Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 aprilie 2019. Astrele îți ascultă dorințele

19.04.2019
Horoscop Minerva Vărsător 22 – 28 aprilie 2019. Astrele îți ascultă dorințele

Vărsător – Reparațiile auto sau acasă pot fi inevitabile în această săptămână. Vrei nu vrei, participi la treburile gospodărești, pentru că liniștea Pacea la domiciliu vă va permite să urmăriți oportunitățile care vă așteaptă.

Învață să faci o pauză ori de câte ori ai șansa de a schimba peisajul și petrece un timp în aer liber, dar evită aventurile riscante.

Regleaxă orice probleme legate de sănătate sau de stres în momentul în care apar deoarece așteptările și sănătatea mintală vor beneficia din asta. Obiectivele nerealiste ar putea genera nefericire. O minte rațională te va ajuta să iei decizii bune și să stabilești cursul succesului.

Datorită lui Jupiter, chiar și retrograd, s-ar putea să afli că cineva din trecut are o șansă de aur pentru tine.

Vineri ți-ai putea dori o noapte distractivă și să savurezi noi experiențe. Poate că este un moment bun pentru a merge la un restaurant cu meniul exotic.

Horoscop Minerva 22 – 28 aprilie 2019 – Vărsător, ascultă-ți dorințele

Soarele în Casa a 3-a a comunicării poate aduce o oportunitate de a te retrage din lumina reflectoarelor pentru o vreme.
Relațional. Viața socială devine mai vivace din această săptămână cu oportunități de a face noi legături dar și noi prieteni, Mercur și Venus te vor ajuta să te apropi de oameni și să creezi conexiuni.

În general, acum este momentul potrivit pentru a stabili legături cu cei care sunt pe aceeași lungimea de undă cu tine și care îți împărtășesc obiectivele și interesele.

Îți câștigi liniștea interioară prin comunicarea cu ceilalți. Trimiți mailuri, SMS-uri sau îți faci timp pentru a vorbi cu un frate sau cu un văr care are nevoie de sfatul și sprijinul tău. Printre toate aceste lucruri practice, asigură-te că ai timp și pentru sentimente, astfel încât să poți arăta partenerului cât de mult înseamnă pentru tine.

Ascultă-ți dorintele tale, inclusiv cele romantice, atata timp cat nu sunt prea mari. Încearcă să nu analizezi lucrurile pentru că grijile pot fi inutile. Deși preocupările lumești necesită încă atenția, nu uita să acorzi o atenție deosebită acelei persoane speciale.

Abținerea nu este chia punctul tău forte cu ostilitea dintre Venus și Jupiter retrograd. Nu poți obține întotdeauna ceea ce doriți, dar cu o abordare directă, ești prea nerăbdător să gândești lucrurile acum.

Soarele în Taur, semn orientat spre bani, arată că în weekend lucrurile financiare ar putea fi subliniate, iar amestecul dintre romantism și bani nu este întotdeauna plăcut. Dacă ai multe de oferit din punct de vedere financiar, este un moment oportun pentru a afla dacă cineva iese cu tine din interes sau chiar te place.

Profesional. Ești într-o stare foarte bună. Simți o liniște interioară teribilă cu tine însuți/însăți și acest lucru va avea cu siguranță efecte pozitive asupra creării armoniei cu oamenii din jur. Fii convins că vei putea menține acest sentiment toată săptămâna care urmează.

S-ar putea să ai impresia că nu poți face greșeli. Poți fi drag oricui așa că ia-o mai încet și fii atent la tot ce faci. Totodată,este un moment bun pentru a aplica la un loc nou de muncă sau pentru a începe un parteneriat.

Mijlocul săptămânii necesită un control ferm a emoțiilor tale. Luptele de putere și cerințele neașteptate pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. Fii diplomat și echilibrat sub presiune.

Financiar. În timp ce aștepți să vină niște bani, stabilește ce ai de plătit și nu te hazarda să îi arunci pe geam. Cheltuielile sau fondurile pentru învățământul superior sunt o investiție solidă. Mintea ta este focusată pe preocupări practice. Banii vor cântări greu în mintea ta.

Este posibil să cauți venituri suplimentare în speranța că vei face ca unele planuri vor merge mai departe cu obiectiv important pe care ești centrat. Cheltui pe achiziții practice, cum ar fi reparațiile la un vehicul. Discuți problemele financiare cu partenerul și elaborați un buget cu care puteți trăi.

Te gândești la venituri și la puterea de a câștiga. Ești mai practic și mai rațional în abordarea finanțelor de la o vreme. Poate fi o perioadă bună de colectare a ideilor noi despre cum să faci bani. Ești cu adevărat legat de valorile personale dar și de obiectivele financiare. Cu toate acestea, trebuie să eviți să te îngrijorezi excesiv pentru bani. Comunicarea ți-ar putea aduce câștiguri financiare.

Idei noi de a face bani, cu succes, pot apărea curând. Dacă ai discutat o propunere de ceva timp, acesta ar putea fi momentul pentru a relua discuția. Lasp-ți partenerul să îți arate că te poate ajuta.

Rămâi practic și asigură-te că ai clarificat ce dorești și de ce ai nevoie. O comunicare clară și de afaceri cu alții vă va ajuta să vă stabiliți și să atingeți obiective.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

În această săptămână însă te poți revolta împotriva autorității, cel puțin în mintea ta. Altele trebuie să fie luate în considerare. Restricțiile și limitele impuse pot face să iei totul personal, dar di păcate șansele sunt cele care sunt.

Sănătate. A fost o perioadă productivă pentru tine, un moment de spor, creștere și prosperitate, iar cu atmosfera astrală actuală, nu este prea târziu să adaugi încă un lucru pe lista de dorințe. Ai acordat suficientă atenție dietei, planului de exerciții fizice și orelor de somn?

Acestea sunt lucrurile care este nevoie să ți seamintească permanent. Oferă-ți avantajul de a urmări ceea ce mânci, cum dormi și dacă te miști suficient. Îndrăznește să ai totul pentru că este posibil!