Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Fecioară

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Fecioară. Fecioarele primesc bonusuri, cadouri și finanțări pentru proiectele personale.

Pentru Fecioare, cele importante evenimente ale săptămânii sunt revenirea planetei Mercur, care le patronează zodia, la mersul direct, în ziua de 3 mai și „trigonul” format între Soare și Neptun, în ziua de 4 mai.

Revenirea lui Mercur la mersul direct, în zodia Berbec, înseamnă, pentru Fecioare  rezolvarea mai rapidă a unor probleme legate de resursele financiare ale cuplului sau restabilirea comunicării și colaborării în parteneratele de afaceri în care sunt implicate.

Tot datorită prezenței lui Mercur (alături de Venus, „planeta Iubirii”) în zodia Berbec, Fecioarele pot primi cadouri de la partenerul de viață, bonusuri de la serviciu sau profit sporit din afacerile derulate împreună cu altcineva iar, dacă au nevoie de un credit, cererea le va fi aprobată.

Nu se întâmplă, toate, peste noapte, dar important este că perioada favorabilă începe în această săptămână și va dura până în 16 mai, când planeta Mercur se va muta în zodia Taur.

Deocamdată, Fecioarele ar trebui să profite de oportunitățile pe care le aduce ziua de 4 mai, ziua lor cea mai norocoasă zi din această săptămână.

Atunci se formează trigonul dintre Soare și Neptun, aspect astrologic armonios, care vizează tocmai „casa resurselor comune” și sectorul Parteneriatelor din astrograma Fecioarelor.

Ziua de 4 mai le poate aduce nativilor Fecioară o finanțare pentru un proiect personal, o propunere de asociere sau un cadou „consistent” de la persoana iubită, care achită o datorie a Fecioarelor sau le cumpără un obiect de valoare .

Sau, pentru că Soarele este în zodia Taur și în casa „Studiilor și a Străinătății” din astrograma Fecioarelor, acestea pot fi încurajate de partener să urmeze un curs ori pot pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită.

Relația de cuplu cunoaște, în această perioadă, o „revigorare” pentru că în „casa Intimității” din astrograma Fecioarelor se află Venus, planeta Iubirii. Aceasta vine cu un plus de pasiune, dar și cu gelozie și posesivitate.

Efectele lui Venus vor fi amplificate în zilele de joi, vineri și sâmbătă, când Luna,”responsabilă cu emoțiile noastre”, se va afla în zodia Fecioară, intensificând sentimentele și sensibilitatea nativilor.

Duminică, Luna va intra în zodia Balanței și, împreună cu Jupiter, aflat acolo de câteva luni bune, va îndrepta atenția Fecioarelor spre bani și proiecte aducătoare de profit.

Luna și Jupiter se vor afla, în tandem,  în zodia Balanței și la începutul săptămânii următoare. Dar Jupiter este retrograd și norocul s-ar putea să întârzie, iar Fecioarele trebuie să nu-și piardă răbdarea!

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top