Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BERBEC. Ai grijă cu cheltuielile

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Berbec 22 – 28 aprilie 2019. Ai nevoie de liniște, iar astrele au un sfat bun pentru tine

Berbec – O schimbare sentimentală te poate face să te simți în dificultate. Ești dornic să schimbi cât mai repede locația sau starea socială.

Ai în minte doar banii pe măsură ce iei în considerare veniturile și cheltuielile personale. Deși disprețuirea lucrurilor este o greșeală, ar putea fi momentul oportun pentru o actualizare fie a garderobei, fie un nou look care să te scoată în evidență.

Folosește pasiunea pentru artă și muzică pentru a te exprima. Ar fi cazul ca timpul petrecut împreună cu familia și prietenii să îți aducă liniștea dorită. Tatăl sau un unchi te pot susține. Ajutp-i pe cei care au fost generoși cu tine.

Mintea ta se concentrează asupra chestiunilor private și a problemelor din trecut. Este un moment în care vei fi dispus cel mai probabil să vorbești despre problemele tale.

Eu zic să cauți răspunsuri în trecutul tău. Pentru a le găsi, nu trebuie decât să te angajezi în cercetare sau cufundă-te în amintiri. Nu te lăsa târât de probleme care și-au depășit utilitatea și scopul și nici nu îți pierde energia să te învinovățești.

Examinează-ți trecutul pentru a-ți face un viitor mai bun. Este posibil să devii conștient de propriile limite, fizice, emoționale sau financiare. Aceste conștientizări duc la vindecare și vor lăsa loc creativității în viitor.

Începutul săptămânii arată un tranzit pozitiv care ar putea aduce o oportunitate sau chiar o șansă nesperată. Atmosfera optimistă îți poate clădi încrederea de a-ți urma visele.

Este, de asemenea, o săptămână numai bună pentru discuții, deoarece Mercur în trecere prin Berbec te inspiră să îți împărtășești ideile cu alții și să obți sprijinul de care ai nevoie.

Vineri s-ar putea intensifica sentimentele în jurul unei relațtii. Este momntul să împrospătezi atmosfera și de a te bucura de timpul petrecut unul cu celălalt.

Soarele în semnul Taurului te va încuraja să participi la aspectele practice ale vieții. Și luni, Venus ajunge în Berbec în aceeași zi, este posibil să fii dornic să fi în preajma cuiva pe care îl admiri. Consideri că te ajută cu o schimbare a imaginii? Du-te!

Relațional. Așteaptă-te la întârzierea unor planuri acum. Nu este legat de tine ci de  cu partenera/ul ta/tău și de fratele său. Analizează cât mai bine situația.

Lasă vanitatea deoparte și dă tot sprijininul de care este nevoie. Familia trebuie să fie o prioritate. Ia legătura cu tatăl tău sau al partenerei/ului pentru că u nevoie de ajutorul tău.

Fă-ți timp pentru dragoste, mergeți la un spectacol sau bucurați-vă de o cină intimă. Un mic simbol al afectiunii tale va fi mult apreciat acum. Discută onest despre un nou plan pe care îl ai în minte.

Pe de altă parte, ai nevoie de liniște și spațiu pentru tine. Problemele particulare sunt mintea ta. Ia-ți timpul necesar pentru a analiza și a-ți da seamacum stau lucrurile.

Examinează-ți trecutul și privește în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți. Țineți minte însă, că nu poți schimba trecutul. Acceptarea de facto este singura opțiune.

Apoi, nu te mai învinui pentru ceva ce nu are legătură cu tine. Așteptările tale pot fi pur și simplu prea mari. Știi de ce ești capabil așa că stabilește obiective rezonabile pentru a-ți canaliza energia în cea mai productivă pasiune. Fii calm și recompensele se vor înmulți în curând.

Profesional. Mercur îți dă imboldul să ai câteva opinii îndrăznețe undeva pe la mijlocul săptămânii, legat de munca ta. Dacă nu le place stilul tău, probabil că nu vă potriviți.

Cum Soarele a intrat în Taurul încă de luni, invidiile și reproșurile vor ieși la iveală într-un fel sau altul. Ai ceva de care să îți fie teamă? Încearcă să te concentrezi asupra lucrurilor surprinzătoare pe care le poți angaja în loc să te gândești că ai greșit.

Te confrunți cu o perioadă de creștere a energiei când vine vorba despre exprimarea de sine. Un coleg de birou este gelos pe reușitele tale dar nu poate să facă nimic.

Nu te deranja, să te prezinți într-un mod nou, care nu poate fi decât pozitiv. Spune adevărul fără teamă. Ești obligată să fii profund, matur și semnificativ. Alții trebuie să te audă.

Financiar. Înainte de a începe un nou plan sau a lua o nouă inițiativă, consultă-te cu cineva de încredere. Evaluează-ți punctele forte și fii atent cu orice cheltuială.

Lucrează pentru a-ți echilibra dorințele cu profiturile. O mică schimbare în aspectul tău exterior îți poate da încrederea de care ai nevoie pentru a-ți urma calea.

Planurile de călătorie s-ar putea confrunta cu unele complicații din cauza problemelor de familie. Apelează la artă sau la plăceri simple pentru a alunga stresul profesional sau personal în această săptămână.

Te bântuie Trecutul în această săptămână. Te simți consumat în chestiuni private. Mergi pecalea ta, nu te opri. Cuvintele ar putea fi o armă imbatabilă.

Îți vin încet și asta te neliniște-te. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Unele lucruri, sau chiar oamenii, și-au depășit utilitatea pentru tine. Nu lăsa garda jos altfel lași trecutul să îți determine viitorul. Fii atent în stabilirea obiectivelor, pune limite și economisește energiei pentru proiectele cele mai interesante. Indiferent care este cauza stresului, amintește-ți că asta va trece.

Sănătate. Cu atâtea gânduri, ai putea fi extrem de ocupat. Ce vrei să spui, ai putea să faci mai bine decât să taci. Reconectează-ți mintea cu restul ființei tale.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top