Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 SĂGETĂTOR. Viața sentimentală se schimbă

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Săgetător. Încurajarea unei oportunități acum poate însemna renunțarea la altceva. Este timpul să iei o decizie importantă, poate chiar una legată de o relație. Căsătoria poate fi o opțiune dacă nu ești deja angajat. Fă-ți timp pentru autoevaluare, conectează-te cu Eu tău și vezi care sunt punctele forte pentru creșterea personală. Un nou aspect sau stil vestimentar poate fi în ordine. Deși poți fi atras în ședințe și proceduri oficiale, asigură-te că economisești timp pentru tovarășii apropiați. Planifică să petreci mai mult timp singur cu cineva special.

Comunicarea cu prietenii și rudele este vitală acum. Ești și mai diplomat decât de obicei. Folosește-ți acest talent pentru a obține succesul. În acest moment, ar fi înțelept să îți reamintesc că persoanele pot câștiga odată sau de două ori la jocurile de noroc, dar munca în echipă și inteligența câștigă campionate.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

În această săptămână, accentul se pune foarte mult pe sectorul relațional, care ar putea coincide cu mai multă interacțiune decât de obicei. Viața socială poate fi mult mai ocupată și ai putea fi dornic să îmbunătățești calitatea celor mai importante relații.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Săgetător Relaţional

O decizie importantă, de viață, se blochează acum. Poate fi una despre starea relației tale. Poate că este timpul să reiei lucrurile la un nou nivel și să faci și un angajament, poate chiar unul permanent, dacă nu ești căsătorit. Contractele și întâlnirile îți umpluu timpul tău. Asigură-te că tot ce ți-ai propus este atins prin discuții intime, profunde cu partenerul/a tău/ta. Fă-ți timp și pentru familie. Adunați-vă la o cină în familie sau mergeți la un spectacol împreună.

Ești meticulos în luarea deciziilor. Fie că este vorba despre viața de familie sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele, răul și urâtul. Nu lăsa nimic nepregătit, considerand că și tu iei în considerare modul în care cei din jurul tău sunt afectați de alegerile pe care le faci. Deschide-te cuiva apropiat ție, cu cineva cu care ai o istorie comună. Conversația pe care o vei avea te va ajuta să fii pe calea cea bună. Discuțiile vor lumina răspunsurile – la serviciu, la conferințe sau la cafenele. Cuvintele tale îi vor inspira pe alții și vor susține concluziile la care ajungi acum.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Săgetător Profesional

 Concurența, la locul de muncă sau altceva, te poate determina să faci o autoevaluare. Persoanele cu aceleași principii și idei joacă un rol deosebit de important în viața ta. Chiar dacă nu îți place de acești oameni ca indivizi, poți beneficia foarte mult ascultându-i și înțelegând ceea ce propun. Vei câștiga cunoștințe importante. Cauți modalități prin care să îți transformi locul de muncă într-un mediu ecologic. Există recipiente de reciclare disponibile pentru hârtie, plastic și aluminiu. Lucruri simple ca acesta pot face o mare diferență. Cere altora sfaturi în legătură cu aceste probleme.

Dacă ești atașat de tehnologia legată de muncă, este posibil să existe o problemă în separarea muncii de joc. Asigură-te că stabilești limitele potrivite între muncă și viața personală. Este o perioadă numai bună pentru team building. Fă ce poți pentru ca oamenii să se simtă apreciați și confortabil.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Săgetător Financiar

Citește și recitește orice contract sau acord legal. Un nou mediu va fi revitalizat acum și îți va oferi șansa de a te ridica deasupra decăderii politicii de birou.

Mercur este într-o zonă intensă, legată de finanțele comune și de problemele de afaceri, precum și de transformare. Dacă au existat probleme în aceste domenii, uită-te la cauza emoțională mai profundă pentru a te elibera de îndoieli. Îți dorești o mai mare cooperare cu colegii, așa că fii dispus să să ceri asistență și idei. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. Unele activități de PR sau arbitraj se sunt vitale în viitorul imediat. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te așteptai. Comunicarea este cheia. Oferă cu diplomație tot ce ai și vei primi dividende în toate aspectele vieții tale.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Săgetător Sănătate

Este timpul să îți odihnești mintea și să te relaxezi puțin. Prin calmarea gândurilor, corpul se va relaxa automat. Dacă poți să adaugi câteva perioade de meditație, corpul tău va beneficia de relaxare profundă ca rezultat. Amintește-ți că trebuie să menți sistemul imunitar intact, asigurând organismului vitaminele și mineralele de care are nevoie.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top