Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 LEU. Schimbarea se pare că este inevitabilă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Leu 22 – 28 aprilie 2019. Găsești noi soluții să faci bani

Leu – Un tranzit de la începutul săptămânii ar putea să te găsească bucurându-te foarte mult de compania cuiva. În consecință, o poveste de dragoste se poate clădii pe un teren fertil. Dacă vei îngriji această legătură, ar putea deveni una foarte specială.

Concentrarea pe Casa a 9-a, sectorul oportunităților și a orizonturilor îndepărtate se îmbunătățește, pe măsură ce Mercur se mută în Berbec.

Mișcarea acestuia poate activa curiozitatea și te poate inspira să cauți informații și idei care te vor ajuta în viitor. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune momente pentru a începe un studiu care oferă abilități și calificări în ceea ce privește o ambiție mai mare.

Vineri, aperi o idee destul de pasională. Nu simți că trebuie să faci compromise. Poți apela la ele doar dacă vrei.

Mișcarea Soarelui în Casa a 10-a, în sfera obiectivelor și ambițiilor personale ar putea intensifica dorința de a ieși în față. Este o oportunitate de a–ți promova afacerea și de a-ți prezenta abilitățile.

Relaţional. Problemele legate de relațiile actuale sunt pe drumul cel bun. Vorbește despre diferența de opinii dar fi diplomat. Evaluează ce se poate face pentru a amenda ce trebuie îndreptat și fi gata să le lași plece dacă este necesar. Călătoria este o posibilitate acum și îți va permite să explorezi câteva noi căi spirituale care te interesează.

Tatăl sau bunicul au nevoie de atenția ta. Dăruiește generos celor care și-au petrecut timpul îngrijindu-te și iubindu-te necondiționat. Credința ta poate fi provocată sau complicată de interacțiunile și experiențele din această etapă. Încearcă să faci o pauză, în mijlocul naturii pentru a reîncărca și a obține o perspectivă necesară.

Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să afli indicii de la cei din jur. Poți citi printre rânduri și dincolo de cuvinte. Este o săptămână excelentă pentru a face o planificare financiară și a concepe o strategie.

Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. Este, de asemenea, mai ușor să coroborezi interacțiunile sociale complexe. Deschide-te spre conversații care de obicei produc valuri.

Pe de altă parte, ești în ton cu nevoile și dorințele altora în această săptămână. Poți interpreta semne foarte subtile, iar pe altele le poți pierde. Sunteți atât de sensibili și de abordabili chiar acum.

Conexiunile vor fi denaturate în timpul conversațiilor, așa că nu evita niciun interes acum, chiar dacă subiectul este controversat. Viața rezonează cu scopul evenimentelor care se desfășoară în jurul tău. Împărtășește-ți idealurile și inima cu cine vrei și vei primi cu siguranță același lucru înapoi.

Ești gata să te îndrepți spre punctul în care Mercur  aflat în Berbec te face încrezător la în propriile forțe. Unii oameni vor aprecia abordarea ta directă dar alții nu.

Soarele a intrat și el în Taur iar simțurile îți sunt vii. Chiar și cea mai mică atingere a cuiva care îți place îți va aduce un șir de posibilități!

Profesional. La locul de muncă, ai fost supus unei examinări de ceva timp și acum vei primi feedbackul pe care l-ai așteptat. Savurează-ți recompensa, fie că este vorba despre o creștere salarială, de o promovare sau de succesul muncii bine făcute.

O lungă perioadă de întârziere se încheie. Este posibil să apară nevoia de a fi un bun jucător de echipă și să îți integrezi interesele față de nevoile și dorințele altora.

Fă o analiză pentru a găsi cât mai multe soluții posibile de câștig. Aceasta te va ajuta să ai o bună integritate profesioală dar nu te vei lua prea în serios. Pe la mijlocul săptămânii este posibilă să ți se ofere o majorare salarială sau o promovare pentru eforturile continue.

Bucurați-te de succesul acestui moment și de creșterea reputației pe care o încerci acum. Profită la maxim de toate oportunitățile, spirituale sau educative, pe care le întâlneștti, deoarece te vor îmbogăți personal și profesional.

Financiar. Cheltuie banii pe lucruri necesare, cum ar fi o reparație sau o renovare. Problemele bancare vor trebui tratate și abordate pe tot parcursul săptămânii dar și a lunii,  pe scara mare. Resursele financiare personale vor fi confortabile, în cea mai mare parte a săptămânii. Prieteni, interludiile romantice, divertismentul clasic, vin odată cu fluxul financiar.

De fapt, banii fac totul posibil. Oricare ar fi forma, rezultatele te vor încânta. Fericirea nu scade niciodată dacă este împărtășită, deci poate fi vorba despre interconectare. Planifică-ți niște investiții financiare, îndreptându-ți atenția spre anumite obiective specifice.

Fă-ți timp pentru o planificare financiară și, în alt mod, ca strategie de viață deoarece este momentul ideal pentru o astfel de cercetare.

Dacă ești abordat pentru consiliere, dă sfaturi raționale și solide. Nu uita să păstrezi conversațiile intime, private și să nu te implici în bârfe. Este posibil să nu te simți pregătit să te ocupi de problemele financiare la scară largă, dar acestea necesită atenția ta. Deși propriile finanțe sunt confortabile, afacerea ar putea avea nevoie de o atenție deosebită.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Actuala configurație planetară te impulsionează să examinezi viața dintr-o perspectivă sănătoasă. Ai putea să lucrezi la un plan despre cum ai vrea să-ți trăiești viața în următorii 25 de ani.

Trebuie să te străduiești să alegi sănătatea conștient, pentru că organismul tău reprezintă structura în care trăiești! Oferă-ți tot ajutorul de care ai nevoie pentru a afla ce este cel mai potrivit pentru tine în ceea ce privește dieta și exercițiul fizic și pentru a crea un echilibru care să-ți îmbunătățească propria stare de bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top