Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU. Treci la nivelul următor

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU

Leu

Ai muncit serios, încercând să dobândești noi abilități și să le implementezi bine. Vestea bună este că aceste eforturi au fost remarcate și apreciate. Bucură-te de recompensele oferite acum, sub forma unei majorări, promovări sau alte bonusuri. Alții ar putea fi invidiosi, în special cei care sunt în concurență cu tine.

Cel mai bun mod de acțiune este să continui să rămâi conectat la rutina zilnică. Ține minte că sunt mulți cei care depind de tine așa că ai grijă în luarea deciziilor.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

O oportunități ar putea să fie călătoriile pentru a-ți lărgi orizonturile Cunoașterii. Și legătura cu persoane care îți seamănă poate fi cel mai bun mod de a profita de o excursie pe care nu ai vrea să o ratezi.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU Relaţional.

S-ar putea să te afli în competiție sau în dispute legate de statutul relației. Viata ta sentimentală are nevoie de un nou suflu pentru a reveni în formă bună. Despărțirea poate fi evitată daca te poti ridica deasupra problemelor si să te concentrezi pe ce conteaza cel mai mult.

Este posibil ca schimbările din viața prietenilor să necesite ajutorul tău, solicitat frecvent în această săptămână. Lasă-i pe alții să-și împărtășească grijile cu voi, deoarece aceasta te va ajuta să le recâștigi bunăvoința.

Probabil că vei trece printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile tale de viață. Această perspectivă proaspătă îți servește bine.

Pe măsură ce planifici pașii următori asigură-te că obți și atenția adecvată. Poate că este timpul să duci o relație la nivelul următor. Luarea în considerare a unor perspective diferite și stabilirea priorităților par a fi cheia unei perioade fericite. Încearcă să vezi dacă relația în care te afli acum este cea pe care o dorești pentru viitor. Fii atent la conexiunile corpului și sufletului.

Ai câteva decizii dure de luat. Trigonul Soarelui cu conjuncția Saturn – Pluto ar trebui să facă mai ușoare deciziile rapide decât de obicei. Odată ce te hotărărăști, acționează.

Cauți mai multe opțiuni de conservare decât de obicei, dar schimbarea poate fi bună. Amintește-ți că previzibil și de încredere nu trebuie să egal cu plictisitor.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU Profesional.

Mișcare și activități în creștere. Comunicarea și contactul cu colegii și subordonații sunt esențiale. Este posibil să dobândești noi competențe sau să depui eforturi pentru îmbunătățirea competențelor existente. Este un moment favorabil pentru a vizita locuri religioase și a învăța lecții profunde.

Perioada este una bună, dar depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta. Folosește-ți talentele în domenii intelectuale cum ar fi scrierea, publicarea și predarea. Folosește orice oportunitate de a merge în străinătate pentru întâlniri sau afaceri. Fii propriul tău strateg. Îngrijește-te atât de partea intelectuala cât si de cea spirituala si vei ajunge de neatins.

Odată cu intrarea în retrogradare a lui Pluto și a lui Saturn, ritmul ar putea slăbi. S-ar putea să dorești să folosești această ocazie pentru a delega o parte din responsabilitățile profesionale și să îți restructurezi rutina, astfel încât să nu fie prea exigentă.

Ideile pot zbura. Posibil să începi un proiect ambițios. Este important să găsești un teren comun cu colaboratorii, luni și marți.

Orice loc de muncă în comunicații sau comerț se va bucura de un impuls energetic suplimentar. Ai putea să te simți neobișnuit de decis la mijlocul săptămânii. Este important să nu îți faci griji cu lucruri evazive. Fă ce poți pentru a facilita practicile corecte pentru clienți și colegi, tot ceea ce te aștepți, chiar dacă ți se pare neplăcut.

Tendința următoarelor patru săptămâni va avea un efect major asupra carierei tale deci este important să fii conștient de acest lucru. Pot apărea obstacole și este necesară o schimbare majoră de direcție profesională. Performanța la locul de muncă a fost examinată recent și rezoluția este una favorabilă. Bucură-te de creșterea rangului și a statutului.

Cei care depind de tine, inclusiv subordonații, te vor privi cum navighezi contra valurilor. Ai putea fi omul care face legătura între instituția ta și o agenție guvernamentală sau o corporație de renume.

Acum este momentul potrivit pentru a vă extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă vă simțiți atras de cercetare și ai o viziune mai mare. Cercul social te ajută, prin extinderea perspectivelor să faceți alegeri. Adună ideile celorlalți, deoarece perspectiva lor o poate îmbunătăți a ta, dar nu vorbi despre propria perspectivă individuală.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU Financiar.

La orizont se arată o promovare sau o creștere salarială. Succesul ar putea provoca o invidie sau concurență. Nu lăsa acest stres să te deranjeze. Continuă să lucrezi și să respecți practicile obișnuite care îți servesc bine.

Ideile tale pot fi incredibil de creative acum, mai ales că se referă la forme de comunicare care aduc bani. S-ar putea să te inspire să scrii o carte despre experiențele tale și să descoperiți că a scrie este practic!

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 LEU Sănătate.

Se pare că trăiești la periferie, mai ales în ceea ce privește viața socială. Ai putea să te frământe ideea că stai târziu, bei prea mult și mai și fumezi. Dacă trebuie să fii în mișcare, ai grijă de tine și fă mișcare și în particular ca să creezi mobilitate. Ieși, respiră aer curat, dormi atât cât trebuie și consumă alimente sănătoase.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top