Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 TAUR

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC. Nu ești străin de schimbare, dar este posibil să fie nevoie de o oarecare limitare a puterii personale pentru a-ți direcționa capacitatea de a te schimba în mod constructiv. Începi spăptămâna cu sentimentul că ești de partea celor drepți. Este pozitiv pentru căutarea unei poziții mai bune. Aștepți ore lungi, la serviciu. Fă tot posibilul pentru a termina ceea ce începi. Contactele cu clienții pot fi stresante. Evită bârfele sau răspândirea acestora.

Atractivitatea și sociabilitatea însă, sunt la vârf. Nu ezita să le folosești pe amândouă. Vei străluci puternic la orice ocazie socială, indiferent dacă ești gazdă sau invitat. Radiezi căldură sufletească și entuziasm. Îi atragi pe oameni ca un magnet. Posibil să ai câteva informații importante de împărtășit, așa că nu te mira dacă nu îi poți mulțumi pe toți din jurul tău.

Soarele este în Berbec conjunct cu Venus și cu Chiron, în sectorul abilităților psihice. Te încurajează să ajungi la cercul tău social. Petrece o vreme, singur, cu prietenii și chiar implică-te în anumite cauze sociale. 

Probabil îți vei reveni, în timp ce stăpâna ta planetară, Venus, și-a început călătoria prin Berbec. Subiecte cu privire la defectele cuiva te va ajuta să treci de acea etapă inițialăcam incomodă. Tânjești după companie, cred că la nivel spiritual. 

O conjuncție Soare-Venus de la mijlocul săptămânii, sugerează că vei căuta pe cineva care are idei similare cu ale tale și vede  lucrurile care contează cu adevărat. 

Ți-e teamă că nu poți să fii la înălțimea cerințelor celorlalți în timpul conjuncției Venus-Chiron, mai ales când vine vorba despre situația ta financiară. Din fericire, banii nu sunt singurul lucru care contează.

Bucură-te, deoarece sâmbătă, Venus – Soarele și Chiron, transformă fanteziile în realități. Indiferent dacă ai o pasiune pentru un prieten apropiat sau te exprimi în celelalte relații, aceasta este o zi bună pentru a încheia o afacere. Mergi după ceea ce îți dorești cu blândețe și căldură și vei primi.

Pune-ți o dorință duminică, de Luna Plină. S-ar putea să devină realitate. Este un moment ideal pentru a începe noi prietenii, pentru a-ți urma visele și pentru a te simți plin de speranță cu privire la viitor. Aș spune că este momentul să manifești ceea ce îți dorești. Mergi pe drumul acesta!

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC Relațional

 S-ar putea să pară dificil să începi bine întâlnirea din această seară, în principal din cauza atmosferei astrale actuale. Cu toate acestea, nu renunța. Conversația poate să nu fie sclipitoare, iar acest lucru se întâmplă pentru că amândoi aveți alte probleme în minte. Încercați să vă oferiți reciproc înțelegere și permiteți-vă să discutați ceea ce vă privește, mai degrabă, decât să încercați să faceți o impresie bună.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC Profesional

 Vei experimenta un conflict teribil cu cineva care are un punct de vedere opus despre situația ta actuală. Doar că opiniile acestei persoane sunt departe de adevăr. Ascultă-ți instinctul în loc să te lași destabilizat de gândirea greșită a cuiva. Mișcările neregulate și imprevizibile te fac să nu știi cum să procedezi ca să fii foarte eficient. Ar fi ușor dacă oamenii ar fi logici și de încredere, dar deocamdată nu este cazul. Ai răbdare și antrenează-te la sacul de box.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC Financiar

 În această săptămână treci printr-o dramă legată de relație. Lucrurile pe care le considerai implicite între tine și șefi, mentori sau angajați, pot fi înțelese greșit sau criticate. Lasă-le să treacă, săptămâna viitoare lucrurile vr fi mai clare. Dacă banii sunt cauza dintre aceste schimbări, comunică-ți nevoile și nu lăsa ca un conflict financiar să strice ceea ce este un potențial excelent în beneficiul tuturor. Dacă cineva înțelege acest lucru, ține aproape.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 BERBEC Sănătate

Imaginează-ți că ești atât propriul tată, cât și propria mamă, în funcție de vârstă, acest lucru va fi mai ușor sau mai greu de făcut și creează-ți propriile limitele, inclusiv de acțiune și de limbaj, în relații și față de cerințele de la locul de muncă. De asemenea, consumă alimente care îți fac bine, restul, mișcarea și afecțiunea de care ai nevoie pentru a supraviețui vor veni de la sine. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top