Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Final de an nefast

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Final de an nefast

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Berbec

Pregătește-te pentru o lună palpitantă, în care sărbătorile de iarnă vor avea loc cu mască și fără colinde. Luna începe cu Soarele în Săgetător până pe 21 decembrie. Prima săptămână este neobișnuită, deoarece încă de pe 1 decembrie, Mercur din casa a 8-a a resurselor de la alții face un sextil, de astă dată, cu Saturn din Casa a 10-a a carierei. 

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Berbec

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Taur

Viața ta se va desfășura sub semnul celor două eclipse, cea din 30 noiembrie, de penumbră lunară și cea de pe 14 decembrie, totală de Soare. Accentul se va pune pe sectorul relațional până pe 21 decembrie ceea ce înseamnă că săptămânile următoare ar putea fi un moment de negociere și comunicare. Cu Soarele în Săgetător, interacțiunile ar putea fi intense și, deși compromisul este posibil, poate fi câștigat cu greu.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Taur

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Gemeni

Dacă luna trecută a fost una de frustrare, decembrie ar putea fi  o lună în care  lucrurile care încep să se ușureze. Orice întârziere va începe, treptat să se ușureze și vei putea lansa acele planuri și proiecte care au fost amânate. În plus, pe 2 decembrie, Mercur va trece în Săgetător. Dacă te adaptezi, vei vedea că on line, lucrurile merg mai repede. De asemenea, Marte te poate ajuta să profiți de oportunități care au fost înghețate, în ultimele luni.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Gemeni

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Rac

Multe lucruri ar putea să se schimbe și în decembrie, dar viața va merge mai departe așa cum se întâmplă întotdeauna. Decembrie începe cu Mercur care trece în Săgetător în Casa 1 a personalității, și va pune capăt oricăror întârzieri. Începând cu 2 decembrie, ofertele imobiliare au mai multe șanse să aibă succes și este posibil să ai mai puține probleme cu casa proprie.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Rac

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Leu

Accentul se va pune pe viața de acasă și de familie pe măsură ce Soarele se mișcă prin Săgetător în Casa a 5-a, a iubirii și a romantismului până pe 21 decembrie când va trece în Caricorn. Dacă nu ești într-o relație, această influență te poate determina să petreci mai mult timp acasă cu familia. Sunt regulile impuse nu doar de influențele astrale ci și de pandemie. Căutarea unei case, chiar redecorarea sau renovarea locuinței poate fi unul dintre angajamentele acestei luni. Ai putea fi interesat și de cumpărarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Leu

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Fecioară

Problemele legate de casă și familie capătă importanță pe măsură ce Soarele se mută în Capricorn, pe 21 decembrie și te încurajează să faci un pas înapoi ca să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă. Dacă ești tipul de muncitor ocupat, acest lucru ar putea fi uimitor de relaxant. Ia-o ușor, totuși, mai ales dacă te afli în mijlocul unei situații dramatice, pentru că cei de acasă vor urmări să vadă cum te descurci. Integritate este de-acum, numele jocului.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Fecioară

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Balanță

Luna aceasta îți va aduce mulțumire viața personală. Vei putea petrece câteva momente minunate cu partenera/ul ta/tău, care vă vor aduce mai aproape ca niciodată. Acest lucru va compensa cu siguranță programul agitat din ultimele săptămâni în care nu ai putut să-i acorzi partenerei sau partenerului, suficient timp. 

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Balanță

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Scorpion

Luna începe cu Soarele în Săgetător, oferindu-ți energie și vitalitate. Rămâne aici până pe 21 decembrie când va intra în Capricorn, încurajându-te să te mergi înainte  cu acele proiecte pe care le-ai visat și să începi să explorați posibilități și idei care sunt profund semnificative pentru tine.Mercur este în semnul tău și în Casa 1 a Sinelui și readue idei și gânduri care până nu demult au însemnat întârziere și confuzie în ce privește sistematizarea și punerea lor în aplicare.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Scorpion

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Săgetător

Pe măsură ce începe luna, Soarele se află în  casa stimei de sine și a personalității până pe 21 decembrie când va trece în Capricorn, își aduce șansa de a face bilanțul vieții tale. Săptămânile următoare se vor finaliza multe și vei scăpa de povara pe care simți că ai duce-o pe umeri și te vei ușura. Este, o șansă de a elibera din bagajele emoționale și de a curăța rana, astfel încât să fii gata să primești mângâierea Soarelui. 

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Capricorn

Atât cariera, cât și sectorul social sunt în centrul atenției încă de la începutul acestei luni. Zic că un moment minunat pentru a-ți promova interesele și pentru a te conecta la rețea cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. În special, Soarele din Săgetător, scoate în evidență nevoia de a ajunge la alții, de a-ți sărbători cercul de prieteni și de a te bucura să cunoști oameni noi, în special cei care au influență și putere.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Capricorn

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Vărsător 

Luna începe cu soarele în Casa a 11-a a prietenilor până pe 21 decembrie când va trece în Capricorn provocându-te să îți promovezi ideile, gândirea, CV-ul și orice altceva care îți permite să te deplasezi în lume.Mercur intră și el pe 2 decembrie în Săgetător și orice întârziere, în special în ceea ce privește călătoriile, învățământul superior, legea sau publicarea, poate începe să se ușureze. În general, interacțiunile zilnice ar trebui să fie mult mai ușoare. Dacă ai experimentat oarecare frustrări în legătură cu negocierile, încheierea tranzacțiilor și prelucrarea documentelor importante, totul se va rezolva.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Vărsător

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Pești

Luna decembrie începe pe o notă aventuroasă, cu Soarele care se deplasează prin Săgetător în sectorul carierei și a imaginii sociale până pe 21 decembrie. Deși este posibil să nu poți merge prea departe, îți poți satisface această dorință explorând noi locuri sau mergând în acele călătorii metaforice pe Internet și care au loc atunci când studiezi, înveți lucruri noi sau poate scrii o carte.

Citește integral: Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Pești

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top