Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 22 - 28 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac. O adunare de grup la care participi săptămâna aceasta ar putea avea consecințe benefice pe termen lung. Poate vei purta o discuție cu un străin care se dovedește a fi expert într-un domeniu care te interesează. Sau poate aprofundezi o relație cu cineva cunoscut întâmplător, care ajunge să îți devină prieten pe viață. Fii cu inima deschisă pentru orice și oricine aduce te întâlnești!

S-ar putea să primești comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoști prea bine. Acest lucru ar putea fi simptomatic pentru abilităților tale puternice sau ar putea fi faptul că această persoană trimite semnale de atenționare asupra unui pericol iminent, tuturor celor pe care îi cunoaște. Dacă te simți confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoști persoana un pic mai bine. Această ar putea avea nevoie de un prieten acum.

Mercur în Pești este în sextil cu Uranus. Imaginația ta poate deveni exaltată cu Mercur în sectorul filosofiei, te încurajează să înveți, să citești și să fabulezi despre locuri îndepărtate unde ai dori să mergi. Nu fii obsedat atât de mult de visele tale încât uiți să trăiești.

Conjuncția Venus – Soare din Berbec și și în sectorul carierei, încă din prima zi a săptămânii, te duce într-un teriotoriu de forță. Stările tale sunt profunde și pot fi la fel de tulburi ca valurile unui ocean în furtună. Apoi sextilul cu Pluto, care aduce în centrul atenției partea fizică a relației. Dacă ați avut probleme în ultimul timp, prezența lui Pluto ar trebui să te ajute! Pe de altă parte, acum este mult mai ușor pentru tine să faci prima mișcare. După câteva răspunsuri, începi să te obișnuiești să iei inițiativa!

Lumea reală devine mai palpabilă și mai reală în weekend. Soarele și Venus sunt în sectorul carierei și sunt susținute și de Pluto, încurajându-te să te concentrezi asupra obiectivelor și ambițiilor personale. Ce vrei să faci? Ce planuri ai? Vei face tot ce trebuie pentru a merge mai departe, ceea ce ar putea să îți zburlească câteva pene. Fii ambițios, nu fii tâmpit.

De asemenea, fii deosebit de vigilent în ceea ce privește ambițiile care te împiedică să te deprinzi cu ideea de a fi romantic. Venus cu jocurile ei de culise, va aduce nu doar intensitate ci și dramă relațiilor tale. Rămâi calm sau ți-ar putea afecta reputația.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac Relațional

Dacă partenera/ul insistă să rămână într-o dispoziție mohorâtă, chiar dacă ai încercat orice metodă pentru a-i aduce zâmbetul pe buze, atunci este mai bine să îi lași în pace. Configurația astrală de săptămâna aceasta, sugerează faptul că are nevoie de timp pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă la locul de muncă. Nu dorește să vorbească despre asta până nu o rezolvă. Ai răbdare.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac Profesional

Nervii nu îi va face pe ceilalți să lucreze mai repede sau mai eficient. Dacă este ceva la care să fii atent, atunci este furia față de oamenii din subordine, că se mișcă prea încet. Fă pace cu tine și mai apoi cu ceilalți, în loc să poți un război. În momentul când îți vei da seama de asta, este posibil să începi să te simți prost și mai puțin entuziast. Colegii care par să nu își ia în serios munca, îți pot bloca atenția. Fă-ți timp pentru a verifica stadiul asigurărilor de sănătate și alte beneficii. Petrece mai mult timp făcând curățenie și organizând spațiul de lucru. Perioada este norocoasă pentru contactele și rețelele locale.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac Financiar

 S-ar putea să fi tentat să îți spui povestea în mai multe feluri. Ai putea descoperi că biroul tău este aglomerat cu misivele celor care caută un loc de muncă, care doresc să contribuie la organizare sau care doresc doar să te ajungă din urmă, dar care nu au resursele financiare să o facă. Dar ești, într-o dispoziție bună și ai putea gândi cu ușurință o mișcare grozavă pentru a rezolva pe toată lumea iar tu să rămâi stabil financiar. Creativitatea zumzăie prin toți porii.

Horoscop Minerva săptămânal 22 – 28 martie 2021 Rac Sănătate

Este firesc să dorești să faci ceea ce trebuie. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să știi ce este corect și ce nu! Energia astrală de săptămâna aceasta îți permit să explorezi ceea ce este potrivit pentru tine. Depinde de tine să stabilești limitele a ceea ce mânci. Iată câteva linii directoare pentru a te ajuta: sistemul osos și pielea, precum și părul, dinții, unghiile, urechea internă și genunchii sunt susținute de legume care provin din mare, bogate în nutrienți, cum ar fi algele. Încearcă să cunoști specificul unei diete sănătoase – poate fi și distractiv! Dormi suficient. De asemenea, este important să iei micul dejun.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top