Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Gemeni

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai GEMENI. Gemenii fac afaceri profitabile cu prietenii și își extind rețeaua profesională

Principalul eveniment al săptămânii este, pentru Gemeni, revenirea planetei care îi patronează, Mercur, la mersul direct, în zodia Berbec, în data de 3 mai.

Mai mult, Mercur va rămâne în zodia Berbec până în ziua de 16 mai, „ocupând” sectorul Prietenilor din astrograma Gemenilor, alături de  Venus și Uranus.

Sub influența acestor trei planete, Gemenii își vor face prieteni noi și își vor extinde rețeaua profesională. În prima zi a lunii, Gemenii vor beneficia și de ajutorul Lunii, aflată în sectorul Banilor din astrograma lor și s-ar putea ca ei să primească un ajutor financiar sau să aibă profit de pe urma unei afaceri derulată cu un prieten.

Încetarea tranzitului retrograd al lui Mercur va fi însoțită, miercuri, de prezența Lunii în „sectorul Familiei” din astrograma Gemenilor, iar aceștia pot să răsufle ușurați: acum se pot stinge tensiuni sau neînțelegeri care au afectat relația nativilor cu părinții sau cu alte rude foarte apropiate.

În weekend, Luna se va afla în „casa Iubirii” din astrograma Gemenilor și orice problemă de comunicare din cuplu va putea fi dată uitării. Tot în „casa Iubirii” se va afla și Jupiter, care va rămâne aici până în octombrie, cerându-le nativilor  să  dea dovadă de sinceritate și de corectitudine în relația cu persoana iubită.

În plan profesional, săptămâna vine cu o extraordinară oportunitate pentru Gemeni: în seara zilei de 3 mai se formează un „trigon” între Soare și Neptun. Acest aspect astral armonios vizează sectorul Carierei din astrograma Gemenilor, pot fi promovați la actualul loc de muncă sau care pot primi o  propunere de colaborare pe care o „vânau” de multă vreme.

Sunt avantajați în special Gemenii care lucrează în domenii ce implică folosirea internetului sau cei care și-au căutat, pe internet, un job. De altfel, Gemenii sunt „încurajați” de planeta Uranus să apeleze la internet și pentru găsirea unui job, și pentru găsirea unor parteneri de afaceri și pentru promovarea activității sau afacerii. Uranus este planeta care guvernează rețelele de orice fel (deci, și internetul) și  va sta, până la anul, în „casa a XI”-a din astrograma generală a Gemenilor.

Astfel, Gemenii își pot găsi, pe net, nu doar colaboratori, ci și prieteni. Șansa le poate surâde chiar la sfârșitul acestei săptămâni.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top