Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 GEMENI

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Gemeni. Cooperare va fi o temă cheie pentru tine. Asigură-te că comunicarea cu ceilalți merge bine. Majoritatea sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, ceea ce face ca lucrurile la birou să meargă corect și mai ușor. Atmosfera generală este bună, iar energia ta pozitivă contribuie la acest lucru. Ți se acordă respectul pe care îl meriți. Ai grijă cu orice lucrare care implică scrisul sau cititul.

Talentele artistice ar putea fi valorificate săptămâna aceasta, aranjându-te oriunde ai lucra. S-ar putea să dorești, dacă tot ești acasă, să revopsești mobilier, să zugrăvești, să pui plante sau să faci orice altceva care să facă locul mai primitor, mai familiar. Nu este doar distractiv. Atât procesul de realizare, cât și rezultatul final ar trebui să îți exalte starea de spirit și să te stimuleze pentru următoarele câteva zile. 

Atenție la reputația ta, săptămâna aceasta. Există multă mișcare în sectorul prieteniei, începând cu tripla conjuncție Soare – Venus – Chiron în Berbec. Nu te preface că ești ceva ce nu ești atunci când vine vorba despre munca ta. Adevărul va ieși la iveală, în cele din urmă.

La ce se poate aștepta viața ta sentimentală, de la asocierea lui Venus cu Chiron săptămâna aceasta? Ei bine, pentru început, emoțiile tale au preluat frâiele și te vei simți mult mai vulnerabil decât de obicei. Totuși, acest lucru nu trebuie să fie chiar ceva rău. Folosește această energie în avantajul tău.

Luna Plină din Balanță, de pe 28 martie, te îndemnă să te răsfeți cu fantezii și să crezi în visele tale. Cine spune că nu vei ajunge la finalul cărții tale de povești?! De asemenea, conjuncția Venus-Soare, arată posibilități de creștere și expansiune. Orientează-te spre ceva ce nu te așteptai să se întâmple, și mergi încotro te duce valul!

Folosește energia Lunii Pline din Balanță pentru a pune în practică câteva dintre obiectivele carierei. Ce vrei să realizezi? Care este meseria pe are o vrei? Scrie totul și vizualizează. Nu îți fie teamă să visezi. Lasă imaginația să se dezlănțuie, dar asigură-te că ai centura de sigurantă, adică un plan real.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Gemeni Relațional

 Nu încerca să te ascunzi de adevăr, deoarece te va ajuta imens să știi unde te afli. Poziția planetelor îți permite să vezi că anumite aspecte ale relației, te împiedică să te exprimi nu atât de liber pe cât ți-ai dori. Dar toate acestea se vor schimba pe măsură ce îți dai seama că acum trebuie să vorbești. Relația se poate redresa, mai ales că Venus este conjunctă cu Soarele și cu Chiron în Berbec, semn că se tămăduiește ceva. Partenerul îți poate sugera o întâlnire sau o activitate relaxantă care să te scoată din rutina cotidiană. Este frumos, dar nu cădea în capcana romantismului, încât să uiți de obiectivele tale.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Gemeni Profesional

S-ar putea să te confrunți cu frustrarea unui coleg la birou. Nu reacționa, vezi-ți de treaba ta și ai grijă de propriile lucrări. Ideile bune pot întâlni obstacole. Este dovedit că oamenii se tem să încerce ceva nou. Este cel mai bun moment pentru a schimba ceva în muncă sau pentru a planifica strategii de marketing. O relație de afaceri poate ajunge brusc la final. Fii calm, deși și se poate părea dificil să te simți echilibrat.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Gemeni Financiar

 Te simți mai liber când comunici concret și la obiect. Acest lucru dă roade atunci când vine vorba despre căitarea unu nou loc de muncă sau eforturi pentru a susține presiunea financiară. Ai mai multe oportunități de a câștiga bani prin adăugarea de ore suplimentare sau un al doilea job, cu jumătate de normă. Sunt însă aspecte care tensionează sau blochează găsirea unui loc de muncă. Dacă instituția sau firma nu-ți inspiră încredere, tipărește-ți CV-ul și trimite-l.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Gemeni Sănătate

 Încearcă să fii mulțumit de propriul corp. Acest lucru ar putea necesita muncă în multe domenii ale vieții tale, nu doar în dietă și mișcare. Dar acceptarea propriului corp este o problemă pe tot parcursul vieții și îți va servi bine dacă te-ai putea deschide la ceea ce simți cu adevărat despre el. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top