Connect with us
Vremea 12 aprilie: Căldură mare joi! Unde o să plouă la noapte

Vremea

Vremea 12 aprilie: Căldură mare joi! Unde o să plouă la noapte

Vremea 12 aprilie 2018: Avem parte de o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, iar temperaturile vor atinge azi chiar și 27 de grade în unele zone.

În Dobrogea şi Bărăgan atmosfera va fi însorită după risipirea ceţii. Maximele ajung la 24 de grade, însă pe litoral va în continuare mai răcoare şi se vor înregistra 15…17 grade.

De altfel, județul Constanța și zona de litoral a județului Tulcea sunt sub cod galben de ceață până la ora 12. Ceața determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei se anunţă vreme frumoasă şi temperaturi agreabile. Norii vor fi rari, iar pe la amiază termometrele vor indica 23…24 de grade. Şi în nordul Moldovei şi în Bucovina prindem o zi foarte plăcută şi câţiva nori de vreme bună.

Se face mai cald decât ieri şi vom avea maxime de la 22, la 26 de grade.

În Banat se vor atinge maximele zilei de joi: 27 de grade, dar la noapte sunt așteptate ploi de scurtă durată, cu descărcări electrice şi intensificări de vânt.

În Bucureşti avem tot vreme caldă şi frumoasă, un pic de vânt şi 25 de grade pe la amiază. Ieri am avut 27…28 de grade în centru, adică valori de vară. Presiunea atmosferică va creşte uşor. Noaptea va fi una liniştită, cu temperaturi peste cele normale.

Vineri și sâmbătă se așteaptă câteva averse de scurtă durată în mai multe zone ale țării, urmând ca duminică, vremea să fie plăcută peste tot.

Citește și: ANM a publicat prognoza pe trei luni. Cum va fi vremea de 1 Mai

Citește și: Vremea se schimbă în toată țara! Când revin ploile

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top