Connect with us
Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 - Horoscopul zilei de sâmbătă 20.04

Zilnic

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Horoscopul zilei de sâmbătă 20.04

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Berbec

Se apropie un eveniment care îţi inspiră o oarecare teamă sau neîncredere, încât ai dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l poţi opri, deci trebuie să te înarmezi cu putere, ca să faci faţă acelei provocări pe care o presimţi a fi complicată.

Nu va fi uşor, dar nu e prima oară când treci prin aşa ceva, ca atare nu trebuie decât să îţi aduci aminte cum ai reacţionat cu alte ocazii şi să treci peste acest hop cu succes. Dacă a mers bine cândva, va merge şi acum!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Taur

Vin şi momente când trebuie să pui punct unei acţiuni care nu-şi mai are rostul. Eşti acum în faţa unui astfel de hop, care ţi se pare dificil, pentru că ştii că după el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera şi a te putea apuca mai apoi de altceva.

E un final de etapă, un capitol închis, linia de finish a cursei, un punct mort după care nu mai există nimic, şi îţi dai seama că sună destul de tranşant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum. Indiferent la ce trebuie să spui astăzi adio, de mâine eşti liber să naşti alt plan!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Gemeni

Eşti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de tine. Eşti alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferi tot ce-ţi stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu.

Totul va părea mult mai simplu cu tine alături, pentru că găseşti imediat o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute. E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii pe care şi ei le-au oferit în situaţii similare.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Rac

Nu încerca să controlezi tu toate etapele unui plan pe care îl construieşti, pentru că unele lucruri chiar nu depind de programarea ta strictă. Mai e nevoie şi de puţină flexibilitate, să te laşi dus de curent încotro vrea el, pentru că şi hazardul are un cuvânt de spus în succesul final.

Dacă încerci să conduci totul după nişte reguli foarte rigide, există riscul să scapi din vedere aspecte care ar putea apărea pe parcurs din afara propriei tale voinţe şi, dorind să mergi doar pe drumul ales de tine, să nu le vezi sau să nu le laşi să se manifeste. Mai lasă lucrurile să curgă un pic şi aşa cum vor ele: poţi avea parte de surprize!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Leu

Nu te simţi bine printre cei din jurul tău, încât aproape că ai prefera singurătatea, decât asemenea anturaj. Parcă atragi alături de tine doar oameni trişti, pesimişti, care se plâng întruna de lipsuri şi probleme, or tu nu eşti deloc în asentimentul lor.

Tu ai fi mult mai tonic şi mai vesel, dacă te-ar lăsa ei în pace, ca atare, dacă vrei o zi reuşită, fă abstracţie de anturajul nefast. Dacă stai prea mult printre astfel de persoane, vei începe să gândeşti ca ele, să te lamentezi ca ele, să vezi în jur doar partea negativă a lucrurilor, or tu nu eşti croit pe asemenea calapod.

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Fecioară

Trebuie să te implici într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar ai alături de tine concurenţi redutabili. Nu eşti cu nimic mai prejos, eşti la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu te lasă să arăţi de ce eşti în stare.

Îţi aduci aminte de eşecuri din trecut şi ţi-e teamă să nu le repeţi şi acum. Nu ai motive să te îndoieşti de valoarea ta, deci intră în luptă cu capul sus, amintindu-ţi nu de insuccesele de altădată ci dimpotrivă, de lunga listă de reuşite cu care te poţi mândri şi azi!

Citește și: Congresul SUA somează administrația Trump să trimită versiunea completă a raportului MUELLER

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Balanță

Orice vis se destramă la un moment dat tot aşa cum şi aventura începută cândva se încheie, fiind nevoit să revii cu picioarele pe pământ şi să priveşti realitatea în faţă. Pentru că eşti un om care iubeşte enorm libertatea (de mişcare, de decizie, de creaţie) simţi că, după acel final de film de acţiune, parcă îţi lipseşte ceva şi trebuie să te supui unor condiţii printre care nu ai cum să te mişti în voie.

Revin în discuţie legi, regulamente, limite stricte, ceea ce nu-ţi convine deloc, dar tot ce poţi face în acest moment, când balonul de săpun se sparge, e să speri cu tărie că realitatea dură trece, şi curând vei porni o nouă aventură pe placul tău!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Scorpion

Este o zi amuzantă pe care ţi-o dedici unor activităţi de timp liber, distractive, unor hobbyuri care îţi fac plăcere. Te simţi bine, ai chef de joacă, poate şi datorită anturajului vesel în care nimereşti, nu te gândi la nicio problemă astăzi, pentru că această atitudine optimistă te ajută să vezi că totul are rezolvare, că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic şi o atitudine optimistă ca cea de azi te va ajuta să găseşti de fiecare dată cele mai bune soluţii.

Zâmbeşte, glumeşte, râde, sari în sus de bucurie, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a trece peste toate cu succes. Molipseşti şi pe alţii de bună dispoziţie!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Săgetător

Deşi eşti deschis spre nou şi spre schimbare, de data aceasta eşti influenţat negativ de persoane mai fricoase din jurul tău care îţi taie elanul. Din cauza lor, parcă îţi pierzi şi tu curajul să mai porneşti pe calea cea nouă care se deschide în faţa ta, şi baţi încet în retragere.

Nu renunţa, e doar un moment trecător de slăbiciune, pentru că mai ai nevoie de unele dovezi care să stabilizeze drumul pe care porneşti. Prefă-te că nu auzi zvonurile sau bârfele care mai vin de la ceilalţi, pentru că unii oricum nu ştiu altceva decât să comenteze ceea ce faci tu. Ei nu au curaj, dar ştiu să critice şi să taie aripile celor îndrăzneţi aşa ca tine!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Capricorn

Cu cât păstrezi discuţia pe un ton mai blând şi mai paşnic, cu atât şansele de a aplana orice problemele de cuplu sunt mai mari. Discută cu jumătatea ta cu multă toleranţă şi diplomaţie, ţine-ţi sub control nervii sau furia, şi adu-ţi aminte că întotdeauna există o soluţie chiar şi la cele mai neplăcute conflicte.

Staţi de vorbă, vă ascultaţi reciproc opiniile şi poziţia, şi vei vedea că orice dispută se poate aplana ca prin farmec. Chiar şi vechi neînţelegeri sentimentale pot cunoaşte acum o echilibrare, fiind o zi bună pentru împăcări, reconcilieri sau reluarea unor relaţii ajunse în impas. Fiecare tabără vrea asta!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Vărsător

Tratează cu un dram de amuzament situaţia cu care dai piept azi, nu te crampona şi nici nu lua prea în serios. Mai degrabă cu o atitudine uşor naivă, de copil nevinovat, poţi depăşi mai bine acest moment, pentru că dacă priveşti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea soluţii perfecte, mai degrabă generezi o dezamăgire.

Glumeşte un pic, ia peste picior, fă haz de necaz, joacă-te cu vorbele, pentru că nu merită atâta încrâncenare. Vei vedea că totul revine mult mai uşor la normal dacă nu cauţi prea multe justificări, scuze sau soluţii ca la carte. Lasă lucrurile în voia lor şi zâmbeşte, convins că totul se rezolvă de la sine!

Horoscop zilnic 20 aprilie 2019 – Pești

Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce? Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă. Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri. Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top