Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie PEȘTI – O perioadă în care trebuie să iei decizii ferme

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie Pești. Posibile probleme de relaționare, determinând o eventuală destrămare. Fă din fericirea la domiciliu o prioritate. Ia legătura cu familia și contactează persoana care are nevoie de tine, mai ales dacă este un părinte. O investiție costisitoare ar putea fi necesară acum – o reparație amplă, o mașină nouă sau înscrierea la un master costisitor. Mulți vă privesc cu admirație pentru curjul de a fi tu însuți/însăți.

În această săptămână este atras de exprimarea de sine. Ești gata să lași să iasă la lumină partea creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat, te angajezi în conversații cu ușurință și cu umor. Te interesează să participi la jocuri intelectuale și să petreci mai mult timp cu copiii. Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie.

Viața de familie ar putea fi foarte plăcută în această săptămână și în următoarele datorită Soarelui care se află în acest sector și te poate inspira cum să faci îmbunătățiri. Indiferent de planurile tale, fluxul lunar te poate ajuta să accelerezi progresul.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Dacă ești creativ, poți savura implicarea în artă sau meserii. Dacă îți place să faci mișcare, atunci dansul sau înotul ar putea să îți aducă multă plăcere.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie Pești Relaţional

Problemele de familie reclamă cereri serioase săptămâna asta. S-ar putea să fi chemat să rezolvi niște chestiuni legate de copii sau să îți ajuți un părinte. Reparațiile la domiciliu sau renovările ar putea fi stringente, deci planificați-le în consecință, pe măsură ce îți bugetezi finanțele. O relație romantică necesită muncă în această fază, și asta pentru a evita o ruptură sau chiar o neînțelegere în plus. Cred că se produce o restartare sentimentală.

Te simți creativ și încrezător. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile zboară precum fluturii și te poți exprima cu ușurință. Mental funcționezi la parametrii maximi, cum s-ar spune. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine pe care ți-l insuflă, vei întoarce capul și vei fi observat, inclusiv de cineva special care te poate aborda sau pe care o poți aborda acum. Dacă simți chimia, fă prima mutare. Fii nebun. Îndragostește-te din nou. Înconjoară-te cu oameni asemănători ție și vei profita de pe urma acestora. Lasă-i să îți atingă sufletul.

Comunicarea este fluidă și emoțională atunci când Mercur în Capricorn, te trage de mânecă și îți arată direcția de mers, dar atenție că aces lucru te face vulnerabil la durere și la suferință și nu te va ajuta deloc în această privință.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie Pești Profesional

 Nimic nu este mai rău pentru tine decât să te blochezi în rutină. În acest moment este posibil să fi blocat, deoarece te simți confortabil acolo unde ești. Te simți stabil și nu te implici. Eu zic să îți asumi riscul și să treci la nivelul următor.

Acum este mai important decât orice, să fii cinstit cu tine însuți/însăți, mai ales când construiești moral, regândind ce ai de făcut. Verifică dacă soluțiile tale sunt corecte. Păstrează tot ce poți, chiar dacă te simți neinspirat. Caută modalități de a-i face pe colegi să se simtă ca și cum ar câștiga, indiferent de scenariu. Acest lucru le poate ridica moralul și te va ajuta să obți recunoașterea. Această perioadă este norocoasă pentru călătorii, formare și crearea de rețele care să îți îmbunătățească poziția profesională.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie Pești Financiar

 O schimbare a rangului sau a statutului îți oferă mai multă autoritate executivă dar și o sumă substanțială ca salariu. Poți observa că aceasta coincide cu unele complicații la locul de muncă, implicând probabil planuri de amplasament sau de reorganizare a structurii. Mulți îți admiră abilitatea de a pune lucrurile cap la cap pentru a face ceea ce trebuie făcut.

Cu atât de multă activitate în casa banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor, te duci peste finanțele tale cu un pieptene foarte fin. Cheltuielile sunt sub control, cu excepția cazului în care este vorba despre amenajarea mediului în care trăiești. Ai nevoie de culori, texturi și mirosuri interesante precum și de un flux de energie armonios între profesie și bani.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie Pești Sănătate

Dacă parteneriatele tale sunt bune, sănătatea ta o va reflecta din plin. Petrece un timp cu partenerul și găsește o modalitate de a aborda orice problemă care poate fi deranjantă. Resentimentele consumă energie. Șterge cu buretele și vei avea mult mai multă energie.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top