Connect with us
Horoscop Minerva Fecioară 22 – 28 februarie. Saturn și Uranus îți calmează inima

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Fecioară 22 – 28 februarie. Saturn și Uranus îți calmează inima

Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru zodia Fecioară. Dacă ești născut în această zodie vei experimenta momente extrem de plăcute. Pătratul format din Saturn și Uranus aduce o veste minunată!

După o lună stresantă, viața ta sentimentală primește un mic impuls atunci acum că Soarele este în Berbec. Fiind vorba despre sectorul de parteneriate, relațiile vor fi mai blânde, amabile și tandre. Deși nu vei fi pe deplin romantic până săptămâna viitoare, este un moment bun pentru a începe să visezi cu ochii pe cât de magică poate fi iubirea.

Cu toate acestea, există încă o anumită tensiune în relațiile parteneriale. Vineri, Venus trece în Pești și face sextil cu Uranus din Tau. Trebuie să te împarți între a experimenta și a face lucrurile în mod „sigur”. A fi puțin aventuros este minunat, dar dacă nu îți place, ar putea duce la o relație incomodă.

Din fericire, viața începe să revină la normal atunci când Mercur revine în mers direct. Având în vedere că stăpânul tău planetar, și-a reluat mersul prin sectorul sănătății, rutinele zilnice merg fără probleme în timp ce te ții de obiceiurile sănătoase și te vei simți din nou în largul tău.

Simți că unele lucruri scapă de sub controlul, și atunci este mai bine să îți asumi unele riscuri. Acestea vor aduce recompense mari și nu ar trebui să îți fie frică să pui lucrurile în mișcare, așa cum vrei.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Fecioară

Relațional

Modificări au loc în timpul pătratului dintre Saturn și Uranus. A te simți neputincios nu este stilul tău, mai ales când vine vorba de iubire. Din păcate, lucrurile nu se vor întâmpla cum vrei, fie pentru că nu ai prea mult sau u ai deloc control. Soarele trece în Berbec pe 20 martie, așa că s-ar putea să fii puțin mai puțin vocal cu privire la modul în care te simți. Totuși, nu lăsa emoțiile intense să se adune prea mult timp, altfel pot avea loc rărbufniri nesănătoase. Vrei să te apropi de persoana dorit, în timpul pătratului Uranus-Marte, dar se pare că ceva sau cineva, încearcă să-ți pună piedici. Rețineți că nu te poți juca cu dragostea.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Fecioară Profesional

Te confrunți cu o situație dificilă la locul de muncă și singurul mod în care o vei rezolva va fi să faci un mic compromis. Deși ești gata să intri în luptă, toți cei din jur vor liniște. Armonia și cooperarea trebuie să fie obiectivele principale în acest moment. Energia va intensifica relațiile cu cu colegii de muncă dar și cu șefii. Dacă au existat mici certuri în ultimele zile, așteaptă-te să răbufească ceva mai ampluu. Dacă relațiile se desfășoară fără probleme, atunci așteaptă-te la o creștere sau o promovare. Universul te încurajează să gândiți la o îmbinare a abilităților și a resurselor cu ale altcuiva, pentru a avea mai multe opțiuni.

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Fecioară Financiar

Posibil ca progresul financiar să fi încetinit, dar lucrurile te înfrijorează, cu siguranță. Ți se cere să îți investigezi cheltuielile legate de probleme de familie, de copii, romantism și distracție. S-ar putea să descoperi că este ceva mai mult decât te aștepți. Înțelegerea unora, chiar și puțin, ar putea însemna mai multă distracție, împreună cu mai puțină îngrijorare. Merită un viitor fără stres. Este momentul perfect pentru a cere un împrumut sau pentru a finanța un proiect major. Ești într-o dispoziție foarte bună și gata să negociezi o afacere care funcționează în favoarea ta. Creativitatea este una de vârf, așa că folosește-o!

Horoscop 22 – 28 februarie Minerva Fecioară Sănătate.

Planetele îți vor da de gândit astăzi. Poate apare o nouă atracție, de nicăieri – sau o reapariție întâmplătoare a unei flăcări vechi. În orice caz, trebuie să îți urmărești propriul comportament pentru a rămâne fidel față de tine și de o altă persoană. Fă ceea ce simți și încearcă ca to ceea ce faci, să fie deosebire de altele. Continuă să faci exerciții fizice și să ai un regim alimentar, sănătos.

Citește și Horoscop Minerva 22 – 28 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top