Connect with us
Horoscop Minerva 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. O săptămână plină de reușite

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020. Se anunță surprize

Am început să trăim cu Marte retrograd. Cele mai afectate semne, Berbec și semnul opozabil Balanța, bine, în funcție de temele natale ale fiecăruia. La fel aș spune despre celelate două semne cardinale, Rac și Capricorn. Pot fi marcate și semnele fixe și cele mutabile, în funcție de casa astrologică în care se află semnul Berbecului și Marte, deoarece casa respectivă va fi cea mai afectată.

La nivel național însă, problema se pune altfel. România are Marte în Capricorn în Casa a 11-a, a situațiilor de criză, a reformelor politice și a reprezentanților țării și guvernului, consiliile municipale și adunările administrative și legislative. Marte retrograd se află în Casa a 2-a a producției industriale a țării, a bogăției naționale, a băncilor și instituțiilor financiare, a puterii economice a țării, a profiturilor și pierderilor, a PIB-ului, a comerțului și a schimbului. Între cele două poziții este un pătrat separant.

Mă gândesc la creșterea euro, la ceea ce spunea ministrul economiei referitor la PIB și economia României și la evoluția programului Prima Casă.

Ei bine, în acest context vor avea loc alegerile locale, în condițiile în care, Saturn din Capricorn este în pătrat cu Marte retrograd. Blocaje financiare, atât la nivel personal cât și la nivel național.

Vezi în continuare Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie pentru toate zodiile

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Berbec

Săptămâna este bună pentru a lua în considerare alte modalități de creștere a veniturilor, decât cele obișnuite. Deci este un moment bun pentru a studia și a lua în considerare posibilitățile de investiții, dar nu le face săptămâna aceasta. Așteaptă aproximativ o săptămână înainte de a decide.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Berbec

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Taur

Veștile aparent proaste, despre situația financiară, te-ar putea scoate din circuit, luni. Privește cu atenție problema înainte de a intra în panică. Este posibil să fi apărut o eroare din calculator sau o altă greșeală. Ia măsuri urgente pentru a remedia greșeala. Este un consum nervos mai mare, dar vei fi ușurat să știi că totul a fost rezolvat.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Gemeni

Ar putea fi o săptămână mai stresantă decât de obicei și cu probleme. Prima ta reacție va fii să îi protejezi pe cei mai apropiați. Ai putea fi tentat chiar să minți sau să eviți să le spui despre ce este vorba. Dorința ta de a-i proteja pe cei dragi este de înțeles, dar ar putea cauza și mai multe probleme. Nu poți proteja oamenii tot timpul. Majoritatea preferă să cunoască realitate.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Rac

Lucruri legate de iubire și sensibilitate lucrează săptămâna aceasta în favoarea ta. Vei descoperi că dragostea vine la tine când te aștepți mai puțin. Există în tine atâta forță creatoare încât va fi cea mai plină de satisfacții dacă o vei folosi pentru un țel artistic. Un îndemn puternic, dar neregulat, te poate împinge la acțiune, așa că fii gata să răspunzi cu întreaga ființă.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Rac

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Leu

Realizează că s-ar putea să fii nevoit să lași câteva lucruri la voia întâmplării săptămâna aceasta, pentru că probabil nu vei putea controla tot ceea ce ai vrea în aceste circumstanțe. Deși îți poate fi confortabil să încerci să încadrezi lucrurile în locurile perfecte, vei descoperi că este posibil să nu fie cel mai bun mod de a-ți conduce afacerea, mai ales miercuri și joi.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Leu

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Fecioară

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine săptămâna aceasta, mai ales în ce privește dragostea și romantismul. Vei descoperi că există un spirit magic, aventuros, atunci când te conectezi cu ceilalți. Profită de această energie și puneți-o la păstrare pentru a o folosi atunci când crezi că este potrivit. Adu elementul suplimentar de emoție în lumea ta atunci când ești cu cineva foarte special pentru tine.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Balanţă

Un prieten ți-ar putea cere un împrumut iar tu ai putea să eziți să îi dai banii. Intuiția îți spune ce să faci dacă ești atent. Probabil că persoana nu este prea pricepută în gestiunea banilor. Apoi, ai putea dori să participi la unele activități de grup, dar nu lăsa oamenii să profite pe nedrept de bunătatea ta. Ești dispus să-i ajuți pe cei care au nevoie de tine, dar încearcă să înțelegi care au nevoie și care nu de ajutorul tău.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Scorpion

Săptămâna aceasta este probabil să experimentezi o explozie puternică de energie care te poate transforma temporar într-un om foarte harnic. Probabil că unele probleme legate de casă s-au acumulat și acum ar cam fi timpul să le rezolvi. Poate dorești doar să le treci în revistă, în grabă, nu trebuie să le faci pe toate deoodată. Ai grijă de cele mai presante sarcini și apoi relaxează-te. Restul poate aștepta. Roagă membrii familiei să te ajute.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Săgetător

Neputință poate fi cuvântul săptămânii. S-ar putea să experimentezi un pic de visare. Țările îndepărtate și țările exotice îți atrag atenția, dar circumstanțele pot face grea o asemenea deplasare, în asemenea moment. Inconvenientele țin de pandemie, în primul rând.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Capricorn

Lumea ta se schimbă, atât în interior, cât și în exterior. Simți nevoia de a-ți lărgi orizonturile. S-ar putea să te gândești la mutarea într-un cartier nou sau la o călătorie într-un ținut îndepărtat. Oamenii din viața ta se vor schimba ca urmare a regândirii spațiului intim din perioada de pandemie. Ești pe cale să treci la o nouă etapă a vieții, iar acești noi prieteni vor acționa ca niște îndrumători abili.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Capricorn

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Vărsător

Unele vise sunt vii și minunate și ți-ar putea oferi inspirație pentru viitoarele proiecte creative. Te simți capabil și optimist și este foarte probabil ca entuziasmul tău să te susțină mult timă. Succes în carieră și relații. Intuiția crescută îți sporește înțelegerea față de ceilalți. Nu te mirați dacă prietenii și colegii se vin la tine pentru sprijin și îndrumare.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Vărsător

Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 Pești

S-ar putea să te gândești la o posibilă vacanță în viitorul apropiat. Ai muncit din greu în ultimele luni și simți că meriți o pauză. Săptămâna acesta probabil vrei să faci ceva diferit, poate să călătorești într-o țară străină asociată cu o mare tradiție spirituală. Ar trebui să te simți mai aproape de cei dragi și optimist cu privire la viitor.

Citește și: Horoscop săptămânal Minerva 14-20 septembrie 2020 – Pești

Horoscop Minerva 14-20  septembrie 2020 pentru toate zodiile

BERBEC  TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top