Connect with us
Horoscop 3 decembrie 2020. Zodia care are parte de cheltuieli neprevăzute

Zilnic

Horoscop 3 decembrie 2020. Zodia care are parte de cheltuieli neprevăzute

Horoscop 3 decembrie 2020. Se anunță o zi bună pentru majoritatea zodiilor. Este jumătatea săptămânii, suntem în luna cadourilor și se apropie ziua de Moș Nicolae. Cu toții ne gândim, mai mult sau mai puțin, la lista cu daruri pentru cei dragi.

Horoscop 3 decembrie 2020

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec această zi vine cu o veste mare de la locul de muncă. Ceva bun este pe cale să se întâmple.

Taur

Taurii sunt de neoprit. Sunt implicați în mai multe proiecte, motiv pentru care au turat motoarele și sunt pregătiți să definitiveze înainte de sărbători tot ce și-au propus pentru această perioadă.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt puțin leneși. Ar vrea să facă multe, dar gândul la sărbători și la vacanță îi ține pe loc și îi face să viseze frumos.

Rac

Racii primesc un apel important de la o persoană cu care nu au mai vorbit de mult timp. Ceva bun apare la orizon. Poate fi vorba despre un proiect sau despre o moștenire.

Leu

Leii au o energie bună pe care o împrăștie cu toți cei din jur. Vor să facă multe și sunt dispuși să meargă până la capătul lumii pentru a-și mulțumi jumătatea.

Fecioară

Fecioarele sunt puse pe fapte mari. Pregătite peste măsură de venirea sărbătorilor, fecioarele așteaptă un impuls pentru a demara proiectul – decorarea locuinței pentru Crăciun.

Horoscop 1 decembrie 2020

Balanță

Nativii zodiei Balanță au o mică neînțelegere cu cineva din familie. Dacă vor fi răbdători și diplomați, sunt șanse ca acest mic conflict să dispară într-o clipită.

Scorpion

Pentru scorpion, ziua aceasta vine cu surprize pe plan financiar. Primesc vești bune de la serviciu și asta îi ambiționează foarte tare.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt cu gândul la vacanță și foarte bine fac pentru că în ultima vreme au avut mult de muncă și merită orice oră liberă.

Capricorn

Acești nativi vor avea parte de câteva cheltuieli neprevăzute care îi vor nemulțumi mai ales că li se va destabiliza bugetul destinat cumpărăturilor pentru Crăciun.

Vărsător

Vărsătorii sunt pe cale să ia o decizie foarte importantă pe plan sentimental. Mare grijă la orgoliu!

Pești

Peștii sunt foarte bine dispuși și au chef de glume, astăzi. Nimic și nimeni nu le poate strica această stare bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top