Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 TAUR. Ai grijă la cum cheltui finanțele

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur. O încetinire bruscă a ritmului te poate face să lupți, atât din punct de vedere financiar cât și emoțional. Unele planuri pot fi întârziate sau anulate din cauza problemelor cu care se confruntă cineva din familie. Evită să te întoarci la consumul exagerat de cafea sau la fumat pentru a căuta soluții. În schimb, meditează pentru un nou sens și înțeles. Ai grijă la sănătate. Oferă asistență celor care au nevoie. Caută un echilibru, între  cheltuielile pe fond ​​emoțional și cele necesare. Pot apărea sume neașteptate, sub forma de moșteniri sau a unor venituri din alte surse.

Te preocupă averea în această săptămână. Te simți norocos. Ai obținut ceea ce ai căutat sau ai planificat. Profită la maximum de noul tău succes. Ia tot ce îți oferă viața. Finanțele se îmbunătățesc pe măsură ce reputația crește. În mijlocul prosperității, fii clar  ce îți dorești și eliberează-ți ego-ul. Aceasta este cea mai bună modalitate de a evita un conflict cu cei dragi. Tăcerea poate fi de aur, astfel nu cazi în ispită și eviți să spui ceva greșit.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur Relaţional

O boală sau pierderea cuiva drag poate provoca întreruperea unor planuri. Fă-ți timp să fii singur cu gândurile tale și să formulezi niște planuri bine gândite pentru viitor. Nu acționează urât acum. Vorbind și gândindu-vă lucrurile, va duce la succes în viitor.

Venus te inspiră să te bucuri de lucrurile mărunte cum ar fi mirosul unei cești de cafea, senzația de mângâiere pe obraz a luminii și frumusețea pe care o vezi în jurul tău.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Soarele este în sectorul comunicării și s-ar putea să fii în stare să îți îmbunătățești modul de comunicare. Dacă te-ai gândit să începi o mică afacere, cred că este bine să începi faci acest lucru. Mercur și el în sectorul comunicării îți sporește eforturile de a te conecta cu ceilalți, de a încheia tranzacții și de a rezolva problemele și sarcinile administrative.

Pe măsură ce Venus tranzitează Casa banilor proveniți din muncă proprie, este timpul să te răsfeți, mai ales dacă nu ai făcut acest lucru în ultima vreme.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur Profesional

 Vei uimi cu viteza de reacție și cu eficiența incredibilă. Vei naviga prin ape profesionale incerte cu mare încredere și curaj. Unii vor încerca să îți dea sfaturi și îndrumări.

S-ar putea să simți că oamenii încearcă să te tragă înapoi. Nu este neapărat adevărat. Este, în schimb, un moment bun pentru soluții practice, susținute de munca grea. Este posibil să fii nevoit să alegi între câștigul personal și binele grupului. Pentru cele mai bune rezultate, acordă o atenție deosebită detaliilor mici. Acestea sunt zile extraordinare pentru crearea de rețele și pentru a-ți îmbunătăți poziția și perspectivele la locul de muncă sau pentru a căuta ceva nou.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur Financiar

Vin bani. Folosește-i pentru a-ți echilibra bugetul și a vei plăti anumite datorii. Evită viciile sau cumpărăturile excesive.

Asigură-te că ai plătit totul și nu ai trecut cu vederea vreun proiect, nu cumva să plătești tarife și penalități pentru întârziere. Există un aspect benefic care arată că îți poți găsi liniștea în plata datoriile prin achitarea facturilor ața cum vin.

Pe de altă parte, așteaptă-te la o reformulare financiară. Poate fi, de fapt, vorba despre ahiziția unei noi mașini sau angajarea în amplee lucrări de renovare la domiciliu. Unele planuri se încheie acum, spre satisfacția ta. Micile lucruri noi apărute în viața ta contribuie la starea ta de bine. Așteaptă-te să petreci o vreme cu prietenii. Savurează-le compania. Viața nu poate fi chiar atât de simplă, pot apărea unele complicații care însă se rezolvă cu rapiditate. Păstrează-ți mintea deschisă și vei crea noi legături semnificative.

Repet, folosește orice sumă primești pentru a-ți echilibra bugetul și a-ți plăti anumite datorii.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Taur Sănătate

 Perspectiva ta asupra vieții poate fi una inflexibilă, ceea ce s-ar putea traduce prin rigiditatea corpului. Pentru a rămâne în formă excelentă și pentru a evita problemele cu durerile de spate, încearcă exerciții care contribuie la menținerea mobilității articulațiilor. De asemenea, ar ajuta dacă te-ar putea ajuta dacă ai încerca să devi mai flexibil. Starea îți va va permite să atingi vitalitatea naturală.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top