Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR. Ai grijă la oamenii de lângă tine, cineva te trădează

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR. 

Săgetător

Un accident la un picior poate cauza întârzierea unor planuri de călătorie. Ai grijă cu obiectele de valoare pentru a evita să fii victima vreunui furt.

Într-o notă mai sănătoasă, sâmbătă, 11 mai poate fi șansa de a iniția noi obiceiuri care te vor îmbogățiți și îți vor aduce energiea de care ai nevoie.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR.  Relaţional.

Romantismul și divertismentul sunt acum un sprijin. Atitudinea de manipulare a unei situații ar putea dezamorsa altele tensionate sau explozive.

S-ar putea să fii îngrijorat de situația ta legată de alții, astfel încât să ai ocazia să le demonstrezi ce simți rudelor sau colegilor. Partnerul tău ar aprecia grozav un semn de dragoste, un cadou sau un gest al afecțiunii tale. Continuă să muncești cum faci mereu în tot ceea ce faci și să ai încredere că noile oportunități se vor ivi curând. Obstacolele cu care te te confrunți în această fază sunt doar temporare, de fapt, ele deschid drum unor noi opțiuni viitoare.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Găsiți o nouă aventură, o nouă relație, o nouă poveste. Ceva interesant este chiar lângă tine. În lumea exterioară este suficient să te țină ocupat, dar asumă-ți ceva timp și pentru tine. Bucură-te de muzică, de petreceri, de o excursie sau de o searăla teatru. O schimbare de peisaj te va ajuta să te reorientezi și să îți regrupezi forțele. Ai abilitatea de a transforma lucrurile din jurul tău și de a te întoarce pe drumul tă. Fă niște eforturi suplimentare în relațiile tale, atât de iubire, cât și de familie, și vei avea tot sprijinul de care ai nevoie. Consolidarea legăturilor și pregătirea pentru a merge mai departe.

Pătratul dintre Jupiter retrograd și Chiron ar putea încerca să provoace o dramă la începutul săptămânii, dar nu juca pe mâna lor. Fii mulțumit știind că gândurile tale nu trebuie să se transforme în acțiuni.

Vineri și sâmbăta, 10 și 11 mai te poți identifica cu acea energie familiară de foc. Persoanele pe care le iubești au destul entuziasm ca să te aștepte cu nerăbdare!

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR. Profesional.

La locul de muncă, ai grijă la poziția ta și continuă să lucrezi ca mai înainte, având grijă să eviți bârfa și degradarea unor relații. Lipește-te de rutina obișnuită, chiar și față de cei care depind de tine sau sunt subordonații tăi. Eforturile tale vor duce la obținerea roadelor în timp util.

Ești gata să mergi într-o nouă direcție. Concentreză-ți eforturile în ceva nou. Pot apărea probleme juridice sau alte conflicte, așa că asigură-te că te implici în toate problemele cu tact.

Este o săptămână cu energie sporită. Poți face multe, dar nu ești imun la provocări dure sau la șocuri emoționale. Încearcă să fii răbdător cu reacțiile negative ale altor persoane.

Sentimentele tale vor fi probabil amplificate de-a lungul săptămânii, așa că încearcă să adopți o poziție mai flexibilă. Este o săptămână numai bună pentru a comunica ce vrei în condițiile în care vrei să îi influențezi pe ceilalți.

Expozițiile, marketingul, relațiile cu publicul sau campaniile politice vor beneficia de această energie. Atenție și la vestimentație dacă vrei să impresionezi.

Îți parvine o informație importantă care are legătură cu munca ta – indiferent dacă ești acasă sau la serviciu. Fii atent la această informație, pentru că vei avea nevoie de ea, cu siguranță mai târziu. Este important să ai ochii și urechile deschise.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR. Financiar.

Relațiile și finanțele ridică nivelul de confort. Lucrezi cu plăcere cu cei care spun mai mult. Te vor ajuta într-un moment critic și legătura lor cu tine îți va aduce liniște.

Problemele finnanciare au fost destul de intense în ultimele luni dintr-un motiv sau altul. Ai putea avea un răgaz acum, deoarece Saturn este retrograd, alături de puternicul Pluton, iar aceasta poate fi o oportunitate de a-ți restructura finanțele. Dacă asta este necesar, poate fi o mare ușurare.

Încearcă să îți echilibrezi cheltuielile și veniturile în această săptămână pentru a-ți achita datoriile și a ușura unele poveri. Adoptarea unei noi calificări sau înscrierea într-un program de formare ar putea să îți ofere un avantaj în ceea ce privește concurența la locul de muncă. Continuă să muncești din greu și să fii atent la cei dependenți de tine.

Plăcerile ar putea fi, de asemenea, pe ordinea de zi, cu prieteni dornici să ți se alăture într-un demers care ar putea fi o experiență nouă pentru toți.

Singurul lucru care te poate opri să te distrezi este ideea costurilor. Nu trebuie să cheltui o avere deoarece există probabil mai multe opțiuni ieftine și la fel de plăcute.

 Imaginea datoriilor este pe punctul de a deveni mai voalată, deoarece este posibil să stabilești mai ușor și mai realist planuri de plată cu băncile și creditorii. Dar este și posibil să nu obți tot sprijinul dorit, din rețeaua socială.

Mai degrabă decât să te vinzi pe tine, află ce trebuie să dai. Este mai bine să te cunoască, chiar dacă nu se vede acum.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SĂGETĂTOR.  Sănătate.

Te vei simți irascibil și obosit dacă continui să te forțezi să faci mai mult decât trebuie. O răceală latentă s-ar putea agrava brusc și ar putea să te facă să mergi pe la cabinete medicale decâtsă fii la locul de muncă. Evită prea multe gustări dacă stomacul este sensibil.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top