Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ. Se aproprie sfârșitul unei relații

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Balanță 22 – 28 aprilie 2019. A sosit și vremea ta

Balanță – Ești invitat în multe întâlniri. Afacerile și problemele profesionale necesită contribuția ta și deliberare. Asigură-te de feedback-ul colegilor, șefilor, soțului sau partenerului tău.

Problemele de sănătate există doar în mintea ta, dar ca să te liniștești programează-te la medicul de familie sau la un specialist.

Relațiile se află în prim plan în această săptămână, pe măsură ce conjuncția Mercur – Venus, tranzitează Berbecul în Casa a 7-a, sectorul tău relațional. Cu tandemul lor, lucrurile ar putea deveni mult mai interesante în această zonă, pe măsură ce te conectezi și, în general, te bucuri de viață.

Luni ai putea fi un pic indulgent cu tine, pe măsură ce Venus se desprinde de pătratul cu Jupiter. S-ar putea să decizi să iei calea minimei rezistențe decât să tragi prea tare. Totuși, meriți o pauză, așa că ia-o fără să-ți faci procese de conștiință.

Vineri va reflecta sentimentele din jurul unei relații cheie. Ar putea fi o oportunitate de a duce lucrurile la un nou nivel indiferent dacă este vorba despre dragoste sau despre un parteneriat de cursă lungă.

Mișcarea Soarelui prin Taur în Casa a 8-a, a intimității și a investițiilor pe termen lung ar putea încuraja intimitate profundă și bucurie a tuturor lucrurilor senzuale.

Relațional. Un pas înapoi făcut recent, poate unul financiar, îți provoacă un anumit stres. Evită viciile și dacă tot încerci să ai grijă de sufletul tău, explorează prin meditație sau chiar călătorii cu tentă ezoterică, pentru a obține o nouă perspectivă și pentru a te bucura de o schimbare de peisaj.

Ajungi la cei dragi atunci când te simți singur. Posibil ca o nepoată sau un nepot, să vină mai mult decât v-ați așteptat.

Un adversar sau o dispută în desfășurare cântărește greu. Concurența în afacerile inimii este stresantă. Fă-ți griji și împărtășește acest lucrur ca o dezamăgire vs-a-vis de cineva în care aveai încredere.

Ieși în afara mediului tău social obișnuit și încearcă ceva nou. Îngrijorările tale vor fi atenuate prin regăsirea adevăratei mize sentimentale. Meditează sau trece în revistă visele și obiectivele proprii. Dacă ești singur, cineva special poate intra curând în viața ta.

Vineri, pe 26 aprilie, accentul cade pe fondul relației, mai ales că vă pregătiți de mini vacanța de Paște. Ești un iubit echilibrat și atent care se potrivește cel mai bine cu alte semne de aer și care merită onestitate. Cum Venus este în Berbec este posibil să ai câteva momente pasionale neașteptate Nu mai gândi lucrurile, trăiește-le.

Profesional. Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale necesita o nouă cale.

Respiră adânc și depărtează-te de ceea ce te deranjează. Stabilște-ți prioritățile, indiferent dacă este vorba despre plata unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte finale pe care le-ai ales, deoarece tind să fie ceva care are nevoie de atenție.

Angajamentul pentru o muncă grea, poate pentru cultivarea abilităților de bază, este un sprijin pentru tine. Evită însă să te suprasoliciți. Concentrarea sporită va fi bună săptămâna aceasta. Încheie lucrurile începute. Dotează-te și mergi mai departe.

Conversațiile ar trebui să aibă un accent practic. Unele lucruri despre care ar trebui să vorbești nu vor fi spuse. A fi organizat poate părea dificil la început, dar este bine să știi unde sunt tote.

Mijlocul săptămânii îți poate aduce atât de multe idei încât nu știi de unde să începi. Sfârșitul de săptămână se anunță benefic, cu multe întâlniri.

Atitudinea ta bine intenționată îți va servi bine la locul de muncă.

Financiar. Cred că este momentul să rezolvi detaliile ciudate ale existenței tale cotidiene. Ești înclinat să faci liste de lucru, să plătești facturi și să stabilești prioritățile. Detaliile la locul de muncă sunt imperative acum.

S-ar putea să afli că ești beneficiarul unor venituri neașteptate sau neîncasate, rezultatul unei scăpări datorate unei încurcături de calculator.

Unle lucruri se termină la fel de brusc, cum au început și provoacă un obstacol în planificarea sau moralul personal. Fă-ți timp să te regrupezi și să ții obiectivele sub observație. Împărtășește o îngrijorare care te deranjează. Nu lua decizii riscante. Este posibilă o schimbare, poate o relocare într-un mediu nou.

Este un moment ideal pentru a face o evidență a vieții și a priorităților tale. Stabilești scopurile, plătești datoriile, faci liste de sarcini.

Toată această activitate îți va da sentimenul  direcției propriei vieți. Ia lucrurile pas cu pas. Afli despre o nouă calificare sau cultivi un hobby. Alții observă etica muncii și activitățile în care ești implicat, dar fă-ți timp pentru tine și pentru cei dragi pentru tine.

Aspectele astrale te vor ajuta să manifești schimbările financiare pe care dorești să le vedezi în viața ta.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Ai grijă și de sănătatea fizică. O vizită la medic poate fi în regulă. Cercetarea problemelor de sănătate sau verificarea planificării are prioritate acum. 

Atmosfera astrologică arartă că există un concurs de influxuri astrale care cer sărbătorirea a ceea ce faci cel mai bine. Indiferent ce te face să te simți bine, zilele de joi și de vineri, ar trebui să fie împărtășite cu oamenii pe care îi placi, făcând lucrurile care îți plac.

De fapt, atunci când te bucuri de tranzitele cele mai bune, ești binecuvântat cu înțelegerea care te poate ajuta să depășești obstacolele din viitorul apropiat pe care le intuiești deja. Obține putere prin exploatarea ideilor sănătoase și a unei vieți pe măsură.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top