante și vei ține aproape. Dai o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Capacitatea ta de colaborare la locul de muncă face posibi tot felul de lucruri. Determinarea și răbdarea sunt principalele tale puncte forte.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI Financiar.

Ești preocupat de ceea ce poți cumpăra mai mult decât poți salva. Dar, cu atât de multă energie concentrată în sectorul financiar, este mai bine să te gândești la a pune cel puțin o parte din câștig într-un cont de economii.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 GEMENI Sănătate.

Continuați cu rutina curentă. Această perioadă poate fi tensionată, așa că ia puțină distanță pentru a face totul. Sănătatea partenerului ar putea fi delicată, așa că puțină atenție nu ar face rău. Nu e nimic serios, dar aerul proaspăt te va ajuta să te simți mai bine. Bea multe lichide.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top