Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC. Un prieten apropiat pe cale să te trădeze

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.

Rac

Te afli într-un mediu nou, înconjurat de cei care te prețuiesc și își doresc binele. Conectează-te cu prietenii, vechi și noi. Faci o verificare finală la unele decizii luate pe scară largă. Finalizează toate problemele legale care se află în balanță. Nu te lăsa atras în conflict cu un inamic politic sau profesional.

S-ar putea să te afli într-o perioadă în care vin recompense din toate părțile. Stai deoparte de conflictele sau afacerile altor persoane. Nu este momentul potrivit pentru călătorii sau pentru aventuri.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Fii încrezători și bazează-te pe resursele interioare, pe măsură ce te confrunți cu un dezastru la locul de muncă. Nu te lăsa presat de ceilalți. Obține un nivel bun de încredere în sine crezând în valoare și bazându-te pe activele tale cu perspective de lucru mai bune în această săptămână.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.  Relaţional.

Pluto este retrograd, iar Saturn la fel. Cu atât în ​​Casa a 8-a, un sector intim care te poate face să realizezi că dificultățile din relație se mai ușurează și că te poți relaxa puțin. Lunile următoare pot fi o ocazie bună de a analiza cu sinceritate partea ta de vină în această situație și să te gândești la ce ai putea face în legătură cu aceasta.

Este timpul să duci relația la nivelul următor. Discută cu partenerul tău pentru a decide viitorul vostru împreună și ce vă imaginați voi despre ideea de cuplu.

Poate e timpul să legați nodul dacă nu ați făcut-o încă sau să faci un fel de aranjament juridic. Acesta este, în general, un moment bun pentru legături personale, un moment în care conexiunile pot fi găsite cu ușurință.

Ești gata să te dezvolți și să întâlnești oameni noi prin grupuri sociale sau cluburi. Impingerea într-un mediu nou sau într-un alt cadru social ar putea deschide multe uși.

S-ar putea să te afli într-o situație nedorită săptămâna aceasta. Ai grijă, prin urmare, la pașii următori. Ia măsuri numai după multă analiză. Este posibil să nu obți recompensele pe care le-ai așteptat.

Nu te grăbi să dai vina pe alții. În schimb, încearcă să revii asupra situației pentru a avea o imagine mai clară. Evită tentațiile, inclusiv sentimentale, care ar fi neînțelepte acum.

Stresul poate fi inevitabil acum, dar ai abilitatea de a rezolva problemele pe măsură ce acestea apar. Comunicarea este critică acum în abordarea oricăror dificultăți, inclusiv orice frustrare romantică sau sexuală.

Pătratul lui Jupiter retrograd cu Neptun aduce un început emoțional. Nu ești întotdeauna sigur de tine și de sentimentele tale, deci încearcă să le exprimi până când te simți mai confortabil.

Ar trebui să ai o perspectivă plină de speranță atunci când vine vorba despre dragoste pe termen lung.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.  Profesional.

În ceea ce privește scopurile și planurile pentru carieră, este posibil să ai multe contribuții în această săptămână. Pe măsură ce Mercur face un sextil cu Marte, nu ignora o bănuială intuitivă.

Ar putea deschide calea unor evoluții pozitive mai repede decât ai sperat.Ți se pare că unii oameni stau în calea progresului tău. Dacă da, așteptați câteva zile și vei constata că orice discuție este mult mai profitabilă.

Pentru multele lucruri amânate vei găsi soluții în această săptămână. Petrece mai mult timp cu persoane care au un mental bun și sunt optimiste. Talentul de a găsi modalități mai bune de lucru poate fi mai ușor folosit în a doua parte a săptămânii.

S-ar putea să existe o mare șansă în săptămână de a schimba standardele de comportament și, eventual, de gândire. Joi și vineri ești norocos de o relație profesională care te ajută să repui lucrurile pe linia de plutire.

 Ai capacitatea de a face pași imenși în carieră în următoarele patru săptămâni. Folosește weekend-ul pentru a-și dezvolta un plan care să îți permită să îți atingi obiectivele proprii nu ale altcuiva. Acum este momentul să controlezi lucrurile.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.  Financiar.

Este timpul să iei o decizie sau un angajament pe termen lung, poate legat de partea financiară a relației din prezent. Vorbește la obiect și citește înainte de a semna contracte sau documente.

Un nou mediu și împrejurări favorabile sunt numai bune acum. Ieși din mediul tău obișnuit și întâlnește oameni noi deoarece aceștia sunt gata să îți ofere ideile și să vă susțină noile aventuri financiare. Farmecul personal te ajută la crearea de rețele de colaboratori și de a face visele să devină realitate.

Nu numai că te simți mai atractiv, dar ai încredere că atragi oamenii ca un magnet. Acest lucru va dura și următoarele câteva săptămâni, așa că asigură-te că îți acorzi un tratament de star în acea perioadă.

Pentru că ai idei creative asigură-te că planurile nu depășesc bugetul sau cel puțin ia în considerare un plan de urgență în cazul în care mai ai nevoie de bani.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 RAC.  Sănătate.

S-ar putea să renunți la mișcare. Se pare că există simptome enervante sau chiar accidente minore care te împiedică să o poți face sută la sută. Acest lucru se poate datora faptului că ești frustrat de o anumită latură a vieții. Încearcă să o identifici pentru ca asta te va ajuta sa te simți mai bine. Este un exercițiu asemănător pânzei de păianjen.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top