Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Berbec

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Berbec

Prezentare generală. Pregătește-te pentru o lună palpitantă, în care sărbătorile de iarnă vor avea loc cu mască și fără colinde. Luna începe cu Soarele în Săgetător până pe 21 decembrie. Prima săptămână este neobișnuită, deoarece încă de pe 1 decembrie, Mercur din casa a 8-a a resurselor de la alții face un sextil, de astă dată, cu Saturn din Casa a 10-a a carierei. 

Mercur va fi în scorpion până pe 2 decembrie, adică ceea ce părea un obstacol ar putea deveni o piatră de temelie pentru un lucru dorit. 

Ritmul continuă cu conjuncție Jupiter – Saturn  de pe 12 și 13 decembrie imediat după faza de Lună Plină din Gemeni de pe 12 decembrie. Este a treia oară când apare acest aspect dinamic în acest an și ar putea fi cel care schimbă regulile jocului într-un an dificil. Pregătește-te pentru o schimbare de structură care implică atât modalitatea de a câștiga cât și cea de a munci. 

O succesiune de evenimente astrale vor urma în cascadă. Pe 14 decembrie are loc ultima eclipsă din 2020, o eclipsă de Soare în Săgetător. Urmează, pe 17 decembrie ca Saturn să intre în Vărsătorul pe care l-a mai vizitat în vară. La scurt timp, pe 19 decembrie, Jupiter îl urmează și lucrurile vor cunoaște o dinamică nouă, specială, originală și inovativă din mult puncte de vedere.

Ești gata să lansezi o nouă idee de afaceri sau să îți rebugetezi veniturile? Luna nouă din Capricorn de pe 14 decembrie, conjunctă că o Eclipsă totală de Soare poate fi un moment excelent pentru a face acest lucru. Atenție pentru că încărcătura astrală – este acolo și Mercur și Nodul Sud, pe care o aduc aceste energii te pot da total peste cap. Încearcă să nu iei decizii capitale până după sărbătorile de iarnă!

Marte, stăpânul tău planetar, va fi până la sfârșitul anului în domiciliu, în Berbec. În următoarele săptămâni, îți vei recăpăta încrederea și vitalitatea și te vei simți gata să abordezi proiectele pe care le-ai dat la spate. Îți va fi mai ușor să o faci lucrând de acasă.

Sărbătorile de sfârșit de ani, deși cumva forțate într-un spațiu restrictiv, vor aduce însă unda aceea de speranță care confirmă zicala, Speranța moare ultima!

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Berbec Relațional

Celibatarii care așteaptă să își găsească jumătatea să nu-și piardă speranța pentru că dragostea poate fi la colț. Cei îndrăgostiți trebuie să petreacă mai mult timp unul cu celălalt. A trecut destul demult timp de când nu ați mai discutat despre problemele care contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați o vreme înainte să le dați vestea părinților. Adolescenții trebuie să se concentreze asupra studiilor și să lase dragostea pe mai târziu. Perspectiva schimbată va atrage atenția persoanei la care te gândești; sărbătorește această ocazie. 

Unii dintre voi au mai multe relații; este un lucru la care trebuie să fii atent și de care să te îngrijești sau altfel mulți dintre voi vor fi răniți. Luna aceasta, viața sentimentală merge în linie dreaptă. Câtorva dintre voi le-ar putea fi dor de compania partenerului vostru. Nu fii dezamăgit, va fi o binecuvântare deghizată, deoarece îți permite să îți dai seama cât de mult iubești. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Berbec Profesional

Încet, încet raporturile pe piața muncii se schimbă. Inclusiv strategia pentru o implementare rapidă a planurilor tale. Eforturile susținute și atitudinea prudentă vor da rezultate. Ai grijă, deoarece emoționalul îți poate crea unele probleme. Dar chiar și atunci voința neclintită te va ajuta să depășești problemele. 

Ai putea tensiona relațiile cu colegii dacă nu îți controlezi tonul, chiar și la telefon sau online. Poți avea realizări, cu condiția să nu îți scape vreun detaliu în atingerea obiectivelor. Eforturile depuse acum vor aduce rezultate foarte bune în a doua jumătate a lunii. SMS-urile și mail-urile de tot felul vor aduce vești bune, fără a fii nevoit să vă întâlniți face to face. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Berbec Financiar

În această lună trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece ai șansa să îți depășești bugetul. Crăciunul și Revelionul vor fi altcum decât erai obișnuit. Dacă îți dorești o casă nouă, trebuie să acționezi rapid, pentru că acum ai șansă să ți se aprobe creditul. 

Unele mici investiții, în sensul de depozite bancare, aduc un venit în plus familiei sau veniturile din chirii sunt iar avantajate. 

Vei face tot posibilul să amâni decizia de a vinde orice proprietate până la o dată ulterioară, deoarece s-ar putea să nu obții prețul pe care îl vrei acum. Luna aceasta, dacă tot stai acasă și îți place să riști, intră pe diverse burse de valori și vezi în ce poți investi. Nu atâ acțiuni, cât te interesează terenuri și case. Dacă ai o afacere, în special, online, vei avea bucurii de Sărbători pentru că lumea caută altfel de cadouri. La fel de bine ar trebui să le meargă muzicienilor, pictoritorilor și sculptorilor.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Berbec Sănătate

Încă de la început de lună vrei să schimbi ceva în viața ta. Câteva exerciții cardio cu un profesor online nu ți-ar strica. De fapt, problemele mărunte sănătate, mărunte și sâcâitoare – durere surdă a spatelui, a mușcilor, de cap , te-au făcut să-ți drești să faci ceva și pentu tine. Încearcă să nu te tratezi după ureche, mergi la medic.

În a doua parte a lunii începe să te îngrijoreze greutatea ceea ce te dermină să faci ceva în aces sens. Vei fi mai atent la dietă și vei face alegeri înțelepte când vine vorba de sănătatea ta. Durerile de stomac și de fiere apar, bineînțeles, în preajma sărbătorilor, deci fii atent la cât și ce mănânci. Dacă ai probleme cu diabetul și tensiunea arterială ar trebui să faci mișcare moderată, un set de exerciții cardio sau o bandă de mers, ar fi utile. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top