Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Rac

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Rac. Racii pleacă în călătorie cu „tot familionul” sau își ajută rudele aflate în impas

Pentru Raci, săptămâna începe cu Luna aflată chiar în zodia lor. Sensibili, familiști și tradiționaliști, Racii vor prefera să petreacă ziua de 1 Mai în mijlocul celor dragi, eventual în casa părintească.

Interesul pentru afaceri și carieră va reveni în atenția Racilor după data de 3 mai, când planeta Mercur își va relua mersul direct în zodia Berbec și în „casa a X-a” („casa Carierei”) din astrograma lor.

În aceeași zi, Luna se va afla în sectorul Financiar al Racilor, sporindu-le șansele de câștig și atrăgând norocul.

Un alt eveniment important pentru nativii Rac va avea loc în data de 4 mai, când viața lor profesională va fi puternic influențată de „trigonul” dintre Soare și Neptun.

În 4 mai, Soarele se va afla în „sectorul Rețelelor profesionale”, iar Neptun, în casa a IX-a din astrograma lor, care se referă și la studii, dar și la călătorii în străinătate sau legături cu persoane din alte țări.

Astfel, Racii vor primi o bursă de studii în străinătate, vor fi invitați la un eveniment la care participă și persoane din alte țări sau vor începe să fie deosebit de interesați de cultura sau de istoria altor popoare.

Sau  se vor hotărî să plece într-o călătorie în străinătate, poate chiar la sfârșitul acestei săptămâni. Atunci, Luna se va afla în sectorul Familiei din astrograma lor și Racii vor dori să plece la drum cu tot „familionul”.

Influențați de Lună și de Jupiter retrograd, care se vor afla, în weekend, în sectorul Familiei din astrograma lor, Racii vor fi deosebit de receptivi și nu vor ezita să își ajute rudele aflate în impas.

Iar Jupiter retrograd va rămâne în acest sector până în octombrie și s-ar putea ca Racii să se mai confrunte cu situații  asemănătoare sau să fie nevoiți să revină asupra soluțiilor stabilite acum.

În ceea ce privește relația de cuplu, rămâne „de actualitate” influența lui Pluton retrograd, aflat în zodia Capricorn, care îi ajută pe nativi să fie mai puțin dependenți de persoana iubită sau să încerce să nu repete „modelul” unei relații din trecut și greșelile de atunci. Acest efect al lui Pluton se va face simțit nu doar în această săptămână, ci până la sfârșitul lunii.

Un alt tranzit care îi influențează pe Raci nu doar în această săptămână este prezența lui Saturn în zodia Săgetător, care le cere nativilor să dea o mai mare atenție sănătății, să nu muncească prea mult și să nu uite de odihnă și de relaxare.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top