Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 LEU. Succes profesional la cote maxime

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Leu. Ai putea să te simți prins în conflictul dintre interesele aparent concurente ale muncii și ale celei de familie. Urmează-ți instinctul, pe măsură ce iei în considerare unele aspecte ale norocului, în care oportunitățile sunt la orizont. Întâlnirea cu noi oameni ar putea aduce aceste șanse de la o distanță considerabilă, astfel încât va fi nevoie să te aventurezi dincolo de propriul tău mediu. Fă-ți timp și pentru romantism. Cineva special va fi încântat de noile tale idei creative.

Schimbarea este inevitabilă, așa că lucrează să o primești în viața ta. Perspectiva personală va determina ceea ce vezi astfel încât să te asiguri că vei avea mulțumire în jurul tău. Lumea ta extrioară se poate schimba. Totuși ar fi bine să nu ajungi la extreme. Este un moment ideal pentru legături sau socializara.

Viața ta socială începe să strălucească. Cu Soarele care se pregătește să intre în semnul tău, pe 22 iunie, ești pregătit pentru câteva momente minunate. Este o șansă de a te deplasa în cercuri noi și de a explora diverse interese. Lasă curiozitatea să te ghideze.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Leu Relaţional

 Fii deschis pentru romantism, chiar și cu cineva neașteptat! Pregătește-te să fii atras de cineva sau oferă-i partenerei/rului pasiune și perspectivă, deoarece acest nou scenariu îți pot aduce ceva neașteptat. Amintește-ți că paharul este pe jumătate plin și vei vedea altfel și profesia și relațiile. Relațiile sociale pot avea nevoie de un mic imbold, deci dă-i ceea ce cere. Fii sociabil și fă conexiuni care să te ajute în afaceri și dragoste.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Luna are o energie dramatică în timp ce se mișcă prin semnul Balanței în mijlocul săptămânii, oferindu-ți rolul de a trata lumea ca pe o scenă deschisă. Este ușor să te simți încrezător atunci când toți ochii sunt pe tine!

Pătratul dintre Soare și Neptun face să pară că lumea se mișcă încet și nu ești un mare fan al acestei schimbări de ritm. Dar mișcarea rapidă nu te va salva niciodată, dacă trebuie să te întorci și să corectezi greșelile nepăsării.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Leu Profesional

 Poți învăța ceva de la alții dacă faci un pas înapoi și nu critici. Căile întortocheate te pot speria la început, dar atunci vei vedea că abilitatea de a rezolva mai multe sarcini este clară. Adoptă unele din aceste tehnici.

Problemele vieții tale interioare se află în prim-planul minții și chiar sunt lucruri care au o importanță mult mai mare pentru tine decât problemele de lucru în sine. Indiferent dacă te afli la lucru sau nu, ai grijă de la aceste interogații interioare.  

S-ar putea să fii în priza unor reacții emoționale puternice. Temerile sau îngrijorările legate de slujba ta ar putea fi risipite. Este posibil să te învinuiești mai degrabă, decât să faci ceva care îți displace. Un conflict cu sau între colaboratori poate să te situeze deoparte sau de alta. Fă tot ce este mai bun pentru a rămâne calm și pentru a lua în considerare slăbiciunile celorlalți. Ar fi mai indicat să creezi rețele care ar putea duce la o activitate nouă sau la eficientizarea muncii.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Leu Financiar

 Ai un nou contract de închiriere pe viață, datorită unei perspective schimbate. Acest lucru te va duce la succes. Păstrează-ți mintea deschisă și vei găsi satisfacție în ceea ce vine în această săptămână. Dă și altora spațiu și ia în considerare nevoile și dorințele lor. Gândește prin toate deciziile financiare pe care le iei și asigură-te că gândirea, mai degrabă, decât emoția, este ceea ce trebuie să fie.

O sumă neașteptată de bani poate fi în curând a ta. Tu nu esti cel mai rabdator client pe planeta, dar norocul tau este mare si responsabil acum, deci nu-ti face griji că rămâi fără bani. Aspectele sunt reprezentate de studiu și sporesc oportunitățile de a învăța noi competențe. S-ar putea să apară șansa distracției cu prietenii, cu familia sau partenerii de afaceri. Sper că ai bani puși deoparte pentru a cheltui.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Leu Sănătate

 Există o mulțime de energie în jurul tău ceea ce te face neliniștit și nervos. Nu îți place această stare. Preferi să te ancorezi în realitate. Ar fi timpul să ieși în natură pentru a aprecia frumusețea împrejurimilor dar și sursa de sănătate pe care o reprezintă. O să te simți mai bine. Fă-ți mica ta grădină de legume în balcon și profită de beneficiile pe care le reprezintă pentru sănătate.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top