Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 FECIOARĂ. Succes mare în carieră

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Fecioară. Problemele familiare sunt acum în atenția ta. Fă din liniștea de acasă o prioritate și bucură-te de plăceri simple cu familia. Contabilizează reparațiile necesare sau continui cu o achiziție practică, cum ar fi imobil sau un vehicul nou. Abilitățile de conducere îți servesc bine acum. La locul de muncă, talentele tale sunt remarcate. Bucură-te de reputație și poziție. Câștiguri noi dintr-un bonus sau dintr-un premiu. Ia o pauză și petrece în aer liber. Ar fi un cadru ideal pentru a examina cu adevărat ce este în inima și mintea ta.

Așteaptă-te să primești recompense substanțiale. Ești pe primul loc când vine vorba despre putere, dar asigură-te că iei în continuare decizii financiare înțelepte. Câștigurile au loc în timp real. Ține minte asta. La domiciliu, adoptă o poziție neutră când vine vorba despre un subiect sensibil. Fii calm și meditează să rămâi echilibrat în tot ceea ce faci acum. Micile gelozii, lăcomia și egoismul pot lucra împotriva ta, în moduri pe care nici măcar nu le poți observa. Dacă tu nu ai cumpăra afacerea pe care o vinzi, atunci nu o vinde.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cu Mercur în Rac, următoarele săptămâni vei fi ocupat cu diverse evenimente care implică atât afacerile, cât și plăcerea.

Cu toate acestea, pe măsură ce Venus este în sectorul carierei și a imaginii publice, iar prezența ei poate da un impuls deosebit eforturilor tale. Socializarea cu cei care trag sforile ar putea să te ducă în direcția dorită.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Fecioară Relaţional

Problemele inimii sunt pe lista de priorități, în această săptămână. Relația ta poate fi analizată prin preocupările pentru familie. Fă tot ce poți, ca să fii acasă unde este și inima ta. Petrecând mai mult timp alături de familie, vei primi în cele din urmă, ceea ce dai. Socializarea și conviețuirea cu prietenii este foarte importntă. Fă o prioritate din familie. Este posibil să vorbești prin ceea ce faci și să eviți destrămarea dacă ești atât de deschis, cinstit, cât și investestitor.

Acum te bucuri de roadele muncii recente. Ai muncit din greu și acum vezi beneficii pozitive care vor dura mult timp de acum încolo. Este necesară o abordare continuă și constantă a obiectivelor, atât la domiciliu, cât și la locul de muncă. Mai calmi, chiar dacă apar conflicte.

Încerci primi pași ai copilului și calea îți va fi mai sigură. Materialele sau tentațiile sexuale pot apărea și pot părea mai ispititoare decât par. Fructul oprit te poate satisface acum, dar fii conștient de eventualele consecințe pe viitor.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Fecioară Profesional

 Te simți bine! Nimic nu te poate supăra. Încrederea dvs. este ridicată și știi cum să obți ceea ce dorești. Ai tot dreptul să fii acolo unde vrei. Abilitatea ta de a vorbi cu altora te face să ajungi exact acolo unde vrei să mergi.

Ascultă înainte de a vorbi. Dă timp oamenilor pentru a-și vărsa off-ul înainte de a li te alătura sau a-i întrerupe. Vei învăța mult atunci când ești răbdător și vei acorda atenție înțelegerii care vine din gândurile unei alte persoane.

E timpul să te organizezi. Încearcă să îți concentrezi atenția asupra unui singur lucru la un moment dat. Pune punct neatenției și lasă mobilul. Poți face o treabă mai bună simplificând programul și spațiul de lucru. Fii sensibil la sentimentele altor oameni. Poți înveseli pe cineva care se luptă cu viața. Energia va deveni mai fluidă, mai ușoară și mai expansivă în curând.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Fecioară Financiar

Unele planuri, care implică probabil călătoriile sau înscrierea la niște cursuri superioare de specializre, pot necesita întârzieri temporare din lipsă de…bani. Un șef sau o autoritate apreciază abilitățile tale executive și manageriale.

Cariera și autoritatea sunt evidențiate săptămâna aceasta printr-o creștere financiară substanțială. Vei dori să te asiguri că ai toate cheltuielile bugetate cu grijă. Efectuarea unui plan cuprinzător pentru a-ți plăti datoriile nu implică doar cât de mult ți poți permite să plătești în fiecare lună, dar și cât de bun plătitor ești. Ai disciplina necesară pentru a liniști aceast neajuns din viața ta.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Fecioară Sănătate

 Gândurile despre relații ar putea genera tensiuni nervoase. În ciuda faptului că umerii și capul îi simți împovărați, ești încă hotărât să te bucuri de viață. Te vei simți mai bine dacă consumi mai puțin cofea, zahăr și produse fast-food și mai multe cereale integrale, legume și apă. Încurajează-ți partenerul să facă la fel ca să fie în formă excelentă!

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top