Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 CAPRICORN. Schimbări inevitabile

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Capricorn. Îngrijorarea legată de dușmani sau de concurență face să fii foarte atent la ce se petrece în jurul tău. Continuă eforturile dedicate locului de muncă și respectă-ți rutina. Fă-ți timp însă și pentru nevoile tale emoționale și spirituale. Evită fumatul în exces sau deciziile iresponsabile. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui privită ca o oportunitate de creștere.

Cântărești avantajele și dezavantajele fiecărei probleme, ești gata să ții cont de nevoile celorlalți, precum și de ale tale. Posibilă o oarecare instabilitate emoțională, cu toate că ești gata să cooperezi și să comunici cu ceilalți. În schimb, ești mai diplomat decât de obicei. Folosește-ți acest talent pentru a obține cemdorești. Este o șansă să iei în considerare ceea ce vrei să faci și ce obiceiuri trebuie să îți faci. Nu este nevoie să fii prea ambițios. Una sau două ajustări mici pe ici, pe colo, pot conduce la realizări mai mari.

Mercur în Casa a 7-a, în sector relațional poate fi util pentru discuții suplimentare cu privire la chestiuni cheie. Indiferent dacă trebuie să negociezi sau să lucrezi Mercur poate ușura acest proces.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Prezența lui Venus în Casa a 5-a, a creativității, te poate pune în legătură cu oameni care ar putea să ajute cu planurilor tale. Cu toate acestea, evită aranjamentele dubioase duminică, 16 iunie. Ai încredere în instinctele tale dacă ți se oferă ceva care pare prea bun pentru a fi adevărat.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Capricorn Relaţional

 Stresul generat de impresia că cercul tău social te respinge este puternic, așa că nu fii tentat să faci alegeri riscante care ar dăuna relației tale. În schimb, obține ajutorul necesar pentru a găsi pacea minții și a-ți restabili intimitatea. Ideile spirituale sau viselor pot oferi un sfat surprinzător.

Ești meticulos în luarea deciziilor acum. Fie că este vorba de viața personală sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele și răul. Nu lăsa nimic la întâmplare, pentru că cei din jurul t fi afectați de alegerile tale.

Pătratul care se disipează dintre Soare și Neptun provoacă confuzie legate de lucrurile lăsate neterminate. S-ar putea să fii nevoit să renunți la unele dacă vrei să afli exact ce s-a schimbat și de ce.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Capricorn Profesional

Discuțiile îți vor aduce răspunsurile – la serviciu, la conferințe sau la o cafea cu colegii. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții și vor susține concluziile la care ajungi. Nimic nou nu poate crește dacă nu renunți la trecut. Aceasta poate include o relație, prezentă sau trecută.

Este momentul pentru a face o impresie bună asupra celorlalți colegi sau pentru a-ți îmbunătăți încrederea în sine. Este important să recunoști orice frică pe care o simți pentru a o depăși. Acordă o atenție deosebită micilor detalii pentru a face lucrurile cât mai bine. Este o perioadă în care poți jongla cu responsabilitățile în față șefului și a familiei în același timp. O vacanță sau o pauză scurtă ți-ar putea îmbunătăți atitudinea.

Ai o perspectivă bună a poziției în care te afli la ora actuală. Înțelegi unde ești și unde vrei să ajungi. Nu toată lumea din jurul tău îți susține proiectele, chiar dacă zi de zi ești printre ei.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Capricorn Financiar

Acestea sunt zile bune pentru stabilirea sau revizuirea bugetelor. S-ar putea să te simți un pic indecis din acest punct de vedere. Acest lucru nu poate fi chiar atât de rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile celorlalți sunt de foarte mult timp în mintea ta. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, fii dispus să te pui și în locul lor și să ceri ceea ce ți se cuvine. Mai ales financiar. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare.

Este posibil să ai vise ciudate și revelații în această săptămână, cu aspectele particulare din tema natală. Mama, casa și emoțiile interioare vor fi cele mai afectate pentru că vei fi tentat să cheltui. Te gândești să-ți cumperi un animal de companie. Adoptarea unui prieten necuvântător poate costa un pic mai mult, dar toată compania pe care o oferă face să merite efortul.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Capricorn Sănătate

 Faci un pact cu tine pentru a respecta o serie de principii sănătoase. Este esențial să nu intri într-o stare de agitație și de stres continuu. În astfel de momente, cel mai probabil se pot produce mici accidente. Starea de calm este o măsură preventivă foarte puternică.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top