Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 SCORPION. Apar venituri neașteptate

08.06.2019
Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 SCORPION. Apar venituri neașteptate

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Scorpion. O pierdere care poate afecta familia, te face să alergi de colo colo. Ajungi la o persoană care de care ai nevoie și care te susține în mijlocul acestui eșec. Unele venituri neașteptate apar undeva în a doua parte a săptămânii. Vorbește despre o idee pe care o ai în minte și angajează-te în documentarea necesară pentru a materializa acest plan.

Ești mai intuitiv decât de obicei, poți citi printre rânduri. Este o săptămână excelentă pentru a face o planificare financiară sau o strategie. Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. Îți va fi, de asemenea, mai ușor să abordezi interacțiunile sociale complexe. Deschide subiecte de discuție care, de obicei, produc unele valuri. Oricare ar fi forma, rezultatele îți vor exalta starea de spirit. Fericirea nu scade niciodată când este împărtășită, deci poate este vorba de interconectare.

În același timp, Marte este în sectorul călătoriilor și a aventurii unde a ajuns și Mercur așa că este posibil să ai planuri să scăpi de tot și să explorați locuri pe care nu le-ai văzut niciodată. Optează pentru experiențele care îți susțin sufletul și nu vei greși niciodată.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Pe măsură ce Venus este în sectorul transformărilor, în Gemeni, prezența ei aici poate da un avânt vieții tale sentimentale. Poate că sunt lucruri despre care trebuie să vorbești. În acest fel, poți afla că relația ta devine mai profundă și mai intimă.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Scorpion Relaţional

Planurile de călătorie pot fi anulate sau întârziate în această săptămână. Cheia pentru a fi auzit este să fii cinstit, astfel încât aceasta să devină o prioritate pentru relația ta cu familia. Dacă vrei să găsești un sens al scopului și îl poți găsi acolo unde te aștepți mai puțin.

Ești în ton cu nevoile și dorințele celor dragi. Poți interpreta semne foarte subtile, altele însă le poți pierde. Planifici niște investiții financiare, îndreptându-te spre anumite obiective specifice. Dacă nu ești angajat în vreo legătură, începi să cauți dragostea. Viața rezonează un simț al scopului în ritmul în care aceasta e desfășoară. Împărtășește-ți idealurile și inima cu cineva și vei primi cu siguranță același lucru înapoi.

Pătratul separant între Soare și Neptun parcă te devitalizează în week-end și îți afectează profunzimea gândirii, deci este posibil să nu dorești să faci prima mișcare. Nu este nimic în neregulă cu anularea unei întâlniri în cazul în care nu îți place să depui efortul de a face o impresie bună.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Scorpion Profesional

Probleme ascunse se vor ridica la suprafață. Poate că cineva un coleg, ascunde un secret important de ceva timp. El sau ea nu este singurul care ascunde secrete. Și tu ai unul. Toate însă sunt legate de locul de muncă. A sosit momentul să împărtășești povești și să scoați în evidență adevărul. Întrebă-te ce poți face pentru a–i ajuta mai bine pe ceilalți. Acum este momentul să faci ceva pentru oameni, nu doar pentru tine. Actele de bunătate îți vor aduce puncte mari, în sferele celeste.

Este un moment bun pentru îmbunătățirea comunicării la locul de muncă. Orice se referă la marketing, instruire sau orice schimb de informații pentru a-ți îmbunătăți moralul te ajută. Fii bun cu tine și discută doar cu cei în care ai încredere. Orice proiect, după cum îi spune și numele rămâne în fază de proiect dacă nu îl activezi.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Scorpion Financiar

Problemele bancare vor trebui tratate și abordate cu atenție pe tot parcursul lunii – dar pe scara largă. Nu vei duce lipsă de finanțe personale, care sunt confortabile. Prieteni, interludii romantice, divertisment clasic vin cu fluxul cheltuielilor. De fapt, banii fac totul posibil. Consultă-te cu o persoană cu autoritate sau cu un expert financiar pentru planificarea cheltuielilor. Acordă o atenție deosebită celor din jur. Fă-ți timp pentru o planificare financiară și, în alt mod, a strategiei de viață. Acesta este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții te abordează, oferr sfaturi raționale și solide.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Scorpion Sănătate

 Ești plin de energie. Trebuie să o folosești într-un mod care să te ajute să promovezi o sănătate bună. Dacă lupți cu problemele medicale sau cu anxietatea, este posibil să ai timp să reevaluezi situația. Adesea, atunci când viața ajunge la o răscruce de drum, totul pare destul de haotic. Nu te simți deznădăjduit dacă nu progresezi cât de repede vrei. Încearcă să găsești o formulă care să te ajute.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.