Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Nemulțumirea duce la decizii impulsive

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Vărsător. Ai o viață plină de viață și sociabila în această săptămână, acuzată de creativitate și idei noi. Ieși în mulțime, conectează-te la prezent și împărtășește orice informație. Carisma ta câștigă, făcând din acest lucru un moment ideal pentru relaționare. Diplomația în aceste interacțiuni îți poate aduce o nouă oportunitate profesională. În mijlocul acestor evenimente, ai grijă să nu pierzi din vedere lucrurile de acasă. Menținerea liniștii este esențială și este bine să petreci mai mult timp cu prietenii și familia. Dacă ești singur, ai șansa de a-ți gasi jumătatea, ca să spun așa.

Acesta este un moment excelent pentru a rezolva detaliile ciudate ale existenței tale cotidiene. Ești înclinat să faci liste de lucru, să te achiți de obligații și să elimini aglomerația din viața ta. Detaliile de lucru la locul de muncă sunt imperative.

Te gândești la problemele de sănătate. Un control de rutină, un set de analize și verificarea planificării are prioritate acum. Persoanele aflate în întreținere, angajații, familia, chiar și animalele de companie câștigă din grija și îngrijorarea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Vărsător Relaţional

Ești sufletul petrecerilor în această săptămână. Activitățile noi te provoacă să profiți la maxim de timpul liber și să îți extinzi cercul social. Inteligența și farmecul tău te fac să câștigi atenția unei persoane la fel de carismatice. Decide ce cauți înainte de a te arunca într-o nouă relație. În schimb, săptăâna este momentul ideal pentru crearea de rețele și întâlnirea cu noi oameni. Relațiile existente au, de asemenea, nevoie de motivație pentru a evita încheierea unor conexiuni importante în viața ta. O rudă, poate un văr sau unchi, se poate oferi să te ajute sau are nevoie de ajutorul tău în această săptămână.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale cer o cale nouă de rezolvare. Respiră adânc și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Sortează-ți prioritățile acum, indiferent dacă este vorba despre achitarea unor facturi sau de punerea la punct a unor proiecte finale pe care le-ai ales, dă importanță la ceea ce are nevoie de atenție.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Vărsător Profesional

Angajamentul pentru o muncă grea, poate pentru cultivarea unor înclinații de bază, este un sprijin pentru tine. Nu te stresa sau supraexprima. Fii gata să înveți de la oamenii care lucrează sub conducerea ta. Colaboratorii îți pot împărtăși informații utile dacă ești deschis să asculți fără a comentat tot timpul. Fă o prioritate pentru a obține cât mai mult în fiecare zi. Acest timp este bun pentru team building și parteneriate de lucru. Poți face mult mai mult prin cooperare decât singur. Lucrezi la aceste probleme cu cineva a cărui opinie o prețuiești. Nemulțumirea poate duce la decizii impulsive.

Îmbrățișează-ți natura nevinovată. Fii din nou copil. Ia o atitudine jucăușă și aparent imatură cu oamenii cu care lucrezi. Cel mai bine este să ierți, să uiți și să mergi mai departe cu neglijență și cu o inimă ușoară, jovial. Nu fi contradictoriu.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Vărsător Financiar

 Folosește-ți abilitățile diplomatice pentru a ușura conflictele de la birou legate de bugetul care v-a fost alocat. Ieși în afara cercului social obișnuit și cunoaști niște oameni noi. Acesta este momentul ideal pentru a se implica într-o rețea financiară care să ajute proiectele pe care le ai în lucru. Cei impresionați de farmecul tău te pot ajuta să găsești surse suplimentare de venit sau noi afaceri profesioniste. Urmează-ți instinctul și continuă-ți ideea creatoare care este în mintea ta.

Acum este momentul ideal să ții o evidență a vieții și a priorităților tale. Stabilește-ți priorităție, plătește facturile, fă liste de sarcini. Toată această activitate îți va oferi conștientizarea direcției pe care o ai de urmat dar și sentimentul realizării. Ia lucrurile la pas. Ai grijă la excese. Fă-ți timp pentru tine și pentru cei dragi ție.

Gestionarea banilor devine primordială, în special cu aspectele actuale. Viața socială explodeaza. Asigură-te că ai toate cele necesare cu privire la cine, ce, când și care, pentru a maximiza rezultatele financiare.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Vărsător Sănătate

Când ești în vârf, îți folosești energia în cel mai bun mod posibil. Orice problemă de sănătate pe care o întâmpini acum sunt inflamațiile articulare care s-ar putea exacerba prin suprasolicitare. Atitudinea mentală are un efect foarte mare asupra sănătății tale, deci fii optimist.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top