Connect with us
Prognoza meteo ANM 14 ianuarie 2021. Temperaturi scăzute în toată țara

Vremea

Prognoza meteo ANM 14 ianuarie 2021. Temperaturi scăzute în toată țara

Vremea se schimbă radical în toată țara. Deși au mai avut loc răciri în ultima perioadă, de joi se vor resimți temperaturi extrem de scăzute, iar spre weekend se va complica și mai tare situația. Vezi cum va fi vremea în fiecare regiune din țară și de ce modificări vom avea parte în zilele următoare.

Vreme rece pe 14 ianuarie

COD GALBEN: Valabil de la : 14-01-2021 ora 9:00 până la : 14-01-2021 ora 13:00. In zona : Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m; Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1800 m; Se vor semnala : la altitudini de peste 1800 m va ninge si vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 60-70 km/h viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității

Iarna și-a intrat în drepturi în ultima perioadă. A nins în majoritatea regiunilor din țară și s-a așezat un nou strat de zăpadă. Joi, 14 ianuarie, va continua să ningă, însă mai mult la munte și în zonele intracarpatice. Temperaturile vor scădea atât în Capitală, cât și în restul țării.

În timpul nopții vor fi înregistrate temperaturi negative, foarte scăzute, față de cele de până acum. Maximele din timpul zilei se vor situa între -3 și 3 grade, cele mai ridicate valori fiind pe litoral, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -11 și -2 grade. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte va prezenta intensificări, viscolind ninsoarea.

În București, cerul va fi mai mult noroc. Meteorologii anunță temperaturi mai mici, maximele fiind cuprinse între 0 și 1 grad, în timp ce minimele se vor situa între -6 și -5 grade. Din cauza răcirii se va forma ghețuș.

Avertizare de viscol

Meteorologii au emis, miercuri, o informare de ninsori în vestul, nordul și centrul țării, până vineri. Informarea intră în vigoare miercuri ora 10:00 şi este valabilă până vineri, ora 10:00.

Vremea va deveni și mai geroasă spre sfârșitul săptămânii.  Vântul va sufla cu până la 80 km/h. Va ninge în regiunile vestice, nordice și centrale. La munte se va depune un strat nou de zăpadă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top