Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Berbec

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 1-7 mai Berbec. Berbecii nu duc lipsă de iubire și nici cu afacerile n-ar trebui să stea prea rău

Berbecii sunt niște norocoși! Începutul de mai îi găsește cu „planeta Iubirii”, Venus, dar și cu „planeta Afacerilor și Călătoriilor”, Mercur, în zodia lor.  Asta înseamnă că Berbecii n-ar trebui să ducă lipsă de iubire, și nici cu „afacerile” n-ar trebui să stea rău deloc. Iar despre călătorii, nici nu mai spun…

Și nici de bani n-ar trebui să se plângă pentru că, până în 20 mai, Soarele se află chiar în „sectorul financiar” din astrograma lor și le amplifică norocul.

Poate că în primele 3 zile din săptămână,  Berbecii au motive de enervare pentru că se amână evenimente la care ar fi vrut să ia parte sau, la serviciu, trebuie să refacă un document  sau bateria telefonului se descarcă exact când ei au de trimis un mesaj urgent, dar toate acestea se întâmplă din cauza lui Mercur retrograd. Din fericire, în 3 mai, Mercur revine la mersul direct și lucrurile revin la normal.

Asta nu înseamnă că nu pot să apară surprize. La urma urmei, de câțiva ani, în zodia Berbec se află planeta Uranus, care aduce surprize și schimbări neașteptate, care dau peste cap viața nativilor și le cer să găsească, rapid, soluții sau le cer să se adapteze.

În această săptămână,  surprizele pot să apară mai ales în viața sentimentală. Cu Venus în zodia lor, Berbecii sunt fermecători și (se simt) irezistibili și vor să își testeze calitățile de cuceritori. Flirtează, glumesc, atrag privirile și se simt excelent când au succesul sperat. Zilele de marți, miercuri și joi sunt „dedicate” iubirii sau dorinței de a fi iubit.

Vineri, însă, când Luna va ajunge în zodia Fecioară, Berbecii se vor concentra pe viața profesională și tot așa vor face și sâmbătă. Unii dintre ei vor merge la serviciu în weekend pentru a rezolva eventualele restanțe acumulate atunci când Mercur a fost retrograd și ei n-au prea avut chef de muncă. Iar Berbecii care trebuie să participe la un eveniment legat de profesie, ar putea avea o mare surpriză: vor întâlni, acolo, o persoană specială și se vor îndrăgosti, fie și doar pentru câteva clipe, dar nu vor acorda prea mare importanță întâmplării.

Pentru Berbecii care au, deja, o relație, Venus a pregătit o săptămână plină de armonie, în timp ce Mercur, care este și „planeta Comunicării”, îi va ajuta pe nativi să își exprime, convingător, sentimentele.

O zi perfectă pentru cuplu va fi duminică, atunci când Luna se va afla în zodia Balanței și în „casa Parteneriatelor” din astrograma Berbecilor.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top