Connect with us
Horoscop zilnic Minerva 1 iulie 2020 - schimbare de direcție

Horoscop Minerva

Horoscop zilnic Minerva 1 iulie 2020 – schimbare de direcție

Horoscop zilnic realizat de Minerva pentru ziua de 1 iulie 2020. Prima zi din luna nouă aduce schimbări importante, mesaje bine de ținut cont, dar și avertismente pentru unele zodii.

Iată care horoscopul de azi, 1 iulie 2020 realizat de Minerva.

Berbec –  Constați că lumea și parte din ea s-au schimbat dramatic în ultimele luni. La fel au avut loc schimbări ale unei situații financiare sau a unei relații pe care o credeai sigură. Comunicarea se îmbunătățește și ești gata să te retragi pentru o căutare și o introspecție mai profundă a sufletului.

Taur –  Ziua de azi însemna o reevaluare obiectivelor profesionale și personale și restructurarea vieții de zi cu zi pentru a face loc ambițiilor tale. În sfârșit, ai înțeles că merități de două ori mai mult decât ești și ai multe de oferit. Pe măsură ce îți vindeci stima de sine, poți atrage ce sau pe cine dorești.

Gemeni –  Ziua aduce o schimbare de direcție sau poate un ocol, depinde unde ai greșit sau unde nu ai fost atent. Nu transforma asta într-un resentiment. Când o ușă se închide, alte zece se deschid. Fii doar receptiv la ce se petrece în jurul tău deoarece poți fii pe drumul care trebuie.

Rac –  Și la tine, prieteniile și relațiile sunt în centrul atenției. Aduce informații și conversații care dezvăluie adevăruri importante. A-ți cunoaște limitele este foarte important mai ales dacă vei fi nevoit să cobori garda atunci când pentru că va fi nevoie. Mai precis este o șansă de a te alinia cu valorile tale.

Leu – O situație financiară se demorțește și, la fel, o legătură intimă. În orice situație, nu este niciodată înțelept să investești mai mult decât îți poți permite să pierzi pentru că până la urma urmei totul se reduce la un preț.  Acum ai șansa să faci un pas înapoi și de a descoperi ce îți aduce bucurie.

Fecioară – Dacă faci schimbări importante astăzi, atunci sigur sunt din cele care îți oferă șansă de a încetini și de a-ți regândi viața și activitatea, astfel încât să îți sprijine și obiectivele. Ai șansa de a-ți revizui rutinele și obiceiurile, astfel încât să îți poți construi viața care să te susțină.

Balanță –  Ziua aduce la lumină fie o situație financiară, ceva legat de probleme fiscale, fie de o relație ori ceva ce percepi ca pe o situație de viață și de moarte. Pune accentul pe relațiile cu colegii, cu partenerii și cu cei cu care interacționezi zilnic. Te poți aștepta ca viața să devină mai tumultuoasă, așa că pregătește-te.

Scorpion – Familia, casa, relația cu tatăl și nevoia de securitate emoțională sunt puternice. Ai șansa să îți reorganizezi viața pornind de la rădăcini, astfel încât să o poți reconstrui pe temelii solide. Ai conversații plăcute, afli informații neașteptate și faci descoperiri importante. Ai răbdare și poți învăța ceea ce trebuie demult să știi.

Săgetător – O situație esențială este stabilă, așa că nu trebuie să fii prea impresionat. Dacă ai nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie, asumă-ți-l. Recunoaște nevoia de a te simți în siguranță, susținut și evaluat. Așa îți poți investi energia cu înțelepciune în relații care îți rspund nevoilor personale.

Capricorn – Ești într-o fază a descoperirii de sine mai profundă. Acest lucru aduce durerea căutării și evoluția, dar și înțelepciunea de a-ți înțelege experiențele pe care le trăiești precum și momentul de a le materializa, integrându-le în viața ta. Poți trăi semnificativ, când faci ce îți place și ce îți aduce împlinire.

Vărsător – Ziua subliniază probleme legate de editare, publicare și securitate redacțională. Ceva îți   atrage atenția să te reconectezi cu creativitatea, cu sufletul și inocența copilului interior, precum și cu dorințele intime și sentimentale. Poate aduce a doua șansă într-o chestiune de suflet.

Pești – Azi ai spirit combativ și pui pasiune în tot ce faci. La un nivel mai profund, ai putea vedea trecutul într-o lumină nouă, permițându-ți să eliberezi amintiri dureroase. . Ceva ce ai sperat să fie la îndemână, se va dovedit mai greu decât credeai pentru că va trebui să renunți la visele care nu mai sunt de actualitate, scrie Mineva pentru informatiabucuresti.ro.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top