Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBEC. Schimbarea poate fi inevitabilă. Totuși, nu trebuie să fie neapărat negativă. O evaluare recentă a lucrurilor arată un raport foarte bun legat de munca ta. Este posibilă o majorare de salariu sau o promovare săptămâna aceasta. Încearcă să vezi dincolo de laudele pe care le primești! Sunt dintre cei care așteaptă îndrumarea ta, deoarece ai demonstrat calități clare de leader. Pentru a fi în frunte, ești nevoit să îți rupi din timpul tău și chiar să mergi într-o scurtă călătorie pentru a face acest lucru. Fii atent și la sănătate ta, atât fizică cât și emoțională. 

Săptămâna aceasta ar putea fi mai ușoară decât săptămâna trecută, dar încă nu ești în poziția în care să dispui ce vrei să faci. Există încă o tensiune persistentă, iar aceasta se poate referi la o problemă-cheie cu care te confrunți. 

Soarele este conjunct luni, cu Ceres, cu Nodul Sud dar și cu Saturn și Pluto, iar acest lucru poate aduce o mai bună înțelegere a problemelor de bază și a ceea ce trebuie să faci pentru a crea schimbările dorite.

Există și o componentă spirituală, întrucât Venus este în Pești, iar acest lucru te poate încuraja să transformi materia într-o putere și mai mare. Dacă într-adevăr este prea complex pentru tine să te descurci, cere ajutor Universului și s-ar putea să descoperi că ajutorul vine într-un mod perfect, la momentul potrivit.

Influența lui Uranus neliniștit este și ea în joc, iar acest lucru poate aduce experiențe care să te scoată din zona de confort.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBEC Relațional

Poate că luna în semnul practic al Capricornului, de miercuri, să te ajute să reînvii o pasiune din trecut. Dar energia de pământ nu este, de obicei, ceva potrivit pentru firea ta înflăcărată.

Mercur este în Vărsător de la mijlocul săptămânii trecute, așa că vei purta conversații care ar putea duce la o nouă întâlnire. Profită de timpul ușor în care vorbești cu oamenii cu care, de obicei, doar te salutai.

Există o mulțime de schimbări în aer  mai ales datorită pătratului Mercur-Uranus, așa că ține minte acest lucru, în timp ce aștepți un răspuns la un mail sau la un SMS. Oamenii fac tot posibilul!

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBECProfesional

 Face pași uriași în tot ceea ce întreprinzi în această săptămână. Este un moment fantastic pentru a te conexa cu alte persoane și pentru a realiza legături importante. Nu-ți fie teamă să renunți la anumite proiecte pentru a comunica cu alții.

Pe de altă parte, săptămâna poate fi cel mai bun moment pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a-ți îmbunătăți poziția actuală. Dacă vrei să faci o impresie bună, depășește orice temeri sau griji și fii tu, cel încrezător. Poți susține pe oricine este interesat să facă o treabă mai bună acum. Ajutarea colaboratorilor poate fi deosebit de plăcută. Va fi foarte important să ai roluri clar definite. Competiția prietenoasă te poate face mai eficient.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBEC Financiar

Săptămâna aceasta aduce influxuri astrale care te susțin financiar. Tu nu trebuie decât să stabilești un plan de economii și investiții, mai ales pentru familie. Vrei să devii mai responsabil în acest domeniu și să reduci cheltuielile impulsive. Gândește-te cum sunt îndeplinite nevoile tale lucrând pentru o instituție mare. Poate a venit timpul să te gândești să începi propria afacere.

Oricum, te așteaptă recompense materiale serioase. După toată munca grea, poți savura un anumit prestigiu și putere venite cu întârziere, dar, în sfârșit, ești recunoscut pentru efortul depus. Investește cu înțelepciune și nu cheltui aiurea câștigurile recente. Să te îmbogățești peste noapte, nu este o posibilitate reală, mai bine încearcă să previi o pierdere majoră rămânând sensibili. Nu urmări emoții ieftine. O poziție pașnică la locul de muncă te va ajuta în rezolvarea eventualelor conflicte de acasă. Să fii calm traversând o perioadă tulbure, este tot ce contează.

Horoscop Minerva săptămâna 20-26 ianuarie 2020 – BERBEC Sănătate

Există multă energie în aceste zile, dar vei beneficia și de energia pămțntului dacă alegi să o folosești constructiv, ca și cum Universul îți șoptește – folosește-o sau pierde-o. Este posibil să dorești să îi hidratezi organismul, așa că vei bea mai multă apă și vei reduce  cafeină și băuturile carbogazoase. Încearcă să te abții de la consumul de alimente grele și păstrează-ți energia bine canalizată consumând supe de casă și salate din legume de sezon, proaspăt preparate. Aceste eforturi minore pot avea un efect maxim.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top