Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ. Se aproprie sfârșitul unei relații

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Scorpion 22 – 28 aprilie 2019. Mercur și Venus aduce probleme de sănătate

Scorpion – Decizii grele necesită foarte mare atenție. Contribuția ta este necesară în cadrul întâlnirilor de afaceri sau pentru limpezirea unor litigii. Este timpul pentru a face aranjamente, poate chiar într-o relație.

În această săptămână ești atras spre exprimarea de sine. Vrei să scoți la lumină partea creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat și te angajezi în conversație cu umor Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Te atrage spontaneitatea și îți permiți să te exprimi unic și creativ. Încrederea și munca grea fac parte din succes.

Luni, relația ușor iritantă dintre Venus și Jupiter ar putea să te inspire să ieși și să te bucuri de tine, indiferent de cost. Dacă ești dispus poți să iei și cina cu cineva și să petreci un timp minunat.

Mercur și Venus ar putea pune accentul pe probleme de sănătate, pe muncă și rutină cotidiană. Dacă ceva pare a fi o pierdere de timp, pregătește-te să o iei de la capăt. Apoi ar putea fi o oportunitate de a face un pas înapoi și să reflectezi la viața ta. Dacă nu te-ai bucurat de puțină răsfăț în timp, este un moment bun pentru a face acest lucru.

Soarele este în Taur, în Casa a 7-a, în sector relațional și îți poate îmbunătăți viața socială și îți poate oferi informații despre prieteniile tale actuale și alte obligații cheie.

Relațional. Lucrează pentru a stabili liniștea acolo unde contează cel mai mult – acasă alături de cei pe care îi iubești. Romantismul și plăcerea sunt în mintea ta. Te interesează să participi la jocuri intelectuale și să petreci timp cu copiii.
Tu sau partenerul tău se confruntă cu o perioadă de regres. Oferă-i suportul și luați o decizie.

Planifică-ți o evadare de la grijile cotidiene, o evadare în natură poate, una care îți poate oferi șansa de a vă construi viitorul împreună. Împrejurările influențează atât de mult efortul încât este bine să te înconjori cu cei care te înveselesc și te susțin. Nu te lăsa atras într-o concurență inutilă. În schimb, asigură-ți tot confortul în relația ta.

Te simți creativ și încrezător în această săptămână. Imaginația și fanteziile romantice te duuuccc… Ideile îți vin și te exprimi cu ușurință.

Mental ești în partea superioară a jocului. Bucurați-te de sentimentul de încredere în sine pe care îl aduce asta pentru că vei întoarce capete și vei fi observat, inclusiv de cineva special care te poate aborda acum. Dacă simți chimia, fă mișcarea, fii nebun, îndrăgostește-te. Înconjoară-te cu oameni care îți seamănă și profită de beneficiile prezenței lor.

Va trebui să te concentrezi și să repari ceva în viața sentimentală în timpul relației pe punct de calmare, dintre Venus și Jupiter.

Soarele este în Taurul, ceea ce ar putea intensifica sentimentele de gelozie. Chiar dacă știi că nu trebuie să fii nesigur, nu poți să nu te întrebi de ce nu se răspunde sentimentelor tale.

Dacă nu ești căsătorit ai această posibilitate acum.

Profesional. Ești incredibil de magnetic acum. Fiind la locul potrivit, în momentul potrivit, ca să afli despre o nouă oportunitate interesantă, care îți va da un sentiment de apartenență pentru o idee nouă de afaceri.

Fă o pauză de la conflictele la locul de muncă. O schimbare de peisaj este în ordine. Căutați un mediu mai prietenos pentru planurile și perspectivele tale. Solicită sfaturile unor profesioniști care te pot asigura că orice contract sau document legal este în favoarea ta. Poate că este timpul să te angajezi într-o relație profesională concretă.

Te simți expresiv și inventiv acum. Înainte de a da formă ideilor, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora.

Alții vor fi neatenți așa că ai încredere în tine. În timp ce te afli în această atmosferă creativă, fă-ți și unele planuri de petrecere a timpului liber cu cei dragi, copii sau un partener. Încearcă o nouă rețetă, ia măsuri pentru o idee pe care ai amânat-o. Fii spontan.

Financiar. Încearcă o nouă abordare. Fii încredere și vei obține ceea ce cauți. Vânzarea sau cumpărarea unui teren sau a unui imobil poate să aștepte săptămân aceasta.

S-ar putea să te confrunți cu o stringență financiară, probabil ca urmare a unui recent accident. Un prejudiciu sau un accident recent poate avea ca rezultat o încetinire financiară temporară. Din acest motiv, ai grijă ce achiziții faci în această săptămână.Continuă să lucrezi în ritmul rutinei zilnice.

Eforturile tale sunt observate și apreciate. Pune punct bârfelor, mai ales din partea celor care ți se opun. Creativitatea ta este în permanență la cote înalte. Doar asigură-te că toate datoriile restante sunt luate în considerare de mai întâi. Poți face bani prin intuiție pură.

Sănătate. Este un moment foarte bun și optimist. Ai putea fi mai sociabil, deci da corpului tău o șansă de a se recupera. Există foarte multă emoție în jurul valorii în sine încât este nevoie să faci pace cu tine.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Au o decizie importantă de luat? Capacitatea ta de a determina lucruri noi este bine cunoscută. Te simți inspirat să regenerezi și să găsești un mod nou de a-ți redirecționa energiile. Pentru a spori acest proces, acordă o atenție deosebită dietei tale – sunt recomandate fructe și legume proaspete de sezon și un aport scăzut de cafeină, precum și înlocuirea peștelui cu carne roșie.

Nu îți fie frică să faci schimbări care par irelevante! Lucrurile de acest gen sunt cele mai bune pentru a clarifica și a acționa în consecință.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top