Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN. Capricornii sunt recompensați pentru proiecte și activități derulate în urmă cu câteva luni

Capricornii încep luna mai cu Soarele în „sectorul Iubirii” și cu planeta Iubirii, Venus, în „sectorul Familiei” din astrogramă. Atenția lor se va îndrepta, așadar, spre cei dragi, iar eventualele probleme de familie rămase nerezolvate din luna trecută, pot să mai producă tensiuni până în seara zilei de miercuri.

Până miercuri, planeta Mercur, aflată în „sectorul Familiei” alături de Venus, va fi încă, „în tranzit retrograd”. Dar în seara zilei de 3 mai, Mercur va reveni la mersul direct și va rămâne în „casa Familiei” lor până în data de 16 mai. Astfel, în a  doua parte a săptămânii, Capricornii vor avea parte de armonie în relația amoroasă și în viața de familie.

În același timp, influențați de Uranus, aflat tot în „sectorul Familiei” din astrogramă, Capricornii vor dori să facă schimbări în casă ori de casă. Vor face planuri de renovare și de reamenajare, vor cumpăra mobilă nouă sau obiecte de decor, vor transforma balconul într-o mică seră sau curtea, într-o adevărată plantație de trandafiri.

Se vor înconjura de lucruri frumoase și vor face orice pentru a  înfrumuseța și viața celor dragi. Zilele de joi, vineri și sâmbătă, când Luna se va afla în zodia Fecioară, sunt cele mai potrivite pentru „activități domestice” și pentru „odihnă activă.

Dar sunt și Capricorni care nu au timp nici de grădinărit și nici de renovarea casei. Pentru aceștia, prezența Lunii în Fecioară poate însemna atenție acordată perfecționării profesionale, învățării unei limbi străine sau chiar plecarea într-o călătorie.

În ultima zi a săptămânii, Luna va ajunge în zodia Balanță și va muta atenția Capricornilor spre carieră și spre schimbările sau demersurile pe care ei trebuie să le facă pentru a avea (mai mult) succes.  Și nu va acționa singură, ci în echipă cu Jupiter, „Marele Benefic” aducător de noroc și oportunități.

Dar Jupiter este „retrograd” acum și așa va fi până la începutul lunii iunie, iar asta înseamnă că succesul Capricornilor este legat de trecut: acum Capricornii sunt recompensați pentru rezultatate extraordinare obținute în trecut sau au succes cu proiecte începute cu câteva luni în urmă.

Jupiter retrograd acționează și în favoarea Capricornilor care au fost nedreptățiți prin decizii ale unor persoane investite cu autoritate sau în favoarea Capricornilor care au fost victime ale unor jocuri de interese ori ale unor bârfe.

Adevărul iese la iveală și lor li se face dreptate. Veștile bune vor veni, pentru nativi, în ziua de duminică sau în primele două zile din săptămâna următoare, când Luna va rămâne în zodia Balanță și în sectorul Carierei și al Reputației din astrograma generală a zodiei Capricorn.

Dar adevărul va ieși la iveală și în cazul Capricornilor care au fost incorecți sau au greșit. Jupiter este „Justițiarul” zodiacului și acționează în consecință.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

1 Comment

1 Comment

  1. Elisabeta

    2017-04-30T07:56:39+03:00 at 7:56

    Puneti si marimi mari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top