Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 RAC. Ești în stare să pui rezoluții pe termen lung și să te ții de ele

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Rac 22 – 28 aprilie 2019. Te refaci sentimental

Rac – Nu te mulțumește să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice, mintea ta are în plan alte viziuni, gânduri și idealuri, mai mari. Ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână.

Comunicarea de la sau cu cineva de departe pare să fie parte a imaginii. Ești înclinat să vorbești despre filosofia amplă a imaginea de ansamblu.

Ai o mulțime de angajamente și întâlniri pentru a gestiona aceste lucruri, astfel încât să te poți concentra intens.

Sunt multe lucruri pe care le-ai antamat săptămâna asta dar ai destul timp să te descurci și să încerci să le experimentezi, simți că trebuie să le guști și să le probezi pe toate, dacă nu chiar să le savurezi.

Luni ai putea găsi cloșca cu ouă de aur pentru că o mare oportunitate îți va susține interesele, pe neașteptate.

Miercuri, Mercur intră în Berbec, și aduce șansa de a face legături interesante. Dacă ai experiență într-un domeniu, ai ocazia să susții o prezentare și să îți prezinți cunoștințele. Primirea și oferirea de sfaturi ar putea ajuta la buna desfășurare a lucrurilor.

Vineri, poate fi o zi excelentă pentru o sărbătoare în familie. Poate fi o ocazie minunată, chiar dacă lucrurile devin uneori puțin ciudate.

Soarele în Taur în Casa a 11-a, adică în sector social sugerează că dacă prioritățile tale s-au schimbat recent, este posibil să încerci să te deplasezi în noi cercuri și acesta este un moment bun pentru a face acest lucru. Venus a intrat și ea în Berbec și ar putea facilita o legătură benefică cu cineva cu autoritate.

Relaţional. Recenta evaluare a muncii aduce câștiguri financiare. Folosește cu înțelepciune acest venit suplimentar, posibil să dedici o parte din aceste câștiguri cuiva special, în semn de iubire.

Ești plin de farmec și cei din jur sunt atrași de tine. Iși în afara cercului social obișnuit și încercă să intri într-un nou grup, ai ocazia să  construiești o rețea cu prietenii, vechi și noi.

Ai grijă de bunurile materiale evaluate, pentru a nu pierde ceva. Fă-ți timp pentru familie și bucură-te de plăcerile simple alături de ei.

O ruptură recentă te-a lăsat puțin buimac. Te simți exclus din cercul social obișnuit și nu știi ce să faci. Stai liniltit, este o săptămână ideală pentru a întâlni oameni noi.

Afișează-ți farmecul personal și încrederea și vei descoperi că cei din jur te găsesc irezistibil, inclusiv cineva mai special. Eforturile în rețea, de asemenea, merg bine, permițându-ți să bați la uși până acum închise.

Ești gata să îți întinzi aripile, dând viață unui proiect îndrăzneț. Implică-te la un nivel intelectual ridicat și vei descoperi că dorințele tale sunt cu mult peste medie.

Poate că este timpul să aduci pe cineva înapoi în viața ta, cineva cu care nu ai vorbit de mult. Imaginea de ansamblu va deveni mai clară. Poate fi momentul pentru a duce lucrurile la nivelul următor.

Vrei o conexiune profundă, atunci mergi mai departe. Alege-ți pasiunea care te interesează acum și bucură-te de ea.

Ziua de vineri, se concentrează pe relație. Venus în Berbec te obligă să faci prima mișcare, și aș sugera să o faci. Ea are puterea de a impulsiona dorințele tale atât de direct!

Profesional, nu este cel mai simplu moment pentru tine. S-ar putea să fi în continuare în fața unor situații neterminate sau nesatisfăcătoare legate de munca altora nu de a ta.

Cu toate acestea momentul te va ajuta să îți păstrezi simțul umorului așa că nu te lua prea mult în serios. Distrează-te, dacă este posibil – mai ales la jumătatea săptămânii.

O abordare mai jucăușă a problemelor funcționează cel mai bine. Dă atenție unor parteneriate și la așteptările altor persoane. Nu pleca urechea la cineva care se așteaptă la perfecțiune. Fă ce simți tu că trebuie să faci.

Ești doarte aglomerat. Se întâmplă atât de multe lucruri, încât nu mai știi care e ordinea. Șefii doresc să te promoveze, alții  vor să te prevină că nu știi în ce te bagi, alții vor să te iei în seamă și să fii recompensat pe măsură, unii te sfătuiesc că ai nevoie de puțin timp și pentru tine.

Financiar. Munca la domiciliu pot fi brusc salvatoare. Înainte de a accepta ceva nou la locul de muncă, verifică lucrurile de acasă. O creștere financiară sau o promovare te aduc într-o stare excelentă. Ești gata să ieși și să sărbătorești cu ceilalți. Este momentul ideal pentru o rețea profesională utilă.

Vei gândi lucrurile în perspectiva acum, din punct de vedere financiar, nalizând modul in care deciziile tale se refera la consecinte cu care te confrunti în fiecare zi.

O conversație prelungită de multă vreme ar putea face deiciul acestei săptămâni. În timp ce te concentrezi asupra imaginii de ansamblu, nu uitați de detalii care sunt necesare tocmai pentru a obține o imagine mai clară. Păstrează ritmul, evită cheltuielile și fă-ți o listă de priorități.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Ai cam multe în farfurie, dar nu mai mult decât poți gestiona. Cu un nivel corect de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Sănătatea poate fi evaluată. Cel mai mare beneficiu al acestei energii speciale vine de la concentrarea asupra propriei persoane și nu asupra altora.

Pentru a te pregăti pentru luarea unor decizii sănătoase, fă-ți aprovizionarea cu alimente sănătoase – și oferă-ți mai multe opțiuni. Există multe modalități de a avea o dietă sănătoasă – sucuri proaspete, salate, brânzeturi speciale. Aceste opțiuni necesită eforturi considerabile, dar câștigul merită, nu crezi?

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top