Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn. Dragostea să fie revizuită

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Privire generală. Relațiile au fost o partea de viață pe care a trebuit să o înveți în ultimii doi ani. Ai reținut cum trebuie să te ridici când ești căzut la pământ și ai mai învățat că atunci când lucrezi în echipă cu cineva care te respectă dă valoare la tot ce faci. 

Pe 5 iulie o eclipsă parțială de lună în semnul tău, marchează un moment în care vei simți nevoia să te odihneștica apoi să te ridici și să mergi mai departe. Acest lucru se datorează faptului că unele dintre secretele și temerile tale ar putea fi expuse sau trebuie să te confrunți cu un adevăr mai puțin plăcut.  

Dacă ești singur s-ar putea să întâlnești pe cineva care caută obiective similare cu ale tale, dar nu sta pe loc și nu așteaptă să vină la tine. Trebuie să îți deschizi inima și să arați universului că ești gata pentru asta.

Venus, planeta iubirii și frumuseții, este în Casa a 7-a și luna aceasta și transmite că este în regulă ca dragostea să fie revizuită. 

În ciuda răspunsurilor imediate, nu uita, Mercur este retrograd până pe 11 iulie în semn opozabil. Din nou, universul spune că trebuie să-ți comunici deschis nevoile și dorințele. 

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Relațional

Există un sextil între Uranus și conjuncția Venus – Soare din Gemeni -Venus în Gemeni sociabili, pe 1 iulie, care te-ar putea ține ocupat pentru tot restul lunii, dacă ți-ar plăcea. Adună informații de contact și vorbește cu mai multe persoane acum, astfel încât să poți păstra relațiile sentimentale pe care le faci în viitor.

Eclipsa parțială de Lună și Luna plină din 5 iulie, în semnul tău, îți arată ce este posibil ce dorești și îți oferă multe lucruri la care să te aștepți. Cu cât anticipezi următoarea aventură sentimentală, cu atât va fi mai bine. Să privești doar partea frumoasă a lucrurilor, într-adevăr, face diferența.

Apoi, Venus în Casa a 7-a, deschide din nou ușa iubirii. Nu te mira dacă o/un fostă încearcă să revină în viața ta sau dacă poți lua legătura cu cineva care îți place cu adevărat. Poate că de data aceasta lucrurile vor fi diferite.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Profesional

 Marte a ajuns în Berbec și face un pătrat cu Mercur, aflat în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel. Programul tău poate fi complet până când ți se cere să îți asumi și alte responsabilități. Folosește această energie pentru a vedea ce poți face și ce poți delega.

Mercur este retrograd în Casa a 7-a, cum spuneam, casa parteneriatelor de orice fel. Acest lucru poate duce la o potențială asociere de afaceri. Ia-o încet cu această persoană, analizează-i obiecțiile și preocupările. Nu înseamnă că trebuie să o termini cu el, ci este un moment pentru a clarifica anumite probleme.

Eclipsa parțială de Lună din 5 iulie este în semnul tău și aș spune că este o eclipsă intensă care solicită o schimbare în viața ta. Uită-te unde ai vrea să fii peste un an și drește-o. Afirmă lucrurile pozitive, mai degrabă, decât să enumeri ceea ce nu vrei. Vei învăța destul lecții de care aveai nevoie.

Oportunitățile vor veni pe 26 iulie, când Venus va face conjuncție cu Nodul Nord. Poate aduce un contract de muncă sau un ajutor la birou.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Financiar

Trebuie să fii înțelept cu tine însuți/însăți și să fii atenți la locul de muncă în majoritatea acestei luni. Dacă ai talentul să găsești oameni buni, la ce ai nevoie, folosește-i pentru a construi relații și, dacă nu, obțineți-le. Nevoia de comunicare cu ceilalți este mai mare acum, ori pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu ceilalți. Poate exista o amenințare potențială sau reală, care va se va pune între tine și poziția care o ai în afacerea ta. Trebuie să fii vigilent ca întotdeauna, în acest timp, pentru a depăși răutatea unora care te poate răni chiar și acum. În ciuda a ceea ce pare a fi tristețe și obraznicie, ai acei oameni pe care iubești, lasă-i să lângă tine atunci când perioada devine dificilă. Legăturile strânse cu cei dragi îți vor aduce mulțumire așa că lasă-i să îți ușureze suferința.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Sănătate

Venus este în Casa a 6-a, sectorul tău de sănătate, toată luna. Pe 26 iulie va face conjuncție cu Nodul Nord aflat și el în Gemeni și pot amplifica obiceiurile și tendințele tale alimentare.

În săptămânile următoare, fă-ți un obicei din a-ți  observa rutinele zilnice și cum te-ar putea ajuta să te simți mai bine – sau poate mai rău. Nu te judecați și nu te învinuiți. Urmărete și ia în considerare modul în care poți îmbunătăți lucrurile.

Dacă simțiți nevoia să mergi la sală, fă-o și ai putea fi surprins de cât de repede îți vei construi o rutină bună din asta iat căile vechi devin rapid trecut. O perioadă de reînnoire spirituală ar putea să te avantajeze foarte mult.

Horoscop Lunar Minerva iulie 2020 – alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEU –  FECIOARĂ  – BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top