Connect with us
Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 aprilie 2019. Ai putea găsi cloșca cu ouă de aur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Gemeni 22 – 28 aprilie 2019. Ai putea găsi cloșca cu ouă de aur

Gemeni – Te afli la o răscruce spirituală, și nu știi ce cale să alegi. Fa-ti timp pentru introspectie si meditatie pe masura ce trebuie să iei o decizie. Sănătatea ar trebui să fie o prioritate. Nu întârzia să iei decizia necesară și să fii prudent pentru a nu fi victimă a unui accident sau a unui furt. Este un moment bun să cauți în familia, bătrânii cu înțelepciune de împărtășit. Faci parte dintr-un grup social mai mare. Noroc cu liniștea interioară, lucrurile sunt în ordine, astfel încât să poți merge cu încredere înainte.

Chiar dacă Jupiter este retrograd, luni, cineva ți-ar putea face o favoare sau îți va da o mână de ajutor. Dacă acceptați, lucrurile ar putea progresea foarte frumos.

Mercur este în Berbec, în casa a 11-a, casă socială pentru a adăuga scânteie extraordinară divertismentului. Vei avea posibilitatea să rezolvă o problemă relațională. Dacă ești gata să faci prima mișcare și accepți o discuție, lucrurile pot începe să se îmbunătățească.

Vinerid acă participi la un eveniment, o întâlnire neașteptatî ar putea face seara extra specială. Ești deja implicat? O seară împreună ar putea reaprinda flacăra pasiunii.

Soarelui în Taur și în Casa a 11-a aduce în prim plan o afacere neterminată.

Simti nevoia să fii autoritar datorită lui Mercu în Berbec. Devotamentul față de îndatoririle profesionale sunt cele mai indicate.

Relația. Romantismul trebuie să fie periodic băgat în seamă. Tot ceea ce spui și vei face când esști liber, alege cu grijă cuvintele. Comunică cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – și acest lucru îți va îmbunătăți, la rândul său, viața sentimentală. Nu te concentra prea mult pe aspectele întunecate ale vieții romantice. Stai departe de bârfe și de conflicte. Acordă sfaturi sau cere-le.

Când stăpânul tău planetar, Marte își petrece timpul în Gemeni la începutul săptămânii, nu ai nicio problemă să faci prima mișcare. Dacă vezi o persoană străină cu care vrei să vorbești, nu fii timid!

Dragostea adusă de Venus în Berbec rată că așa ar trebui să faci, cu  încredere atunci când vorbești despre dragoste. Momentele spontane sunt cele mai bune.

Este vorba despre rețeaua socială, care este chiar mai importantă decât înainte. Prietenilor tăi chiar le este dor de tine și vor să audă totul despre ultimele tale aventuri. Dar faci multe schimbări, care te-ar putea afecta și pe tine și pe cei din jur. Unii dintre prietenii te pot ajuta să nu aluneci pe o pantă greșită. Fii blând cu ei.

Profesional. Te gândești foarte mult la cariera și la problemele de afaceri. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce spui. Ideile tale  pot deveni publice. Folosești puterea cuvântului pentru a influența deciziile șefilor. Este un moment excelent pentru a dezvolta strategii. Sfatul tău poate fi accesibil și fiabil. Multitasking-ul te ajută probabil în gestionarea carierei tale. Nu fii excesiv și succesul va batela ușă.

Toate acestea deoarece doar cariera o ai în minte, săptămâna aceasta. Ești vocea autorității dar și a colegilor. Pentru a păstra liniltea, asigură-te, cum spunam mai sus, că îți comunici gândurile în mod eficient. Stăpânirea cuvintului îi va influența superiorii tăi. Faci niște planuri profesionale sau lucrezi prin unele strategii noi. Acestea trebuie să fie atât fiabile cât și abordabile. Ține la opiniile tale atunci când ai dreptate.

După atâta socializare din ultima vreme ți-ai putea dori să petreci ceva timp singur cu gândurile tale. Creierul tău vrea să se odihnească, bucură-te de această pauză mentală, în loc să încerci să faci ceva care necesită mult gândire sau claritate mentală. Implică-te în activități care îți împiedică activitatea. Nu ar fi rău să te uiți la munca ta cu un ochi mai critic. Ai grijă de erori sau omisiuni. Fii propriul tău critic.

Financiar. O investiție sau o achiziție pe termen lung face parte din planificarea acestei săptămâni. Această decizie poate veni ca rezultat al unor cheltuieli masive depistate recent. Te-ai putea simți cumva presat în procesul de luare a deciziilor și din această cauză să percepi tot ce se petrece ca pe o umilință sau un regres, dar discutând aceste lucruri cu partenera/ul sau soția/ul ar trebui să atenueze aceste griji. Preocupările legate de sănătate, fie ale dvs., fie ale celor dragi, pot face parte din această fază în reabilitarea sau în centrele medicale care implică o serie de costuri serioase.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Treci printr-o fază în care acorzi o atenție mai deosebită stării interioare de bine. Tulburările interne bruște, care implică probabil probleme de sănătate, îți afectează starea de spirit și nu e bine. Încearcă să te întorci la perspectivele obișnuite și pozitive. Meditația sau retragerea spirituală îți vor oferi un spațiu benefic pentru a-ți analiza grijile fără a lua decizii riscante. Activitățile de caritate ar ajuta, prin urmare, să te scoată din staza de viață anostă în comunitate într-un mod semnificativ.

Ești într-o călătorie introspectivă se pare sau ar putea fi dorința de ceva în care ți-ai putea rupe dinții dacă nu ești atent. Oricare ar fi poftele tale, organele interne sunt cel mai probabil incapabile sa-ți satisfacă plăcere. Dă-le totuși ceva să poată și digera cum ar fi: varza kale, frunze de sfeclă mangold, fenicul și cicoare. Salate verde cu frunze și rădăcinoasele pot face o mare diferență în viața ta, crezi sau nu. Compune-ți un regim combinat cu mersul la sală și planifică-ți o alimentație care să includă aceste ingrediente.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top