Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 TAUR. Comunicarea este crucială acum

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Taur 22 – 28 aprilie 2019. Ești în alertă în această săptămână

Taur – Pentru a ajunge la o stare superioară a conștiinței sau la un nou nivel spiritual, trebuie să renunți la ego. După o fază distructivă, este timpul să o iei de la capăt.

Fii atent la sănătatea fizică, renunță la ce nu este necesar și evită viciile, în special mâncatul. Dormi atât cât trebuie. Îți place un anumit tip de schimbare, poate chiar o nouă tunsoare sau o alegere în materie de modă și ție.

Autoevaluarea merită acum atenție. Încrede-te în intuiția ta, este cea mai bună avere și lasă deoparte anxietatea. Fericirea vine odată cu renunțarea la tensiunea interioară și cu îmbrățișarea schimbării.

Mintea ta este limpede, alertă și activă în această săptămână. Ai abilitatea de a veni cu proiecte neobișnuite și inventive. Împărtășirea ideilor cu alții este de interes primordial.

Ești activ în conversații, gata să listezi și să te articulezi pe sugestiile primite. Alții îți apreciază capacitatea de a fi rațional și empatic. Fericirea personală și obiectivele pe termen lung se află pe lista de priorități.

Ajungi și la ceilalți și oferă-le deliberat căldură și prietenie. În același timp, coboară înlăuntrul tău, căutându-te pe tine cel adevărat, curățat de orice pretenție și artificiu.

Soarele a intrat în semnul tău zodiacal, o oportunitate de a închide toate situațiile care te trag în jos. Soarele în semnul tău aduce o mică renaștere interioară.

Mercur este conjunct cu Chiron, în Casa a 12-a, o zonă spirituală acentuată, așa că ar putea fi o problemă sensibilă care arde. Dacă există cineva în care ai încredere că poți vorbi, acest lucru te poate ajuta să găsești o perspectivă de vindecare.

Vineri ai putea să te dedici unor lucruri care îți fac bine. Nu este niciun rău în asta, așa că plimbare lună în natură te va face să îți recâștigi linișteah.

Relațional. Conflicte sau probleme care afectează familia partenerului tău. Este posibil să fii nevoit să mergi pe la medicul de familie pentru rețete sau să vizitezi o rudă la spital.

Deși te poți simți limitat în rolul de protector, este un moment bun pentru a face o trecere în revistă a propriei identități. Simte propria putere interioară și limitele ei.

Găsești noi modalități simple pentru un nou început, prin meditație regulată, în liniște. Lăsa-ți egoul și neîncrederea și conectează-te la centrul tău spiritual.

În dragoste și prietenie, efortul pe care l-ați depus nu va fi irosit. Ce oferi aia vei primi, în schimb. Deci, haide, redevin-o persoana caldă, grijulie, empatică care ești cu adevărat.

Vei fi în stare să explorezi mai multă iubire atipică în timpul pătratului dintre Venus și Jupiter retrograd, de la începutul săptămânii? Poate. Dar nu îți recomand schimbări bruște.

Soarele își petrece de-acum în semnul tău senzual, așa că vei dori să te răsfeți în activități care îți vor satisface simțurile. Dacă nu ai un partener de joc, bucură-te de activități solo până când vei găsi unul.

Implică-te în munca pentru comunitate și în munca caritabilă, pentru a obține o perspectivă mai clară asupra vieții tale și asupra a ceea ce contează cel mai mult.

Profesional. Este posibil să fii nevoit să-i ajuți pe alții sau să contribui la interesele altcuiva. Vorbește dacă ai idei despre cum să îmbunătățești lucrurile. La sfârșitul săptămânii pot apărea provocări.

Acesta este un moment pentru o acțiune atent analizată, mai degrabă decât pentru vorbit. Persoanele indecise pot fi deosebit de frustrante.

Totul se îndreaptă acum – atât din punct de vedere social, cât și profesional. Relațiile se pot dovedi enervante sau stânjenitoare. În orice caz, lucrează pentru a păstra același entuziasm și pasiune.

Abilitățile tale de comunicare vor fi testate. S-ar putea să afli că tu și ceilalți nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Lucrează pentru a depăși conflictele și pentru a-ți păstra intimitatea.

Ești în alertă în această săptămână. Mintea ta activă și limpede vrea acum să te servească bine. O idee interesantă ar fi de ajutor în afacere acum, mai ales că ești gata să vorbești pe arginea unui nou subiect. Nu îți fie frică să acorzi prioritate fericirii tale.

Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă. Un adevărat spectacol de căldură te va ajuta să te interrelaționezi. Ajungi la colegii, prieteni sau alții importanți. În același timp, ajungi să dai cele mai bune lucruri pe care le poți oferi.

Financiar. Poate părea că banii se împuținează în loc să se adune. Astrele căte-u lăsat din brațe, dar este doar o iluzie pentru că ai devenit un pic mai matur și mai responsabil.

Acest lucru poate însemna și că o dată pentru totdeauna ai identificat ce înseamnă banii în viața ta. Te simți confortabil sau ai nevoie de mai mulți bani pentru a fi cu adevărat fericit? Următoarea mișcare va fi determinată de răspunsul tău.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Ești în căutarea de a intra în contact cu cel mai autentic sine în această fază. Este un proces care necesită o mai bună înțelegere a cine ești și ce cauți.

Calea spirituală și meditația ar putea fi utile în călăuzirea ta acum. Fă din răsfățul estetic o prioritate. Discută cu medicii sau consilierii. Analizează înțelepciunea oferită în vise.

Așteptă timpul potrivit poate a cere un sfat bun în ceea ce privește dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase. Trebuie să mănânci trei mese pe zi, cu gustări sănătoase între ele (fructe proaspete, de exemplu). De asemenea, bea apă pentru a-ți păstra sistemul imunitar în top. Acestea lucruri nu beneficiază de așteptare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top