Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 CAPRICORN. Poți avea probleme în relația de cuplu

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn

Încredere-te în instinctele tale pentru că este moentul pentru un nou început. Continuă o inițiativă pe care ai început-o. E drept, acest lucru poate necesita un anumit risc, poate chiar și o anumită incertitudine financiară, dar este ceva temporar. Te va ajuta să evaluezi mai bine propriile valori dar și propriile puncte tari și slabe.

Capricorn

Adevărata bucurie și siguranță de acasă adaugă o profunzime împlinirii vieții tale. Ai nevoie de energie și planificare pentru a aborda preocupările gospodărești, dar efortul merită.

Ai dobândit – și încă lucrezi la asta – o mentalitate pentru sporirea succesului. De asemenea, ai crescut ca factor intelectual și emoțional. Creșterea abilităților cognitive și interpersonale derivă din sentimentul profund de încredere. Acum realizezi că nu există o formulă unică care să definească calea spre succesul personal.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Saturn și Pluto sunt retrograde în semnul tău, ceea ce înseamnă că anumite planuri se pot opri în lunile următoare. Nu înseamnă că trebuie să le abandonezi; aș spune că se cere revizuire și reorganizare. Și în timp ce ai putea decide să renunți la unele dintre ele, renunțarea poate deschide calea spre oportunități mai bune și, probabil, mai profitabile în viitor.

Se pare că există multă activitate pe front gospodăresc, cu diverse idei discutate în cadrul familiei. În timp ce poți susține unele dintre ele, ai putea simți o anumită rezistență față de ceilalți. Încearcă să fii flexibil și chiar ia în considerare un mic compromis, deoarece te ajută la menținerea liniștii.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn Relațional.

Este momentul potrivit pentru a duce lucrurile la nivelul următor, dacă te simți încrezător că această relație este de durată. Fă-ți timp pentru recreere, în special pentru copii, și încearcă să păstrezi  dragostea cuiva special. Unele legături ar putea fi în faza finală, provocând necazuri. Cu diplomație, se poate ajunge la o rezoluție reciproc plăcută.

Este un moment al începutului nou și al redescoperirilor bruște, neașteptate. Unele relații cum spuneam, sunt pe punctul de a se dizolva.

Putem vorbi despre o relație sentimentală sau despre desființare inevitabilă a unui parteneriat care nu mai funcționează. Evaluează situația, vezi ce a fost bine și ce te-a limitat și păstrează doar cu ceea ce vrei cu adevărat. Creativitatea, iubirea și aventura vor atrage atenția persoanei potrivite.

Îți dorești siguranță, totuși, simți o anumită reținere în a face ceva în acest sens. Este un semn bun. Fericirea familială este esențială pentru tine așa că fii cât mai mult în preajma familiei și a prietenilor.

Vei găsi multă bucurie și împlinire în acest moment. Eforturile pe care le faci pentru fericirea domestică nu sunt niciodată risipite. Indiferent ce ghinion ai crezut că îți subminează încrederea, trebuie rezolvat rapid. Faci față situației curente, mai ales că excelezi la un nivel intelectual și emoțional acum.

Stăpânul tău planetar, Saturn retrograd în propriul domiciliu încetinește din așteptările sentimentale pe care le ai. Chiar dacă atingi stelele continuă-ți speranțele cu acțiuni practice.

Un trigon între Venus și Jupiter retrograd îți arată progresele pe care le-ai făcut în viața sentimentală și te provoacă să faci următorul pas. Dacă nu ești sigur ce ar trebui să fie, mai așteaptă.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn Profesional.

Multe lucruri care au fost suspendate sau întârziate vor începe în cele din urmă să revină în flux mai ușor. Pot fi discuții și presupuneri are provoacă bârfe sau neatenție în cea de-a doua parte a săptămânii. Este un moment bun pentru tine.

Poate că la suprafață, trăiești o aparentă dramă, să nu te deranjeze. Petrece-ți ceva timp analizându-ți metodele de lucru. Luptele pentru putere sunt posibile dacă există și o dorință secretă de a domina lucrurile, vineri. Păstrează-ți simțul umorului.

Tensiunile care pot apărea la locul de muncă sunt ușoare și, pe măsură ce găsiți un teren comun de discuții lucrurile se reglează. Când descoperi ceva la care te poți referi, aplecarea ta spre a face conexiuni, ajută la orice dificultate.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn Financiar.

Învață, în mod constant și crește. Banii, finanțele îți servesc bine, deoarce ai o minte practică. Este vital să găsești acum oameni – agenți sau brokeri – care te pot ajuta să îți transformi conceptele în realitate. Este momentul ideal pentru inițiative sau proiecte care să îți dovedească creativitatea.

Lasă ca simțul expresiei de sine să se manifeste ca persoana fizică, dacă este vorba despre schimbare. Nu investi banii pe care nu îi ai. În schimb, fă-ți timp pentru a evalua direcția pe care o ai de urmat, înainte de a porni mai departe. Fii diplomat în discuțiile cu cineva cu care dorești să lucrezi.

Liniștea de acasă te-a ajutat să te ridici profesional, la fel ca și deciziile financiare luate. Ești gata pentru interacțiuni complexe cu ceilalți.

Una peste alta, este o săptămână complicată pentru tine, deși lucrurile pot arăta grozav, mai ales când vine vorba despre relația ta. Dar aspectele care îți afectează cariera fac să vezi, cu greu, pădurea din spatele copacilor.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 Capricorn Sănătate.

Este o perioadă intensă așa că îți sugerez să rămâi cu picioarele pe pământ.

Dacă însă nu mănânci la timp și nu te odihnești, vei fi mai predispus la problemele de sănătate. Fii conștient de asta și vei putea să faci lucrurile cum vrei. Poate fi vorba și despre mult stres, așa că încearcă să rămâi relaxat.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top