Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – PEȘTI

Horoscop săptămânal 1-7 mai 2017 Oana Hanganu – PEȘTI. Peștii trebuie să fie prudenți dacă fac investiții sau primesc propuneri de afaceri din partea prietenilor

Pentru Pești, începutul de mai este favorabil din punct de vedere financiar. Venus, „Micul Benefic” se află în sectorul Banilor din astrograma lor și, încă din 28 aprilie, le-a adus nativilor tot felul de colaborări profesionale avantajoase.

Mercur este, însă, retrograd, până în data de 3 mai și, în ultimele  3 săptămâni, a diminuat încasările, a crescut cheltuielile și pierderile, a anulat sau a amânat întâlniri care puteau fi profitabile și a provocat încurcături, frustrări și nemulțumiri.

Din 3 mai, toate acestea se vor încheia și Peștii vor începe să atragă banii, din nou, ca un magnet. Dar, cum Venus va rămâns în sectorul Banilor până în iunie, banii primiți sau câștigați de nativii Pești se vor duce pe obiecte de lux, pe tratamente de înfrumusețare, pe schimbări de look sau pe călătorii costisitoare.

Peștii nu se vor putea baza prea mult pe ajutor financiar venit din partea persoanei iubite pentru că, până în vară, Jupiter este retrograd și afectează „casa resurselor comune” care privește și bugetul familiei.

Tocmai de aceea, nativii trebuie să fie prudenți atunci când fac investiții sau solicită un credit pentru că, în următoarele luni, „povara financiară” va cădea pe umerii lor.

Tentațiile vor fi multe și chiar la sfârșitul acestei săptămâni, Peștii vor fi interesați să cumpere un obiect valoros pentru cămin sau să facă o schimbare în casă.

Până atunci, Peștii vor găsi noi surse de câștig și s-ar putea ca în zilele de miercuri sau joi să semneze un contract avantajos ori să încheie o afacere profitabilă.

Dar dacă propunerea de afacere vine din partea unui prieten, Peștii sunt sfătuiți să fie „cu ochii în patru” pentru că există riscul ca „prietenul” respectiv să îi „lase cu ochii în soare” exact când le va fi lumea mai dragă.

„Vinovat” de toate astea este Pluton care, de câțiva ani buni  se află în sectorul Prietenilor din astrograma Peștilor și le „testează” relațiile de prietenie, dar și relațiile cu persoane din comunitatea profesională din care fac parte.

Ziua de 4 mai poate fi una plină de noroc pentru Peștii care susțin examene sau se prezintă la un interviu de angajare, dar și pentru nativii care își doresc să călătorească mai mult.

În 4 mai se va forma un „trigon” între Soare și Neptun. Acest aspect astrologic armonios va influența „casa Personalității” Peștilor, acolo unde se află planeta Neptun și îi va ajuta pe nativi să fie  fermecători, inventivi și norocoși.

Trigonul amintit va influența, în mod favorabil, și sectorul Comunicării din astrograma Peștilor, unde se va afla, până în 20 mai,  Soarele. Peștii vor fi convingători și vor reuși să își impună punctul de vedere în orice discuție sau negociere, iar dacă pleacă la drum, vor avea parte de o călătorie plăcută, relaxantă și profitabilă.

Citeste Horoscopul săptămânal pentru 1-7 mai si pentru zodiile: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top