Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 FECIOARĂ. Venus este în sectorul orizonturilor și drumrilor

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Fecioară 22 – 28 aprilie 2019. Primești bani neașteptați

Fecioară – Cauți răspunsuri spirituale, pregătit pentru a face o descoperire. Fii gata pentru orice poate veni, inclusiv provocări potențiale și întârzieri.

Folosește niște fonduri dintr-o sumă neașteptată pentru a investi în obiective educaționale și profesionale. Ai grijă acum de sănătatea ta acordând o atenție deosebită dietei.

Evitați viciile și continuă să aplici în alimentație principiile proprii. Unele oportunități în carieră bat ls ușă.

Cântărești avantajele și dezavantajele fiecărei probleme, gata să ții cont de nevoile celorlalți, dar și de ale tale. Este posibilă o formă de instabilitate, pur și simplu pentru că în mod natural te distrag opiniile opuse.

Ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți acum. Împărtășeșete-ți gândurile și mai puțin istoricul personal. Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală. Acum însă ești și mai diplomat decât de obicei.

Folosește-ți acest talent pentru a avea succes. În acest moment, ar fi înțelept să îți reamintești că persoanele pot câștiga jocuri, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate.

Planifici un eveniment de familie? Luni și marți ar putea fi o bună oportunitate pentru toți să se reunească în spiritul sărbătorilor pascale care se apropie.

Stăpânul tău planetar, Mercur, este în Berbec în Casa a 8-a, casa transformărilor, a intimității și investițiilor pe termen lung. Prezența planetei care răspunde de conversații și de felul de a gândi, în acest sector ar putea încuraja conversațiile care îți pot schimba viața. Și dacă trebuie să te te întâlnești cu un terapeut, ar fi un moment bun pentru a face acest lucru.

Vineri s-ar putasă-ți dai în petic la cumpărături uitând de economii. Nu este niciun rău în acest lucru, dacă poți stabili și o limită. Cu toate acestea, dacă te simți mai bine să fii la cumpărături înseamnă că o problemă emoțională se cere rezolvată.

Soarele  în sectorul muncii și a sănătății generale, arartă că ești să explorați noi căi. Iar cum Venus a ajuns și ea în Berbec, o nouă iubire s-ar putea intensifica.

Relaţional. Pierderea tatălui saua unui unchi, te destabilizează emoțional. Te simți tristețe și anxios stări care ar putea fi gestionate cel mai bine stând ceva timp singur cu cineva draga alături.

Cauți răspunsuri care să te ajute să mergi mai departe. Familia, a ta sau a partnerului, pot trece prin dificultăți care îți complică viața de zi cu zi. Evită tentațiile cum ar fi alcoolul, medicamentele, drogurile sau legături sexuale ocazionale.

Gândește-te la exemplul celui care ți-a fost mentor. Ești meticulos în luarea deciziilor, fie că este vorba de viața de casă sau de o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele, răul și urâtul. Nu lăsa nimic la întâmplare, ia în considerare modul în care cei din jurv sunt afectați de alegerile tale.

Deschide-te cuiva apropiat ție. Conversația pe care o aveți te va ajuta să revi pe calea cea bună. Discuțiile îți vor aduce răspunsurile de care ai nevoie – la serviciu, la conferințe sau la cafenele. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții și vor susține concluziile la care ajungi.

Cum stăpânul tău planetar, Mercur, este în Berbe, ai putea spune ceva ce nu ai gândit. Când momentele jenante nu pot fi prevenite, găsește un mod de a râde de ele.

Venus este și ea în Berbec, astfel încât ar trebui să poți recupera din momente anterioare stânjenitoare. Pasiunea ta ar putea fi dată de gol când trimiți un SMS sau un mail în termeni cât se poate de tranșanți, dar ești pe drumul cel bun.

Profesional. Ai o mulțime de sprijin în această săptămână pentru cineva atât de stabil și de încredere ca tine. Acceptă orice invitație de a juca sau a face din mucă ceva distractiv.

Mijlocul săptămânii aduce oportunitatea unui alt loc de muncă sau implicarea într-un nou proiect. Lucrările detaliate sau de înaltă calificare sunt cel mai bine realizate când ești relaxat. Energia foarte plăcută încurajează o atitudine plină de speranță. Ajută dorința oamenilor de a împărtăși ceea ce știu.

Acordă mai multă atenție cariererei. De obicei, esti destul de traditionalist si conservator, dar acum ai putea sa vorbești pe rând, cel putin. Dacă îi lașii pe ceilalți să știe care sunt obiectivele tale, inclusiv poziția și salariul pe care îl soliciți, este posibil să fii surprins de cât de dispuși sunt angajatorii tăi pentru a te întâlni. Doar fi extrem de clar. Nu bate câmpii.

Financiar. Un șef îți cere să îl asiști. Este un moment potențial de transformare a carierei, deoarece munca împreună îți oferă șansa de a vorbi despre o nouă viziune și un nou punct de vedere.

Fii pregătit pentru unele întârzieri în plățile care vi se cuvin. Investește în educație și îngrijește-te de sănătate.

O compensație neașteptată sau banii care vin dintr-o moștenire, ar putea fi în curând în buzunarele tale. Fă o investiție sănătoasă cu acel venit suplimentar sau folosiți-l pentru a plăti anumite datorii.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. O mare atenție trebuie acorată dietei în aceste zile – alege cele mai proaspete alimente și pregătește o varietate de mese sănătoase, este esențial ca toate bazele tale nutriționale să fie acoperite.

O altă parte importantă a dietei este să mănânci încet și să mesteci alimentele cu atenție. În afară de a evita riscul de sufocare, mâncarea bine mestecată te ajută să eviți suprasolicitarea glandelor digestive.

Mulți oameni care înghit mâncarea nemestecată depășesc capacitate secretorie a glandelor și rămân flămânzi chiar și după ce au mâncat.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top