Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR. Săgetătorii care încep o afacere de familie trebuie să aibă așteptări realiste

În prima săptămână a lunii mai , Săgetătorii trebuie să păstreze echilibrul între viața personală și carieră. Soarele se află „sectorul Profesiei” din astrograma lor, unde va rămâne până în 20 mai, în timp ce, în „sectorul Iubirii” se află 3 planete: Uranus, Venus și Mercur (retrograd).

Începând din ziua de 3 mai, Mercur, „planeta Comunicării”, va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în „casa Iubirii” din astrograma lor, unde va rămâne până ala jumătatea lunii.

Comunicarea în cuplu nu va mai avea „sincope”, declarațiile de dragoste vor fi mai ușor de rostit, iar activitățile zilnice, comune, vor exprima bucuria de a petrece timpul împreună cu partenerul sau partenera de viață și cu copiii („casa Iubirii dintr-o astrogramă se referă și la copii).

Săptămâna va începe și cu  Luna aflată în zodia Rac și în „sectorul Intimității” din astrograma Săgetătorilor, care vor prefera să petreacă ziua de 1 mai în compania persoanei iubite.

Marți, Luna se va muta în „sectorul Studiilor și al Călătoriilor” din harta astrologică generală a Săgetătorilor, sporind interesul nativilor pentru istorie, tradiții sau pentru călătorii pe meleaguri îndepărtate.

Până joi, când Luna va rămâne în acest sector, Săgetătorii vor lua legătura cu persoane dragi sau cu parteneri de afaceri din străinătate sau își vor planifica, deja, vacanța de vară, în altă țară.

Zilele amintite sunt potrivite și pentru căutarea unui loc de muncă în străinătate, iar demersurile concrete, cum ar fi trimiterea C.V.-ului și completarea unor formulare  sau obținerea de recomandări de la foști angajatori, ar trebui începute în ziua de 4 mai.

În data de 4 mai se va forma „un trigon” între Soare și Neptun, iar acest aspect astral armonios va favoriza „casa Profesiei” (unde se află, acum, Soarele) și „casa Familiei” (unde se află acum, Neptun).

Acesta „trigon” îi va ajuta pe Săgetători să obțină job-ul dorit sau să aibă succese remarcabile la actualul loc de muncă și să se bucure, în același timp de aprecierea familiei. Mai mult, chiar dacă schimbările profesionale din viața Săgetătorilor vor influența și viața lor de familie, nimeni nu le va reproșa, deocamdată, că își neglijează obligațiile față de cei dragi sau că petrec prea puțin timp împreună cu ei.

Dar „trigonul” dintre Soare și Neptun creează un cadru favorabil și pentru  Săgetătorii care au o afacere de familie sau care doresc să demareze un astfel de proiect.

Spiritul de inițiativă și optimismul Săgetătorilor sunt la cote maxime, dar Saturn, „disciplinatorul” sau „planeta Profesor”, le cere să își calculeze cu atenție fiecare pas și să aibă „așteptări realiste”.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top