Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 mai 2019 – Pești.

Horoscop Minerva 6-12 mai 2019 – Pești

Este un moment bun pentru crearea de rețele. Comunicarea și exprimarea de sine veni în mod natural, făcându-te să îi câștigi și pe alții cu farmecul și carisma ta.

Pești previziuni săptămânale pentru 6 – 12 mai

Niște bani pe care i-ai așteptat să vină îți va ușura sarcina financiară. Momente bune cu prietenii, dar nu exagera sau suprasolicita. Chiar dacă te bucuri de noua cunoștință, fii atent la viața de familist. Există o problemă de relație care cere o discuție.

Sâmbătă o nouă prietenie și susținere, care înflorește pe termen lung. Între timp, iubirea îți luminează viața de familie. Timpul petrecut cu cei dragi face totul util.

Relaţional. Obiectele materiale îți ocupă timpul și chiar te preocupă. Planurile pe care le-ai pus în mișcare și pentru care te-ai străduit în ultimele săptămâni sunt îndeplinite cu succes.

Este posibilă o surpriză neașteptată. De asemenea, câștigurile sunt posibile printr-o creștere salarială sau prin promovare. Acordă-ți o șansă și vezi cum merge!

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Urmărește lucrurile care îți fac bucurie. Încrederea și bunăstarea ta vor spori acum. Este posibil, un conflict, inclusiv cu familia, deci asigură-te că rămâi deschis la propuneri. Împăcarea cu un membru al familiei este de o importanță capitală. Tăcerea poate fi cu adevărat de aur și te va ajuta să obți calmul interior.

Poate că ai fost ocupat cu diverse obligații sociale în ultimele luni. Cu toate acestea, odată cu intrarea în retrogradare a lui Pluto și a lui Saturn, s-ar putea să experimentezi schimbări în acest domeniu.

Ai putea să descoperi că te retragi voit din anumite grupuri sau activități sau că ajutorul tău nu mai este atât de necesar pe cât a fost. Dacă da, acest lucru îți poate oferi spațiu pentru a-ți desfășura munca de acasa și, în același timp, să te și relaxezi. S-ar putea să fie gura de aer de care ai nevoie.

Farmecul și flirturile te conduc către noi grupuri și situații sociale, poate chiar și spre o călătorie. În mijlocul acestei emoții și a potențialului romantic, nu uitați să faci check-in-ul cu familia.

Vorbiți la telefon sau scrie câteva cuvinte unui frate, unui văr sau unui coleg la care te-ai gândit. Fii atent și cu bunurile materiale. Nu împrumuta nimănui lucruri mai ales acelora în care nu ai încredere.

Fii pregătit pentru lucruri uimitoare. Cineva special este gata să îți iasă în cale. Nu ezita; acționează cu pasiunea care o simți. Exprimă tot ceea ce ai simțit în ultima vreme.

Împarte idei și observații. Acum că știi cine ești și cu ce te ocupi, te poți concentra asupra a ceea ce te-ai străduit. Pot apărea diferențe între vechii și noii prieteni, dar aceștia pot fi cel mai bine tratați prin păstrarea unei minți deschise. Fii sincer cu ceilalți, mai ales cu cei cărora le pasă cel mai mult.

Profesional. Puternice senzații bune și rele, te pot conduce pe parcursul acestei săptămâni. Fă tot posibilul pentru a fi profesionist. Pot apărea probleme create de alții pe care va trebui să le tolerezi, miercuri, 8 mai.

Fii răbdător deoarece energie este intensă și activă în această săptămână. Fii amabil și dibaci în vorbire dacă vezi că oamenii bat în retragere.

Asigură-te că energia războinicului luminii este sub control. Simte-te liber să îți folosești puterea fizică extraordinară, dar asigură-te că este orientat spre ceva bun, util și sănătos. Energia trimisă în direcții negative se va consuma în van.

Financiar. Marți, 7 mai, ți se cere un ochi vigilent la contabilitatea sau manipularea banilor. Grijile legate de finanțe se vor risipi, deoarece primești compensațiile pe care le-ai așteptat sau vei fi recompensat cu o majorare de salariu. Ai putea obține niște oferte excelente pentru casă, ceea ce ar fi minunat.

O altă posibilitate ar putea fi  încercarea de a face concurență unor prieteni dar nu ar fi o investiție bună a banilor tăi. Cumpără doar ceea ce îți poți permite.

Carismatic pentru tine comunicarea vine în mod natural. Prezentările în vânzări sau întâlnirile scurte, reprezintă obiective eficiente în această săptămână.

Din punct de vedere social, ieși în afara grupului obișnuit ca să poți întâlni oameni noi care au oportunități financiare interesante, de oferit. Vei avea parte de o surpriză neașteptată, pentru că mai vine și un bonus, undeva pe vineri 10 mai.

Vor mai fi câteva câștiguri substanțiale sub formă unui teren sau a unei proprietăți. Pe măsură ce te pomenești cu această avere, trebuie să fii pregătit și pentru probabilitatea unui conflict juridic. Păstrează-ți mintea deschisă și lucrează pentru a păstra liniștea.

Există unele probleme când vine vorba despre datorii și proprietăți pe care le deți împreună cu alte persoane. Poate că lucrezi conștincios, deși creditorii tăi cred altceva. Cel mai bine este să rezolvi totul cu calm. S-ar putea să ai o perspectivă minunată asupra modului în care obți un credit mai rapid – profită de ea!

Sănătate. Încearcă să nu forțezi nota. Uneori este mai bine să te miști încet decât să te grăbești. Tendința de a manipula unele evenimente legate de bani ar putea crește tensiunea arterială și face să îți fie și mai dificil să te liniștești.

Nu încerca să faci totul deodată. Graba strică treaba. Este mai bine să lași lucrurile cum sunt și să îți asiguri liniștea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top