Connect with us
Minora din Caracal a fost găsită. Unde se afla copila dispărută

Locale

Minora din Caracal a fost găsită. Unde se afla copila dispărută

O minoră din Caracal dispăruse de acasă de mai multe zile, iar familia ei anunțase autoritățile abia atunci. Ea plecase de acasă în mod voluntar de pe data de 20 august și nimeni nu reușise să mai ia legătura cu ea de atunci. Abia după 10 zile au sesizat poliția, care a pornit căutările. Fata în vârstă de 16 ani a fost găsită în Craiova.

Minora din Caracal a fost găsită. Unde se afla copila dispărută

Minora din Caracal care a dispărut de două săptămâni de la locuința părinților ei, a fost descoperită de polițiști. Oamenii legii au găsit-o pe Ana Maria Casandra Asan în Craiova, și a fost transportată la domiciliul familiei sale din Caracal.

Ea plecase de acasă de mai bine de două săptămâni, timp în care nu a mai putut fi contactată telefonic. Acest fapt a îngrijorat-o pe bunica sa, cea în grija căreia se și afla, mama ei fiind plecată în străinătate. Atunci când a fost găsită, ea se a afla în siguranță și a declarat că a plecat de bunăvoie și nu a fost victima unei infracțiuni sau a unei agresiuni.

“Astăzi, 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au depistat minora, de 16 ani, plecată voluntar de la domiciliu. În urma activităţilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au depistat minora pe raza municipiului Craiova, județul Dolj. Asan Ana-Maria Casandra a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost redată familiei în siguranță.”, a anunțat Poliția Olt într-un comunicat oficial.

Nu este pentru prima dată când copila recurge la astfel de gesturi și familia ei cere ajutorul poliției și cazul se mediatizează. Anul trecut, în luna decembrie, în timp ce părinții ei erau plecați la muncă în Spania, Ana Maria Casandra a dispărut de acasă și a fost căutată de polițiștii din orașul Cordoba. Ea a fost găsită și predată familiei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top