Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR. Aspecte îngrijorătoare, ai grijă la cei dragi

Ultimul update: sâmbătă 4 mai 2019 16:11 Data publicării: sâmbătă 4 mai 2019 15:54

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.

Taur

Acum, spiritualitatea este importantă pentru tine. Este momentul ideal pentru a investi în educație. Banii pot fi legați în anumite tranzacții juridice, în curs. Gospodărește-i în timp ce aceste probleme sunt rezolvate.

În general, acesta este un moment de bun. Poți privi cu adevărat în interiorul tău și să evaluezi propriile forțe și neajunsuri.

Partea creativă este acum susținută. Mai mult, ești gata să te cufunzi în scopuri imaginative, cum ar fi arta, poezia sau teatrul. Poți prefera să fii singur, astfel încât să te poți concentra pe activitățile creative.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Vrei să reduci din cerințele de la birou și să lucrezi pentru a privi înlăuntrul tău și pentru analiza ideile care își vin. O perspectivă pozitivă te va conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și privește binele din jurul tău.

Faza de retrogradare a lui Saturn poate fi văzută ca un proces de dezmembrare a ceea ce nu mai funcționează pentru tine. În următoarele luni te va preocupa amânarea sau anularea unei călătorii, un posibil curs sau chiar un proces și te vei întreba dacă faci ceea ce trebuie. Evenimentele din săptămânile și lunile următoare te vor ajuta să iei decizii înțelepte.

Între timp, Mercur conjunct cu Uranus este în sector subtil și spiritual, în Casa a 12-a și vorbirea cu tine ar putea fi un dialog ciudat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te încurajezi singur. Îngrijește-te și fii bun cu copilul tău interior. Ai șansa ta să începi un proiect sau un plan care ți-e dragă inimii tale.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.  Relațional.

Familia joacă un rol important în viața ta și chiar în relația ta săptămâna asta. Unele necazuri sau complicații pot provoca necesitatea de a călători, poate chiar și în străinătate.

Folosește această evadare pentru a consolida legătura cu partenerul tău. Spiritualitatea este importantă în această fază și te poate provoca la un nou drum, unul care îți permite să vezi fericirea într-un mod nou. Nu renunța la o preocupare juridică care trebuie rezolvată acum.

Ideile creative sunt în curs de materializare. Ești un munte de idei originale. Profită din plin de acest impuls. Exprimă-te în artă, poezie, muzică sau teatru.

O minte clară va duce la o imagine clară, astfel încât să îți oferi spațiu necesar pentru a-ți sorta gândurile. Poate fi necesară chiar reconectarea cu cineva din trecut. Inovația necesită transformare, astfel încât să fii gata să renunți la ceea ce nu se poate schimba. Nu te agăța de câteva eșecuri inițiale.

Un trigon Mercur-Jupiter arată că ai ceea ce este nevoie pentru a reuși în dragoste. Detaliile ar putea fi neclare, dar se pare că ești pe calea cea bună. Poate aduce și sentimente de gelozie, care pot fi legate de nesiguranța ta. De ce nu crezi că ai ceea ce trebuie ca să fii cu persoana visurilor tale?

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.  Profesional.

În această săptămână, poți face un pas înainte și doi pași înapoi. S-ar putea să te preocupe care este scopul tău în lume și ai putea descoperi că ești mai aproape de a-l materializa decât crezi. Ascultă sfaturile pe care le primești de la confidenții de încredere.

Doar asigură-te că verifici de două ori toate faptele acum, deoarece rezultatele îți pot afecta sectorul muncii – și, eventual, salariul!

Este important să fi atent la problemele practice la începutul săptămânii. Pot apărea provocări dinspre oameni sau situații care nu le poți controla. Este important să te iei prea în serios.

Urmăriți ceea ce spui miercuri. Evită să acționezi impulsiv sau din frustrare. Va fi mai ușor să echilibrezi nevoia de a lucra independent și să păstrezi relații pozitive joi și vineri. Fii atent la sfârșitul săptămânii. Ai putea învăța ceva important.

Încercați să nu fii copleșiți de informațiile care îți parvin. Odată ce capul va începe să îți vâjâie, va fi aproape imposibil să te mai concentrezi. Cea mai bună apărare împotriva acestui necaz este să  

O inițiativă poate duce la transformarea carierei pe care ai căutat-o. Fii deschis la ideile șefilor sau superiorilor și caută momentul potrivit pentru a avea perspective proprii. Poate că este timpul să te însuflețească un nou ciclu de studiu, în învățământul superior sau făcând niște cercetări legate de o chestiune juridică.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.  Financiar.

Talentul tău creativ câștigă în importanță și recunoaștere acum. Cu abilități energetice și de înaltă creativitate, poți aborda sarcinile care necesită o gândire extraordinară și o mare pasiune. Arta te inspiră și îți oferă o șansa exprimării celor mai

profunde sentimente. Explorarea de sine este exact ceea ce ai nevoie acum. Unele mișcări în afaceri trebuie ținute secret. Ai grijă ce dezvălui, chiar și în conversații aparent întâmplătoare. Ia toate deciziile cu atenție; nu este nevoie să fie prea generos atunci când nu merită.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 TAUR.  Sănătate.

Consumul unor alimente în exces pot dezechilibra organismul, inclusiv distracția, motiv pentru care ar trebui să petreci mai mult singur. Ai chef să trăiești cât mai intens viața, dar încearcă să păstrezi echilibrul. Dacă rezervele de energie sunt scăzute sau sistemul imunitar scade, devii mai vulnerabil la infecții. Liniștea interioară este cheia sănătății.

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *