Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Taur

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai TAUR. Taurii singuri ar trebui să onoreze invitațiile. Nu se știe de unde sare… Iubirea.

În această săptămână, Taurii se vor dedica familiei. Luni, Luna se va afla în „sectorul Călătoriilor” din astrograma lor, iar marți și miercuri, în cel al Familiei.

Astfel, Taurii ar putea să plece într-o călătorie pentru a-și vizita rudele și pentru a soluționa, împreună cu acestea, o problemă legată de un teren sau o clădire.

Dar Mercur, „planeta Comunicării”, este în tranzit retrograd până miercuri seara, afectând „casa secretelor și trecutului” nativilor Taur. Iar asta înseamnă că  în primele zile ale săptămânii pot să apară informații sau date la care, până acum, ei nu au avut acces.

De aceea, ar fi bine ca discuțiile să se poarte după ce Mercur va reveni la mersul direct, ziua de joi fiind cea mai indicată. Încetarea tranzitului retrograd al planetei Mercur și influența planetei Jupiter (aflată în Balanță) vor favoriza orice negociere, precum și încheierea unor înțelegeri avantajoase pentru toate părțile implicate.

Taurii care nu au probleme patrimoniale de rezolvat se vor bucura, pur și simplu, de compania celor dragi și vor depăna amintiri. Iar cei care locuiesc departe de familia de origine, pot, în această săptămână, să își îmbunătățească relația cu vecinii. Ziua de 1 Mai este deosebit de favorabilă  în acest sens, așa că Taurii ar putea să profite de ocazie și să își invite vecinii „la un pahar de vorbă”.

În plan sentimental, Taurii sunt foarte discreți, mai ales dacă relația de cuplu este la început. Venus, planeta Iubirii, se află în zona secretelor din astrograma nativilor și mulți dintre ei trăiesc, acum, o iubire secretă sau sunt tentați să reia legătura cu un fost partener sau o fostă parteneră.

Nativii singuri au șansa ca, până în vară, să își întâlnească „sufletul-pereche” iar dacă, în a doua parte a acestei săptămâni sunt invitați la un eveniment, ar fi bine să onoreze invitația. Luna se va afla în „casa Iubirii” din astrograma lor și până duminică, se vor simți efectele benefice ale „trigonului”  format, joi, între Soare (aflat în Taur) și Neptun.  Astfel, Iubirea mult visată poate să apară chiar acum, la început de mai.

În plan profesional, săptămâna se menține în „parametrii” obișnuiți pentru acești nativi care nu fug de muncă și își îndeplinesc obligațiile fără a cere o recunoaștere publică a meritelor lor. Dar  Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie le patronează acum sectorul profesiei din astrogramă și recompensele financiare vor veni, cu siguranță, în special în a doua parte a lunii mai.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top